МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 477
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
PaperMonster, честита радост! Да ви е жива и здрава Катрин! Много да ви радва и да носи само поводи за гордост на мама и тати newsm51

Момичета аз за другооо съм тук. Ако знаете при какъв сладур бях на преглед ще ми завидите. Отидох в Света София и като ми изкочи един синеок красавец, ама почервенях от срам, то бива бива ама такъв срам, ще кажеш че мъж не ме е преглеждал. Що не казахте, че д-р Саздновски бил толкоз хубав.  newsm03
Двайсет минути се червих и накрая ми каза след месец пак да ида, а аз си викам на акъла и след една седмица ако кажете  newsm62
Като изключим визията му, доста начетен гинеколог. Абе симпатяга, сега съм пристрастна като ми мине емоцията ще пиша пак за него  Laughing

Two Hearts кхм... Хормоните бушуват по време на бременността и тези „позиви” са си съвсем нормални.  slava_desa, препоръчвам ти днес да посетиш лекцията в у-ще Биберон, където д-р Веселин Ангелов ще обясни (не нагледно) за секса по време на бременност. Може да вземеш и половинката ти с теб, ще му бъде интересно и полезно.

# 196
anipalaz - Следродилна депресия.

Peace  То така си стои и в сайта, поне от 3-4 месеца  Embarassed

# 197
Здравейте!Искам да попитам кога точно трябва да си направя изследванията ,които изискват от болницата при постъпване за раждане и кога да се направи консултация с кардиолог и анестезиолог?В болницата ли трябва да се направят тези консултации?
Предварително благодаря за отговора!

# 198
  • Burgas, Bulgaria
аз 25дни преди секциото ги направих ,понеже ме побъркаха ,че ще родя по-рано,та да сън готова   Peace
и момичета съвет от мен - правете си тестове за упойки ако някога сте имали проблем -това може да ви спести много проблеми  Hug

# 199
  • Бургас
Аз ги правих като влязох в 9-ия месец. Принципно можеш да ги направиш където пожелаеш и в която клиника си искаш.
Това което ми беше казано на ЖК е, че е важно да мина всички изследвания и последно да мина при анестезиолога. Както казва Тиквето, най-добре е да си направиш и  тест за упойка.Hug

# 200
  • Бургас
PaperMonster, честита радост! Да ви е жива и здрава Катрин! Много да ви радва и да носи само поводи за гордост на мама и тати newsm51

Момичета аз за другооо съм тук. Ако знаете при какъв сладур бях на преглед ще ми завидите. Отидох в Света София и като ми изкочи един синеок красавец, ама почервенях от срам, то бива бива ама такъв срам, ще кажеш че мъж не ме е преглеждал. Що не казахте, че д-р Саздновски бил толкоз хубав.  newsm03
Двайсет минути се червих и накрая ми каза след месец пак да ида, а аз си викам на акъла и след една седмица ако кажете  newsm62
Като изключим визията му, доста начетен гинеколог. Абе симпатяга, сега съм пристрастна като ми мине емоцията ще пиша пак за него  Laughing

Two Hearts кхм... Хормоните бушуват по време на бременността и тези „позиви” са си съвсем нормални.  slava_desa, препоръчвам ти днес да посетиш лекцията в у-ще Биберон, където д-р Веселин Ангелов ще обясни (не нагледно) за секса по време на бременност. Може да вземеш и половинката ти с теб, ще му бъде интересно и полезно.

Анипалаз, аз не съм бременна. Отидох по друга причина на преглед. Тъй че не са хормоните, ами си е доста хубав доктора  Grinning

# 201
Момичета, видях, че някой е писал за доктор Саздановски. Днес бях на преглед при него и искам да ви кажа, че няма по-усмихнат, по-позитивен и по-любезен доктор от него. Търсих информация за него, но е оскъдна, млад е, явно от скоро работи, но болница Дева Мария определено трябва да си го задържи Simple Smile

# 202
Момичета,изследванията за Хив и Васерман ,които съм направила в началото на  бременността дали ще важат или нови да си пусна?

# 203
Момичета,изследванията за Хив и Васерман ,които съм направила в началото на  бременността дали ще важат или нови да си пусна?
Как ще раждаш?

# 204
Нормално Simple Smile

# 205
Аз раждах нормално и тези изследвания си ги правих само в началото на бременността, като отидох да раждам не са ми ги искали, носи само последните изследвания на кръвта, които ми беше пуснал гинеколога.

# 206
Аз раждах нормално и тези изследвания си ги правих само в началото на бременността, като отидох да раждам не са ми ги искали, носи само последните изследвания на кръвта, които ми беше пуснал гинеколога.

Hug

# 207
момичета, въпросът ми е към тези от вас които скоро са правили изследвания за постъпване в болницата. къде направихте тестовете за упойки, които са нужни за планирано секцио?

# 208
  • в кукувиче гнездо
Един съвет от мен - тестовете си ги прави в ДМ. И то при анестезиологът, при когото ще раждаш. Аз ходих първо в Първа поликлиника и всичките упойки ми дадоха реакции. Направо превъртях. После Янев ми обесни, чедрасванията с иглата трябва да се правят леко, а не да ме нрежат като прасе... Наложи се втори тест  в ДМ. Просто сиспести неприятностите. А и друго е да те види анестезиологът, при когото ще раждаш. Той е един от най-важните по време на операцията и не е никак, ама никак за подценяване. Аз пак да похваля Янев, но ми сложи най-перфектната упойка-местна, и нищо не разбрах. Ноито по време, нито след операцията. Да е жив и здрав този човек, но благодарение на него не разбрах що е родилна болка.

# 209
Здравейте момичета! Бързам да се похваля, че на бял свят се появи моята малка красавица Габи. Роди се с перфектни мерки 52 см и 3,350 кг в добро здраве. И тук искам да благодаря на всички участващи в раждането - др Минчев, ак. Ченешева и останалите от екипа.
Минчев ми водеше ЖК и още тогава бях сигурна, че искам точно него за раждането. До последно не знаех как ще родя, но родих нормално и благодарение на анестизиолога д-р Янев не усетих кой знае какви болки. Въобще не съжалявам, че платих за избор на екип, всичко си заслужаваше! Още веднъж благодаря на всички за отношението, благодаря и на Светлето, която ме напътстваше при първите опити да кърмя!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт