МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 484
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • където мечтите се сбъдват
Имам един въпрос към админа, защо когато имам запазен час за гинекологичен преглед ми се налага да чакам по 1 час. Обясниха ми,че лекарят се е качил за секцио, но не мога да разбера при положение че има часове, защо този лекар отива и в родилно? В крайна сметка  си плащаме
30лв за прегледа, не мисля че е коректно. А и всеки си прави план за деня, и в един момент той се срива или се отказваш от прегледа, защото лекаря го няма.

Да,и аз се присъединявам към това.Имаш запазен час за гинеколог на първия етаж и той се качва за секцио, а ти го чакаш един час  Shocked Защо така се получава?Недостиг на персонал ли има или лоша организация?

# 226

Slaven@_90 честита Ви рожба,нека Ви е жива и здрава, много да Ви радва и расте безгрижно!
аз бях на края на бременността,когато ти се присъедини и се радвам,че приключи успешно твоята бременност въпреки упасенията ти ...
страшно много ме развълнува твоя разказ-добре че поне са ти направили ескорт до Девата....  bouquet

# 227
Имам един въпрос към админа, защо когато имам запазен час за гинекологичен преглед ми се налага да чакам по 1 час. Обясниха ми,че лекарят се е качил за секцио, но не мога да разбера при положение че има часове, защо този лекар отива и в родилно? В крайна сметка  си плащаме
30лв за прегледа, не мисля че е коректно. А и всеки си прави план за деня, и в един момент той се срива или се отказваш от прегледа, защото лекаря го няма.

Да,и аз се присъединявам към това.Имаш запазен час за гинеколог на първия етаж и той се качва за секцио, а ти го чакаш един час  Shocked Защо така се получава?Недостиг на персонал ли има или лоша организация?

В родилно отделение има дежурни по двама гинеколога и един в кабинет. Съжалявам ако се е наложило да чакате, но това може да се случи единствено ако в момента има секцио и паралелно върви нормално раждане. Стараем се да няма такива ситуации, но не винаги може да се прогнозира и планува, особено в хирургичните специалности. Съжалявам още веднъж, защото знам, че повечето от вас са бременни и това висене в чакалня им е трудно. Ще направим всичко възможно това да се ограничи до колкото е възможно.

# 228
Колко време предварително трябва да се запази час за преглед на бременна по каса при д-р Драгнева и на какъв телефон?

Д-р Драгнева излиза в отпуска. До края на месеца единствено 11-ти и е датата за прегледи. Може да се обадите на регистратура да проверите кога са свободните часове и да запишете.
Телефонът е 056/896262

# 229
Заповядайте в сряда (05 септември) от 13.00ч. в МБАЛ "ДЕВА МАРИЯ", където ще се проведе лекция :
 1."Адаптационен период на новороденото. Най-чести здравословни проблеми през първата година. Режим на отглеждане за доносени и недоносени деца.
 лектор:Д-р Снежа Згурова - педиатър в МБАЛ "Дева Мария"

# 230
  • Burgas, Bulgaria
наистина ли преглед на тазобедрени стави за беба струва  80лв. ?

# 231
  • Бургас
знаете ли колко струва профилактичен преглед с ехограф и цитонамазка

# 232
  • Pomorie
Колко време предварително трябва да се запази час за преглед на бременна по каса при д-р Драгнева и на какъв телефон?

Д-р Драгнева излиза в отпуска. До края на месеца единствено 11-ти и е датата за прегледи. Може да се обадите на регистратура да проверите кога са свободните часове и да запишете.
Телефонът е 056/896262

На регистратура не знаят за тази дата, може би не сте ги информирали още?
Снощи звънях и ми казаха че има дата за преглед само за 5.09.

# 233
  • Бургас

На регистратура не знаят за тази дата, може би не сте ги информирали още?
Снощи звънях и ми казаха че има дата за преглед само за 5.09.

И на мен така ми казаха. А от 11-ти излизала в отпуска. И свободни часове нямало.
Кога ще мога да си запазя час за октомври поне, също не стана ясно, защото графиците излизали впоследствие.

# 234
  • Бургас
Момичета аз си запазих час за 5-ти, че до октомври може и да не я дочакам  Laughing

# 235
Заповядайте в сряда (05 септември) от 13.00ч. в МБАЛ "ДЕВА МАРИЯ", където ще се проведе лекция :
 1."Адаптационен период на новороденото. Най-чести здравословни проблеми през първата година. Режим на отглеждане за доносени и недоносени деца.

ДЪЛГО ВРЕМЕ Я НЯМАШЕ Д-Р ЗГУРОВА  ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ Е ПОЛУЧИЛА ИНСУЛТ ИЛИ СА
ЛЪЖИ

# 236
Slaven@ 90, честита радост и от мен. Страхотни емоции си имала, важното е че всичко е минало добре! Желая ви здраве на теб и бебка, както и незабравими съвместни спомени  bouquet

Мамчета, предпогам сте го писали по-рано, но тъй като не успях да намеря ще ви питам, предварително се извинявам! Какви изследвания трябва да се правят преди да подам документи за раждане в Девата освен кръвна картина,  ЕКГ,ИНР, хив и васерман. И кога е по-добре да отида за тест на упойките, след като мина изследванията или може и преди това? Благодаря предварително!

# 237
Мамчета, предпогам сте го писали по-рано, но тъй като не успях да намеря ще ви питам, предварително се извинявам! Какви изследвания трябва да се правят преди да подам документи за раждане в Девата освен кръвна картина,  ЕКГ,ИНР, хив и васерман. И кога е по-добре да отида за тест на упойките, след като мина изследванията или може и преди това? Благодаря предварително!

Ето това е списъка, който е публикуван в сайта им:
Документи и изследвания, които са необходими при постъпване в родилно отделение:
    -лична карта, лична амбулаторна карта
    -направление за раждане от гинеколога, който проследява бременността (важи 30 дни от 
    датата на издаване)
    -кръвна група
    --пълна кръвна картина
    време на кървене и съсирване, INR
   - уреа и креатенин
    -ЕКГ и консултация с кардиолог
    -консултация с анестезиолог

за подробности виж: http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/2
 Peace Peace

# 238
знаете ли колко струва профилактичен преглед с ехограф и цитонамазка

Гинекологичният преглед е 30лв, ехографията е 25лв. Вземането на секрет за цитонамазка е 10лв. Ако желаете може да си занесете цитонамазката за изледване в която лаборатория желаете или да я оставите в нашата. Лабораторното излседване на секрета е 10лв.

т.е. ако направите всичко при нас е общо 75лв  Peace

# 239

ДЪЛГО ВРЕМЕ Я НЯМАШЕ Д-Р ЗГУРОВА  ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ Е ПОЛУЧИЛА ИНСУЛТ ИЛИ СА
ЛЪЖИ

д-р Згурова беше в болнични и сме щастливи, че вече се възстанови и отново е част от екипа ни.

Общи условия

Активация на акаунт