ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012 - 2

• 23 912
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Да бе тоя Лохте още повече дразни от вчера,4рти  Shocked ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Напрежение и високи очаквания към него. Особено след вчера му е било още по-трудно вероятно. Сега жените да видим, макар че там са ми по-непознати имената.

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде сега всички палци стиснати за хубавия французин Mr. Green

# 152
Пфу Cry

# 153
Ех, жалко за прекрасния французин  Confused, голяма фенка му станах  Embarassed

# 154

Поизложи се в последните 50 метра той. Но пък от къде изкочи американеца, дето завърши втори?  Laughing Това се казва бързо плуване в края, той не беше в първата четворка преди края.

# 155
  • КиТ
За сметка на Лохте и жената беше американка която спечели и сега първи и втори пак американци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фелпс няма ли да го видя бе,пишеше някъде,че тая вечер ще плува  Cry Cry Cry Cry

# 156
Тази вечер, Плами, полуфинали- има време да се изложи и той, след Лохте Embarassed

# 157
  • КиТ
Тази вечер, Плами, полуфинали- има време да се изложи и той, след Лохте Embarassed

Сега след жените ли?Няма се изложи,ще стискам палциииииииииииииии Praynig Praynig Praynig

# 158
Браво на литвийката, браво Grinning

# 159
  • КиТ
Браво на Литва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,тука се радвам,че има разнообразие Crazy

# 160
Ау Александър Попов е заприличал на типичния руски чичо, а какъв хубавец беше навремето  Heart Eyes

# 161
Невероятно постижение за 15-годишната латвийка!

# 162

Сега след жените ли?Няма се изложи,ще стискам палциииииииииииииии Praynig Praynig Praynig
Няма и аз съм му фен, както и супер много на американците. Съжалявам, че Лохте не показва добра форма.
Французите не са ми симпатични. Да не говорим за китайците.

# 163
О, Попов дава медалите,а хх Heart Eyes

# 164
  • КиТ

Няма и аз съм му фен, както и супер много на американците. Съжалявам, че Лохте не показва добра форма.

Пф кажи кога да го гледам,от кога го чакам тоя човек  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт