ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012 - 2

• 23 916
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плами, не се пренавивай, че и аз вчера тъй чаках, пък то какво стана Whistling
Ето сега излиза Peace

# 166
Фелпс сега! Heart Eyes Дано победи, иначе ще се убедя, че химиците им объркват дозите нещо този път на американците! Mr. Green

# 167
  • КиТ
Eтооооооооооооооооооо го беееееееееееееееееееееееееее  smile3544 smile3544 smile3544

# 168
Фелпс си е направо пенсионер в тая дисциплина. Но това не му пречи - спечели полуфинала.

# 169
  • КиТ
ОООООООООООоооооооооооооооо дааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 170
Не го виждам с медал Фелпс, ако плува така Shocked

Денси, права си- от дозите ще е, костюмите при Фелпс не бяха фактор.

Плами, само ми обясни на какво точно се радваш? Никаква причина нямаш след това плуване Embarassed

# 171
Даааааа.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пенсионер е. Може би трябваше да се откаже, но кой се отказва от слава и медали?! Машина е, дори и старичка вече. А ретро колите? Mr. Green Grinning Heart Eyes

# 172
Не съм чела да е казвал какви са му плановете след тая олимпиада, но ми се струва, че ще му е последната. То 15-17 годишните печелят, той с неговите години ...  Crazy

Иначе аз нямам любими плувци, всичките ми харесват и на всички се радвам.  Mr. Green То си е наслада за очите.

# 173
Браво на литвийката, браво Grinning

Невероятно постижение за 15-годишната латвийка!

Литва-литовка.

# 174
  • КиТ
Плами, само ми обясни на какво точно се радваш? Никаква причина нямаш след това плуване Embarassed

Кво му беше на плуването дръпна в посления метар,беше вархаааааааааааааааааааааааааааааа Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Хеликаза, каква глупост съм написала, ама то от радост - че съвсем новичка взе златото.  Laughing Права си, разбира се.

# 176
Много харесвам награждаванията! Много силни моменти! Дано да чуем и нашият химн на тази олимпиада.

# 177

Кво му беше на плуването дръпна в посления метар,беше вархаааааааааааааааааааааааааааааа Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бавна реакция на пистолета, тежък, тромав на обръщане. Иначе добро ускорение  във финалните 50, и дотам.
Между другото тук всички фаворити са колебливи, любопитно ми е да видя и Сиело как ще е.

# 178
Жалко за тенисистите.  Confused

И аз гледам плуването. Flutter

# 179
А Райс пък колко е зле, язък и за всичките претенции и надувки. Освен да обижда гейовете, в последните години нищо не е направила Tired

Общи условия

Активация на акаунт