Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 670
  • 797
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, Плами  Hug Heart Eyes

Помолих Акаша, ако може да ме смени, ако не - здраве да е Laughing

# 151
  • Once there was a Hushpuppy...
Предлагам , който и да спечели да определи новата игра да е М Ъ Ж Е !!  newsm44

Подкрепям  smile3521 newsm08

И аз искам Heart Eyes
И както каза Сън, по възможност да си ги подберем разголени....... hahaha
Какво ли ни става, тук newsm78.....всеобща нужда от голи мъжки тела Joy  Laughing Laughing Laughing

# 152
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами този път участваме повече - 28 Shocked, хайде да направим класацията до 10 Praynig Praynig Praynig Моля ви, то е ясно, че само една ще определи следващата тема и ще е победителка, но поне да си класираме повечко мацки.....толкова сте ми хубави всички, че.....съвсем не знам Rolling Eyes Или, ако е много 10, нека поне да са 7, ааааа??? Какво ще кажете Peace

# 153
Предлагам , който и да спечели да определи новата игра да е М Ъ Ж Е !!  newsm44

Подкрепям  smile3521 newsm08

И аз искам Heart Eyes
И както каза Сън, по възможност да си ги подберем разголени....... hahaha
Какво ли ни става, тук newsm78.....всеобща нужда от голи мъжки тела Joy  Laughing Laughing Laughing

Ми с тези плувци, дето ни пълнят очите на олимпиадата, какво ли да ни стане Joy  Joy

# 154
  • В Космоса
Оправих на Майола подписа, сложих линкче към музичката на Мама на Боян, добавих Естел, добавих и Ева, но пак изчезнаха картинките. В началото се виждаха... Thinking
Промених и Малвина, макар, че на мен ми беше фаворит с предната комбинация естествено. Grinning

Гласуването започва от утре, ако някой е нямал възможност да се включи до сега, да го направи до тази вечер в полунощ. Peace

# 155
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега ли ще правим мъжката тема, че ако да, моят избор е  ясен Mr. Green. Ако е след месец, когато вече ще съм изплувала от хлорираната мъгла, ще ми е много трудно, и ще се наредя с 10 варианта Joy

# 156
  • София
Ехх Малвина, на мен пък много повече ми харесваше с предишната си комбинация. И тъкмо си умувах дали на теб или на Разкошева да дам 5 точки и ти се преоблече  Crossing Arms.

# 157
  • КиТ
Аз като ви казвам да са 7  класацията вие мислите,че се шегувам,много труден избор този път  Crazy Подкрепям Ради  Rolling Eyes

Акаша знаем те тебе,ма виж тоа делфинче сега,как да не му дадеш гласец  Flutter Flutter Flutter Flutter Малвина ша ти ставам ПР  bowuu bowuu bowuu bowuu

Не знам кво ни става,може би е заради това:
Blush smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 158
Малвинка, ти ми беше номер 1 със старата комбинация, но сега пък с китчето отиваш за специален приз  Heart Eyes Разкошно е  Heart Eyes

Акаша   bouquet

# 159
Оф, бе! Ше ме сбъркате  Joy Joy Joy

# 160
А сега де! Mr. Green  Joy

# 161
Чакайте да си покажа една авторска снимка по темата, че ми писна само голи мъже да ми показвате Mr. Green
Скрит текст:

# 162
  • София
 Моля ви, помагайте с картинките, нещо днес не ми е ден  Confused

Аз също съм За да направим класацията до 10, защото всички сте просто приказни  Crazy

# 163
  • КиТ
Малвина твойто било кит,от любов вече не виждам както трябва BlushШа ма извиниш  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ето и една снимка от мен по темата,не е авторска  Naughty Joy Joy Joy

# 164
Ева, дай оригиналните снимки  Hug
Аз ше мисля до довечера сега  Joy

Общи условия

Активация на акаунт