Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 803
  • 797
  •   1
Отговори
# 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Лока, много си готина  Wink

# 346
Предният път се въздържах, ама сега ще налитам, ако задълбаете  Laughing

# 347
  • КиТ
Предният път се въздържах, ама сега ще налитам, ако задълбаете  Laughing

И аз ще разпръскам любов

# 348
  • В Космоса
Дебелашки ми е хумора да се таковам... Mr. Green Пък може и да не е, зависи от гледната точка. Аз бях пуснала тема по въпроса. Интересна беше...

Джой, не ми се връзвай, де. Ти пък, сакън да не подбъзикна нещичко. Laughing

# 349
Ами подбъзикай, ама веднъж, след няколко повторения някак спира да е забавно Peace

# 350
  • В Космоса
Еее, за първи път е сега... какви повторения? Чак толкова ли склеротирах. Плюс това се изшегувах супер добронамерено със същото чувство, с което си написах и поста за евентуалното скубане на косите с други съфорумки. Ма ти веднага се осериозничи. Sad

Лока, имам комбинация с таз девойка от аватара ти. Grinning Поредното доказателство, че винаги ми допадаш. Heart Eyes Ето я:
Скрит текст:

# 351
  • КиТ
Штттт 

# 352
Плами, стига дее, така здраво съм замижала във всички теми, в които пишеше, че едвам уцелвам клавиатурата Joy

Ай и тук обратен удар hahaha

# 353

О, Лока, много си готина  Wink

Мерси  Simple Smile
Акаша  Heart Eyes

И почерпка от мен с един мой любимец Crazy. Тук гледа малко лошо, сигурно съм го ядосала нещо Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 23:27 от loca

# 354
  • В Космоса
Лока, не съм. Peace

Ох, твоя любимец... ммм, отивам да го сънувам. Grinning

Лека, момичета! Hug

# 355
Лека Simple Smile

Лока, твоят любимец е всеобщ любимец Heart Eyes
Аз ще разровя за някоя снимка след малко на някой и друг любимец Whistling

# 356
  • КиТ
Плами, стига дее, така здраво съм замижала във всички теми, в които пишеше, че едвам уцелвам клавиатурата Joy

Blush Тука вече няма  Blush ма за оттатък  Whistling Whistling Whistling

# 357
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, че готина тема - очаквана....се оказа Joy Joy Joy newsm53 Heart Eyes newsm76
И на мен ми харесва този на Лока Heart Eyes
Но, аз ще се колебая между спортист Кристиано Роналдо/ той си ми е слабост Heart Eyes/ или някой актьор Peace
Както каза ЛОРИ, някои от грозноватите по-стават..... luvbed
Например и аз не знам какво му харесвам на Джейсън Стейтън, ама.................хем е плешив, хем ръбест Rolling Eyes Това е сигурно единствения плешив, който харесвам мнооооооооооооого Crazy

Лека нощи и от мен!
До понеделник, отивам на вила Party

# 358
оф тръгнах да се ровя за мъже , отспа ми се  Laughing Laughing newsm57 smile3538

Например и аз не знам какво му харесвам на Джейсън Стейтън, ама.................хем е плешив, хем ръбест Rolling Eyes Това е сигурно единствения плешив, който харесвам мнооооооооооооого Crazy

На не го му е простено да е плешив Crazy Simple Smile Всичко му е простено Simple Smile

# 359
  • КиТ
оф тръгнах да се ровя за мъже , отспа ми се  Laughing Laughing newsm57 smile3538

Няма да се спи тази вечер Crazy Препотих се цялата  Blush Joy Joy Joy ОООООООО Blush

Общи условия

Активация на акаунт