Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 686
  • 797
  •   1
Отговори
# 570
Силве, значи, ако спечелим с Дженсън, ще си делим наградата Laughing Wink...И аз съм наредена с него Flutter!

# 571
Силве, значи, ако спечелим с Дженсън, ще си делим наградата Laughing Wink...И аз съм наредена с него Flutter!

Joy Joy
Верно, че си с него  Laughing

# 572
Хаха, Тумбе, и аз сега видях. Да сменя ли? Имам още идеи?

# 573
....Да сменя ли? Имам още идеи?

Ааа, Силве, неее, ако не ти пречи на теб това, че имаме известен дублаж, на мен не ми пречи изобщо...пък и ако ти е любимец, защо да не си с него.... Wink Hug

ПП А и снимките са различни, така, че....Твоите са по секси, моите по замечтани...показали сме различни страни на един и същи мъж...

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И какво сега, всичките сте по-хубави от мен Sad? Пфуу, а аз по гащи се съблякох чак... Mr. Green 

# 575
 Hug А Джойка, на мен много си ми харесваш  Hug

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 15:26 от loryn

# 576
Естел добре го е казала, чувствам се като дете в сладкарница Heart Eyes
Искам да дам на всички по 5 точки, не знам как ще ви редя.

# 577
Искам да дам на всички по 5 точки, не знам как ще ви редя.

И за мен това ще е най-трудния избор. Чудни сте всички, само си скролвам да ви гледам Laughing

# 578
  • I want it all and I want it now.
 Joy За сега съм с този хокеист,мисля да не го сменям.  Laughing

# 579
  • КиТ
И какво сега, всичките сте по-хубави от мен Sad? Пфуу, а аз по гащи се съблякох чак... Mr. Green 

Глупости перфектна си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Syn ооооооооооооооо  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

5 точни не стигат хорааааааааааааааааа Crazy

# 580
Лелеее,момичета ,докато ви разгледам ... Whistling Страхотни сте всички! Hug Аз имам два дни до другата почивка и мислех да не участвам,но естествено не издържах . Wink Спретнах нещичко набързо ,след като видях ,че Лорийн се е отказала от него .  Grinning

# 581
 Hug Hug Hug той ми е несравним  Naughty  Joy
Не можах да си намеря сесията, с която исках да участвам. За това пък си  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 17:15 от loryn

# 582
Момичета, гледам, че често си сменяте мъжете, а аз не знам кога ще успея да влезна тук в сряда. Та за да не остане някой неотбелязан в списъка, моля тези, които ще се преобличат в нещо друго да си пратят варианта за играта на лични. Може още утре, ако искате. Даже ще се опитам да направя списъка във вторник вечерта и само да изчакам и да допълня момичетата, които смятат да се преобличат чак в сряда (а те май няма да са много).
А иначе всички сте неотразими, в момента яко ми текат лигите...

silve, току що гледах двете части на 3 метра над земята (май така се превежда, че беше дублиран на руски) с Марио Касас - еее, много хубаво т`ва дете! Не трябваше да го сменяш. А и не знам к`во не му харесвате на веждите на момчето? И с вежди и без вежди с тази усмивка е неустоим.

# 583
  • КиТ
Маш направо утре направи списъка,никой няма да чака за сряда  Crazy като гледам  hahaha hahaha hahaha

# 584
Хайде и аз да се покажа Wink

Общи условия

Активация на акаунт