Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 626
  • 797
  •   1
Отговори
# 630
Всичко ми въздейства на мен, и изобщо не страдам от излишна скромност. Laughing
Вече съм почти готова с класацията даже. Mr. Green

# 631
  • Once there was a Hushpuppy...
Ееее, Машонка, ако го сложиш другия ти мъж, при мен ще се запече окончателно положението.....тоя и аз много го кльопкам Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
Ради, ти няма ли да играеш?

# 633
  • София
Така, аз сложих един друг симпатяга, но и с него няма да участвам. Утре ще реша с кой от трите ми останали варианта да бъда  Mr. Green.

# 634
Маш, аз няма да се преобличам, ще си постоя с Дженсън до края на играта! Peace

# 635
Ок Тумбе.  Peace
Значи, който до утре вечер не ми е пратил снимките на лични и не се е преоблякъл го слагам в общия списък така както го виждам в темата, нали? Тези, които ще се преобличат в сряда ще ги добавям.
Ради, много му се чудих на Колинчо, ама мъжът ми ме склони да си сложа Джаред Лето. А и напоследък съм голям фен на музиката му.

# 636
Машонче, ще участвам Hug
Но, нали се върнах снощи, днес с детето, следобед нещо не можах да се организирам, а и ми трябва помощ Rolling Eyes, но скора ще се приготвя, надявам се Peace
Този, с който си в момента не ме грабва, лично мен....но, важното е ти да се харесваш Peace, а с Колин при мен специално отлиташ направо към първото място или второ.... трето #Crazy Heart Eyes

# 637
  • КиТ
И аз няма да се преобличам,ще изтрая още един ден и после пак Фелпс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Защо не ми въздействат така като на вас теза голотии? Има ли някоя като мен или да ходя да се прегледам? Sad

А Акаша престъпно е да не ти става нищо  Crazy Аз се разтопих през компютъра  Crazy Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
а с Колин при мен специално отлиташ направо към първото място или второ.... трето #Crazy Heart Eyes
Ааа, стига ми два пъти първо място  Naughty Повече не искам. Но до утре има време, ще помисля по твоя въпрос.  Mr. Green

# 639
Да, то като нищо пак ще вземеш да станеш първа Mr. Green

Ето ме и мен, но не съм окончателно така................ще мисля до утре и ще реша, има още един вариант с този турски актьор....Мурат Йълдъръм, напоследък го гледах и гледам в няколко хубави сериали....и така, да не ви отгчавам с турски сериал, не че не гледам и други...... Laughing

# 640
Ms.Gorgeous, каква е тази различна страна на Брад?  Joy Joy Mr. Green

# 641
Да се разходя и аз с една от комбинациите ми Simple Smile

Днес или утре се гласуваше Rolling Eyes

# 642
  • Бургас
Добро утрооо !  Hug

Много ми е приятно в тази тема, особено с тази игра!  hahaha

Мишчицаа, Plamiii, чудни сте !

Поли, Естел, няма ли да участвате?  Hug

Аз още умувам дали да се разсъблека, ама ще пиша на Маш ако реша да се сменям.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 09:24 от Sunny Sky

# 643
  • I want it all and I want it now.
Така и аз се преоблякох Crazy Joy Joy Joy Този е боксьор и остана един ръгбист  Laughing Ще видя ,кой от тримата  Laughing Играта е супер. Laughing

# 644
  • Sofia
Голямо преобличане, не мога да ви хвана края, кой с какво участва  Crazy . Ще пътувам за един ден и ще се върна утре вечер, до кога ще се гласува утре?

Съни не сменяй, много си хубава!
Нямаше ли някой да участва с Бербатов? Ние сме му фенове цялото семейство, имаме подписана топка на Манчестер, запознахме се с него миналото лято и обратно на всички слухове, че е не особено учтив с феновете, се държа супер мило с големия ми син.

Общи условия

Активация на акаунт