Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 630
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
  • В Космоса
Въй, Плами, изкара ми акъла. Shocked
Ох, хич не обичам мъжки голи тела, дори и да са най-страОтните по стандарт. Само на моя си ме кефи - с космите и шкембенцето. Heart Eyes

# 91
Алеле, Акаша Shocked
Аз пък искам, искам да гледам голи мъжки тела  Joy  Mr. Green

# 92
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мали, как обърнахме поредната тема в лиготоч, аз мисля да се самобанна тези дни Joy

# 93
Мали, как обърнахме поредната тема в лиготоч, аз мисля да се самобанна тези дни Joy

Ох, не сме добре  hahaha Joy

# 94
  • КиТ

Никой не ви кара,да го харесвате,щото той е МОЙ  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Не спамим  Naughty newsm43 newsm43 newsm43

# 95
Аз трещя по цяла година, ама забелязвам обезпокоителни тенденции и в калинките около мен, зарад хормоналното избухване в Лондон ще да е Laughing

Плами, сега вече имама нужда от промивка http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en … amp;v=i4XfcX15FVQ
И аз не спамя Blush Blush Blush

# 96
  • КиТ
Све ни зарази,тъй да знаеш  hahaha hahaha hahaha

Край спирам  smile3505 Joy Joy Joy

# 97
  • В Космоса

Да, честно! Не се учудвай, нали знаеш - чешити всякакви.
Аз обичам да ги гледам облечени и то по възможност по-развлеченко и с кецки. Crazy
Иначе, ако става въпрос за някои определени атрибути, там вече мога да съзерцавам до безкрай... Laughing

# 98

Иначе, ако става въпрос за някои определени атрибути, там вече мога да съзерцавам до безкрай... Laughing

rotfImao rotfImbo

# 99
  • КиТ
Последно и си лягам  Flutter Flutter Flutter
http://www.youtube.com/watch?v=5fMwop_Z5zo  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

До утре Mr. Green  newsm03 newsm03 newsm03

# 100
Малвина Ина и Плами, много хубави Хаватари.  Peace Обичам да гледам аз таквизи работи.

Жералдин, Спондж Боб  Heart Eyes

Аз си ходя гола че тия дни нещо съм в дупка. Не мога да си намирам мненията така и ми е некомфортно. Утре ще се преоблека.

И мен ме няма в първия пост за миналата игра.

# 101
Такааа, дойде време и аз да покажа какво намерих, докато търсих водни прелести Laughing
Резервен вариант нямам, но вижте каква сесия на Speedo намерих: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.417183207056.186998.876 … 502056&type=3
Бих сложила половината снимки, но фактът, че е с модели, а не с истински спортисти, убива някак чара и.
И една истинска спортна красота
Скрит текст:
Mr. Green

# 102
Тамън си донагласях комбинацията днес и ми се обадиха да изляза, за това сега си я довършвах по нощите. Mr. Green Ама поне съм доволна какво се получи най-накрая.
Джой Heart Eyes всичките ти комбинации с Иймън са страхотни, радост за окото.
Плами, ще извиняваш, ама Фелпс не ме кефи особено, колкото и невероятен спортист да е. Но пък така още една по-малко, с която да го делиш.
Този на Малвина нямам никаква идея кой е, но и той хич не е зле.

# 103
Оф, Джойка, последната ти комбинация е  Crazy. 5 мин. вече го гледам и не мога да се концентрирам над работата. Бива ли сутрин рано да атакуваш с такива неща нищо неподозиращите мирни хорица Laughing.

п.п. Разкошен  newsm53

# 104
  • София
Аууу Джой повдигна ми настроението от рано сутринта  Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт