Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 686
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
Хаха, Естел, кво му е на турския Брад Пит?
Нищо, ама ми е много сладникав и нежен. По едно време беше навсякъде.

# 601
ей много съм щастилива, че съм една от Вас  Joy
Няма такива образи..чудя се как сте се събрали-уж различни пък...  Joy  Hug Hug Hug
страхотни сте!

Плами, разсмя ме от сърце  Joy

# 602
О, Плами, Джо ли виждат очите ми Crazy Другите нещо не ги разпознах?

# 603
  • КиТ
Плами, разсмя ме от сърце  Joy

Какво толкова казах  Blush Crazy Joy Joy Joy

О, Плами, Джо ли виждат очите ми Crazy Другите нещо не ги разпознах?

Джо е трети моя се зове Мат Бумар игра е в White Collar Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,а тези са фотуси от дълго чакания филм Маджиг Майк  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 604
Силве, къде ме върна Grinning
Ама този брат в дясно повече ми харесва.
Имах един щур съученик, той и сестра му ставаха в 4-5 сутринта да гледат повторението, защото заради училище го изпускаха. Crazy Той много харесваше едната сестра, май най-малката.
Естел, това не е никаква заплаха Mr. Green Хич не е лош.
Плами... Heart Eyes Още не мога да преживея, че е гей.
Не можете да си представите колко ми е трудно да избера между двата ми варианта, единия е с невероятни сини очи, а другия е мокър, със загар и по-разсъблечен.

# 605
  • КиТ
Плами... Heart Eyes Още не мога да преживея, че е гей.
Не можете да си представите колко ми е трудно да избера между двата ми варианта, единия е с невероятни сини очи, а другия е мокър, със загар и по-разсъблечен.

Ето някой знае за какво става на въпрос  Crazy Hug Hug Hug
Избирай със загара  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes стига сте ги обличали тез мъже в това топлото  Naughty
И аз бях намерила на Мат с едно синьо костюмче,ма не върви  Mr. Green Joy Joy Joy

# 606
В търсене на гол мъж попаднах на това  Joy
Скрит текст:

# 607
Естел  Joy
а аз попаднах на това ...с егати анти-рекламата на макдоналдс
http://prikachi.com/images/341/5106341z.jpg   Joy

# 608
Така, представям ви Радослав Ванко, словашки модел. Пишеше, че е завършил факултета по Физическо възпитание и спорт и има магистратура за учител и личен треньор. Ако той ми беше треньор, щях да съм твърде заета да го зяпам, вместо да тренирам. Mr. Green
Другия ми вариант също много си го харесвам, затова ще го разходя след играта.

# 609
  • КиТ
Така, представям ви Радослав Ванко, словашки модел. Пишеше, че е завършил факултета по Физическо възпитание и спорт и има магистратура за учител и личен треньор. Ако той ми беше треньор, щях да съм твърде заета да го зяпам, вместо да тренирам. Mr. Green

sweating sweating sweating sweating sweating sweating Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Sellene 20 точки от мен  Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 610
Последната страница е много хот  Mr. Green

# 611
Плами Blush благодаря  bouquet
Питаш ли ме колко пъти се препотих докато си наглая комбинацията. Mr. Green
А за Мат разбарх, че е гей тъкмо след като бях изгледала и третия сезон на White Collar. Още ми не мога да го възприема, особено предвид образа му в сериала, но какво да се прави, щом така е щастлив...  Grinning
Малвина, лято е и реших да е нещо подходящо за сезона. Laughing

# 612
Не се блазня от мъж търкащ под...но от правещ масажи ммммм  
Ама аз ще си го взема у нас да ми изчисти, хич няма и да го закачам, нека си глади и да си търка пода Joy Пък аз ще си пиша във форума Mr. Green
Аз може и да изпусна гласуването, защото ще заминавам в четвъртък сутринта. Ако е готово всичко, ще гледам да ви видя в сряда вечер и да си дам тежката дума Mr. Green Hug

# 613
леле, че сте голи  newsm57 newsm57. Не ви ли е срам, я се обличайте  Mr. Green Mr. Green Joy

Ms.Gorgeous, наистина различно ампоа, страхотна newsm53

# 614
  • София
То че е топло, топло е, ама тук пък направо е
станало жежко, жарко, палещо и каквито още
синоними се сетите!  Laughing  Hug

Поздрав с един от моите отпаднали  варианти  Mr. Green:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт