Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 604
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Ради, ти ся все пак мож ме отрази, сладък е, ама е малък... Laughing Laughing Laughing

ПП И аз не си падам по напълно обезкосмени....обичам обезкосмени само относно хигиената...инак не ми дреме....

Скрит текст:
ПП Инак си обичам и харесвам само моя мъж, ама не ми пречи да позяпам и да коментирам...

# 706
  • Once there was a Hushpuppy...
Ааа, как бе Тумбе, разбира се, че те отразих  Hug Hug Hug
Въпреки, че докато публикувам винаги някои публикува и бързам ли бързам.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 707
  • В Космоса
И на мен не ми допадат "голи охлюви". Laughing

# 708
Ииии, много обезкосмени тия вашите Sick
Хайде, то добре да няма косми по някои части, даже задължително Mr. Green но на мен ми е прекалено мъж с обезкосмени крака и ръце.....ууууу, гадост ми е Sick Sick Sick
Joy
 Joy  И на мен така.

# 709
Ради Heart Eyes , Акаша Peace Heart Eyes!

Оох, бе...тоя моя аватар ме прави да бъда извратена.... Stop Laughing
Ше ме обвинят в педофилия...добре, че е пълнолетен.... Laughing Laughing Laughing

# 710
  • КиТ
Спре се бре човек не може да публикува  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Силве да ти кажа снощи гледах 2 рата част на Три метра над небето ми кво да ти кажа,тотално ме загуби тоя човек  Blush страшен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ша го делим доволно с теб налиииииииииииииииии Flutter Flutter Flutter Flutter

Скрит текст:

вече и веждите не ми пречат  Blush Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 711
Аз май си падам по гейове Joy Joy. Не харесвам прекалено мускулести, прекалено космати или тъмнокожи мъже. Не харесвам и хилки, де. Иначе тъмнокоси с тъмни очи и бяла кожа също са ми на сърцето Laughing. Обезкосмени мъжки ръце и крака не харесвам. Скоро видях един такъв с много бяла кожа и наболи черни косъмчета...бляк Sick

п.п. За 3 метра над небето има втора испанска част ли? ooooh!Как съм я изпуснала...

# 712
И още нещо, аз да не изпусна....хубавите приказки в тематата и бързам ли бързам, пост след пост, тааа..... Wink
От тези мъжлета с прозрачните на цвят очи, сините, но като безжизнени, безизразни, празнеят ми.... харесвам само Джъд Лоу, сега не се сещам за друг/може и да има Embarassed/, но останалото не е за мен. Едни такива са ми, все едно гледат през теб, не е синьо, като синьо, хубави очи, ами като прозрачни ми идват малко Peace
И освен това, как да не го хареса човек Джъд Лоу има си скули момчето и е изразителен Heart Eyes

Фръц-фръц, пък този дето съм си сложила има и подали се загадъчно косъмчета от ризката Blush Heart Eyes Embarassed

# 713
Плами, и аз забеляза еднаквия вкус  Grinning
Като ти казвам, че беше адски труден избора Mr. Green Този остава за след играта.
Малвина, него ли искаше да покажа или този от сегашната комбинация?
Този на Акаша гладко избръснат изглежда много миловиден и по-малък от мен, а всъщност ми е батко с точно 3 г. и 1 ден. Mr. Green Ама брадясал е по-хубав.
Аз не залитам особено по по-малки, то няма и много накъде. Mr. Green Да не взема да уцеля някой под 18.
И оскубани не харесвам, но е за предпочитане да не са много космати, все пак.

# 714
  • КиТ
Ииии, много обезкосмени тия вашите Sick
Хайде, то добре да няма косми по някои части, даже задължително Mr. Green но на мен ми е прекалено мъж с обезкосмени крака и ръце.....ууууу, гадост ми е Sick Sick Sick
Joy
 Joy  И на мен така.

Хахха имаше анкета в британската тема и понеже там сме ценители на космите  bowuu bowuu bowuu,те поведоха в анкетата Mr. Green Joy Joy Joy

Аз обичам в умерени количества ни да има много,ни пък хич да няма  Crazy Joy Joy Joy

# 715
Добре, бе, защо красавците винаги се раждат след тебе...не е честно...такива хубави момченца и не мож ги докопа.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Шегувам се беееееее..........през зъби.... Laughing Laughing Laughing

# 716
Има една друга тема в клюкарника където обсъждат голите охлюви надлъж и нашир много се смях там.
Аз също не харесвам изцяло обезкосмени мъже. На определени места ок, но крака и ръце вече ми идва в повече. За гърди не коментирам, не съм попадала на космати там - това е щото си падам по по-малки хахахаха.
На Акашиния Гаспар и аз това му загледах, че като е по-окосмен и с по-дълга коса идва така...по-секси. Прилича ми на художник. Абе и обръснат и подстриган ще си го взема.
Вин Дизел да не е гей?  Shocked Чак сега разбирам. Хич не ми харесва. Не обичам този тип мъже - прекалено мускулести и изглеждащи набити. Даже аз харесвам слаби и високи. Мъжа ми такъв клечо го взех, сега се е пооправил.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.   ooooh!

# 717
А, така Плами -  Hug свиркай другия път, като имате анкета, нещо по мъжката част да ви дам едно рамо Peace, то може ли външни newsm78
Иначе и аз така харесвам, умерено с комите, но задължително да си ги има по ръце и крака Peace

# 718
Спре се бре човек не може да публикува  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Силве да ти кажа снощи гледах 2 рата част на Три метра над небето ми кво да ти кажа,тотално ме загуби тоя човек  Blush страшен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ша го делим доволно с теб налиииииииииииииииии Flutter Flutter Flutter Flutter

Скрит текст:

Ааа, ще ме прощавате, и аз се нареждам на опашката за него. Още вчера писах по въпроса. И ви се чудех какво толкова не му харесвате на веждите на човека.
вече и веждите не ми пречат  Blush Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 719
  • КиТ
Плами, и аз забеляза еднаквия вкус  Grinning
Като ти казвам, че беше адски труден избора Mr. Green Този остава за след играта.
Малвина, него ли искаше да покажа или този от сегашната комбинация?

Охххххххххххххххххххххх спри се  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 smile3504 luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт