Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 432
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • София
няма значение самата пластмаса старее, а вашето е на 5+ години...

# 511
  • София
Да ви съобщя, че магазин Дундьо дават 10% от стойността на покупка, като ги зареждат в карта и после разполагаме със сумата, за да си купим нещо от магазина безплатно на тази стойност. Което не е лошо ако някой е решил да си купи количка от там!

# 512
Май става въпрос, че когато искаш да се качиш на тротоар например и качиш предната гума, после трябва да положиш усилие да я задържиш и повдигнеш. На мен това ми беше единствения проблем с Куинито. Но пък при толкова положителни качества, това не е болка за умиране и ще си я пазя за 2-то. Иначе и аз я качвах по стълбите, на задните колела.

# 513
на мен това качване с предни и задни колела никога не ми е било удобно, най-често си я пренасях по-рядко я трътках само на задни колела, така че  за мен това никакъв недостатък не е .
Именно. Аз лично стълби съм качвала на задни колелета и се справях перфектно Simple Smile
Така и със слизането, вдига се предното колело и слизаш на задни.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 17:41 от Бенджолина

# 514
  • София
Май става въпрос, че когато искаш да се качиш на тротоар например и качиш предната гума, после трябва да положиш усилие да я задържиш и повдигнеш. На мен това ми беше единствения проблем с Куинито. Но пък при толкова положителни качества, това не е болка за умиране и ще си я пазя за 2-то. Иначе и аз я качвах по стълбите, на задните колела.

а това е друго...да по принцип това за мен е осноното неудобство при 1 предно колело...

# 515
  • на земята
Дъгичка,да така е сестра ми изкара с КУИНИ дългото време и много си е доволна от нея и мен навиваше за КУИНИ,наистина има добри качества тази количка,ама аз с три колела не искам и е малко тежичка,иначе супер е..)))

# 516
няма значение самата пластмаса старее, а вашето е на 5+ години...

То това за пластмасата ясно. Или ще го продавам, или ще си го държа за второ, защото се случва да пътуваме и с колата на баща ми и иначе постоянно прехвърлям сегашното столче на щерката.

# 517
Да, това за пластмасата и мен би ме притеснявало, затова не купувам столчета от типа на универсалните 0-18, понеже за 5 години моите деца не вярвам да стигнат 18:))

# 518
Аз твърдо реших за количката, утре направо я плащам. ))) Като ми влезе една муха в главата и няма отърване.

За столчетата, щерката сега ползва столче 9-36кг, за 2г и нещо от както го ползваме, не е мръднало.

А за този модел какво мислите?
http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_tu … n_kollektion_2012

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 20:35 от Mirama

# 519
  • София
за 14 кг +...какво да мислим.... айде 10-12.... ама над 14 Simple Smile
иначе за  столчето... не знам за някакви случаи за второ...въпреки, че аз кошницата така или иначе я разнасях, пък хем не се закрепяше на количката Simple Smile
а 2,5 и 5 г е различно и то на външен вид и за 7 години може нищо да му няма, но наистина остаряват материалите, пластмасата става по-чуплива и т.н. т.е. надеждността спада...още повече, че вероятно производството е още месеци/години назад....

А мамбата не ти хи харесва? http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_ma … k_kollektion_2012 само не ми е ясно и тя 3 или 2 в 1 е.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 21:16 от Angel_Dust

# 520
За мен истината е в помпащи единични предни гуми.
Ползвам след Куини, Макларън, че е по-лек, а дъщеря ми е доста едра и няма такава друсаница и запецване по улиците.  Confused

# 521
за 14 кг +...какво да мислим.... айде 10-12.... ама над 14 Simple Smile
иначе за  столчето... не знам за някакви случаи за второ...въпреки, че аз кошницата така или иначе я разнасях, пък хем не се закрепяше на количката Simple Smile
а 2,5 и 5 г е различно и то на външен вид и за 7 години може нищо да му няма, но наистина остаряват материалите, пластмасата става по-чуплива и т.н. т.е. надеждността спада...още повече, че вероятно производството е още месеци/години назад....

Е, тя 3-тек е 13.6кг. )))
В какъв смисъл, че е различно на външен вид? Тя пластмасата независимо дали се ползва или не, пак си старее. Но няма да тръгна да купувам столче за кола всяка година, защото остарявала пластмасата.

# 522
  • София
Mirama - именно , това имам предвид, че дори да изглежда столчето, че не е мръднало на външен вид, нищо не значи...
А всяка година не е нужно о препоръки май беше на всеки 5 години.(или 3 newsm78, май 5 беше)

хахах  да вярно за килата на 3 тека, е тогава 14 не е далеч наистина...аз просто не се виждам с такова туловище, та за това са ми плашещи тези цифри...

# 523
Angel_Dust, това е общото тегло вероятно на цялата количка със столчето и другите чудеса. Ще потърся да видя. Не са дали теглото по отделно на рамата, столчето и коша.

# 524
  • София
теглото трябва да е рамката с основният кош, не общото тегло на  пощенската пратка Wink

Общи условия

Активация на акаунт