Бебешката количка - цяла наука за второ висше №18

• 50 429
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Защо да не ти свърши работа? След като вече си минала "по този път" иначе до колкото помня монда не е привърженик на идеята без кош за новородено, като цяло... Wink(Монда, нали не бъркам, ти питаше дали на малко бебе не му е мн неудобно с колани и  не приемаше за  особенно комфортно този вид возене?)

# 676
Angel_Dust, че за какво са му колани на новородено бебе? не съм връзвала щерката изобщо, после в порт бебето пък не е имало нужда. Чак като стана на 6-7месеца и вече беше относително топло сме използвали коланите.

# 677
  • София
за да не падне от количката на някой тротоар(случвало се е на не едно невързано дете)

# 678
за да не падне от количката на някой тротоар(случвало се е на не едно невързано дете)

Да, да, това вече го разбрах. ))) с тротоарите и падането. )))) и въпреки всичко не ми е ясно като как точно е възможно, защото един тротоар е повдигнат от шосето на не повече от 7-10см.

# 679
  • София
ами вървиш си по един тротоар 20 тина мин например, той през няколко метра се пресича от улици, всеки път слизаш с количката и се качваш, детето се поизсулва лека по лека и накрая ако следва и една лека рампичка по която да слезеш - ето  на Simple Smile и на познати мои се е случвало, т.е. не са само градски легенди или са ги виждали с изсулени и висящи крака и са си ги качвали нагоре, особенно  със зимни разни космонафти, които принципно са по-хлъзгави материи.
Иначе аз го връзвах само през кръста и между крачетата в началото, добре му беше, никога не му е създавало неудобство, пък и не се разхождаше из количката. на няколко месеца като стана и на раменете сложих коланите и така си се возеше до 3 годишен със се всички колани на него.

# 680
Ооооо,Сола-та ми е любимец.Много я харесвам.
Чак малко започнах да съжалявам,че ми дадоха назаем количка за зимните месеци  Mr. Green
Тази количка е всичко,което аз бих изисквала.

Единственото,което ме смущава е,че кошчето за кола ,което и пасва,е към 250 лв.,с което количката отива към 1000 лв.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 10:59 от ОРИДЕЛ

# 681
Сола=та е много хубава, за Луна-та бях чела, че много се обръщала назад:))) Бях качила снимки на дъщеря ми на 5 дни с колани - точно на първата й разходка, когато каката обърна количката, тя си продължи да спи, само се беше преместила с 2-3 см заедно с подложката за глава:)))))

# 682
На Солата пасва Kабриофикс-а. Имаше го доскоро намалени цветове на по 200 лева.
Иначе, за зимно бебе със зимния чувал си е напъно достатъчно. За лятно бебе с колани не съм привърженик. Но зимата- дебело облечено, с чувал..много си е добре.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 12:03 от monda

# 683
Мислех,че само Cybex Aton пасва...Благодаря за инфото Peace
И аз не виждам проблем дебело облечено бебе да се закопчава с колан.С чувал пък-съвсем...

# 684
Мислех,че само Cybex Aton пасва...Благодаря за инфото Peace
И аз не виждам проблем дебело облечено бебе да се закопчава с колан.С чувал пък-съвсем...
Там, където пасва Aton-a,  става и Maxi Cosi- с еднакви адаптори са, Сити-то също става. Тя пък е на 165 даже.

# 685
Пфффф,много съм боса... Mr. Green

Благодаря отново,не знаеш каква добра новина ми казваш Peace

# 686
На мен столче не ми трябва по принцип, но гледам и моделите, които са си с включено столче за кола.
Бебето трябва да се роди края на март месец, така че април ще сме по улиците, а колко ще е топло, божа работа.
Още мисля дали ми трябва този кош за новородено, или не.
Иначе...май най-накрая се установих на количка, надявам се. )))) а и определено е по-лека от Грако.

# 687
  • Варна
Моля ви, кажете ми как се свалят задните колела на Кенгуру Виктория. По-малко от месец я ползваме и вече едното скърца ужасяващо. Направо съм бясна, четох, че е често срещан проблем, но го подцених и я купихме, сега ужасно съжалявам Close Не мога да търпя това скърцотене, а не виждам и как може да се смаже, ако не се свали колелото!

# 688
Привет!

Интересува ме, дали някой е ползвал колички DorJan (полски), за да сподели мнение Simple Smile

Благодаря предварително!!  Hug

# 689
  • София
Хайде след Котето и аз тук  Grinning

Здравейте на всички

Търся мнения за количките Рикаро и по-специално за този модел

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/30135

Също така ме интересува дали някой знае къде в София може да се види на живо.

Благодаря предварително - успешен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт