Отговори
# 240
  • София
PaperMonster, как си, какво правиш? Виждам, че си на балкона Hug
Сонче, не се притеснявай, изчакай утре прегледа при твоята си лекарка, може да не са толкова намалели водите Flutter и не си мисли веднага за секцио, може само да си тръгне и да имаш и малко разкритие вече без да подозираш Hug Стискам палци и утре ще чакаме да кажеш  Hug
Блонди, много е сладка Камито  Flutter А какво е това на ръчичките и?
irony , не се тревожи излишно, те лекарите си знаят работата  Hug Ще те следят и всичко ще е наред Peace
Лошичке, и при тебе викаш неочаквани новини Simple Smile Не се тревожи, то така или иначе времето си наближава, а тези 3 см разкритие усещат ли се, питам теб като първескиня, защото при мамите с второ детенце по-може да не се усещат Thinking
Гунди, мила, специално за теб  Wink
Скрит текст:
Vivien_, ти как си, ходиш ли още на работа?  Hug

# 241
dbs , ходих при този, за който имах записан час... той иначе се нави да ме поеме, така че няма да се наложи да търся твоята доки, но наистина се притесних, хем каза (пък и аз уж знам), че увитата пъпна връв не е рядко срещано явление и ако се следи и внимава не е проблем... ама сега съм на тръни  ooooh!

Между другото ми направи впечатление от нещата, които ми каза да нося при раждане...  две шишета вода и две нощници под коляното, та добре че и аз ги предпочитам такива  Blush . А ... и каза, че не е проблем да присъства таткото, просто да кажем и ще го облекат  Whistling

# 242
  • By the sea
Здравейте Hug Ха, мислех, че съм публикувала отговор, а той си стои така от 2 часа Laughing

Честито момченца и момиченца на днешните мами, БиБи, Ани, Мързеливка, да растат здрави, безгрижни, щастливи!

Месечинке, много положителни мисли ти пращам, Муки е права, че човек е по-добре хубаво да се наплаче в такива моменти, после се диша по-леко. хубаво правиш, че се разведряваш с покупки за беб. Много, много Hug Hug Hug
Софи, сигурна съм, че бабчето ще се оправи бързо-бързо като знае, че внуче й предстои да посрещне съвсем скоро. Стискам палци Hug Praynig
Блондиии, появи се, ама ме шашна с разказа, то скорострелни разкрития, сандвичи, плаценти, лелее Simple Smile  bouquet  И ние сме така с ММ - 0+ Mr. Green

Кратък отчет от днес: ходих на запис на тоновете, за сефте, хехе. Много са добри според док., другите показатели и те в норма, ако до петък не се случи събитието, пак ще ходя да запишем едни тончета тогава, оттам нататък чакаме макс. седмица и предизвикваме... За първи път ме проверяваха ръчно за разкритие, охххх, мн ме заболя, така се стегнах, а като знам, че още десетки пъти ще бъркат, изправят ми се космите в носа даже ooooh! Confused Док. каза, че горе-долу 1 см някъде...

# 243
Белверде, благодаря ти, че се сещаш за мен  Hug Да, продължавам да ходя в офиса и се чуствам добре. Миналата седмица реших да си направя дълъг уикенд и не ходих в петък, но после от 3 дни лежане едва се раздвижих в понеделник, така че смятам повече да не го правя  Crazy
Иначе днес бях на очен преглед, дадоха ми зелена светлина за естествено раждане, така да се каже съм "годна"  hahaha
Дадох и кръв и урина за изследвания и в резултатите видях, че за Седимент-ориентировъчен пише: "2-3 левкоцита,епителни клетки,масово бактерии", но реших, че не е нещо страшно, защото нали се коментираше в темата, че често пробите се замърсяват  newsm78

# 244
Белверде, лепенки, че й взимаха кръв за генетични зиследвания преди изписването,а ма се запуши иглата, та и на другата ръчичка  Crazy
То в болницата не бяха пак ехографи на мозъчето през фонтанелата, ехографи на сърчицето, тест за слуха, ортопеди, трима педиатри с тестове какви ли не, аман  ooooh!

Пейпър, не разбрах за твойто мъж и нулевата група  Thinking

# 245
  • Пловдив
би би много те мислех рано сутринта Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ЗА СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ

Спряха ни нета днес и сега наваксвах с четенето.
месечинке хубаво е,че се опитваш да се разсейваш,мисля те и теб много,защото и при мен така се случи с моя татко-много внезапно си отиде когато Никита беше на 8 месеца-получи масивен инфаркт.Заради детето се стягаш,опитваш се да щадиш близките,но моя съвет е да си изливаш мъката,не таи нищо,крещи,викай,но не се затваряй в себе си.Аз направих тази грешка и в един момент бях като бомба избухнала със закъснител и за малко да си разваля прекрасното семейство,просто с времето изведнъж се сринах. Hug

Блонди много хубаво Камито Heart Eyes

Еми ти както си мислеше че ще раждаш рано рано,да не взема да те изпреваря накрая

Гунди мъж ми като разбра че утре ще детоксвам и отказа да ми купи диня,щяло да и стане нещо на щерка му ooooh!.Иди се обяснявай,а сме правили заедно преди детокс(той 1 ден ама се опитваше поне).Имам 2 пъпеша в хладилника,ама сега ще ме дебне със сигурност,ще я карам все пак разтоварващо,ама няма да съм като по учебник Rolling Eyes.

# 246
  • София
Леле Vivien_ , ти си май единствената мама, която продължава да ходи в тези седмици на работа, но като се чувстваш по-добре така - браво, голям си герой Wink За очите - супер, че няма да ти попречат за естествено, а за пробата - не се притеснявай, напълно нормално е, аз дори имам 6-8 левкоцита, епителни клетки и множество лактобацили, които са си нормални за тази среда Hug
Офф PaperMonster , знаех си че боли гадната проверка за разкритие  ooooh! а как ще го предизвикат ако не е станало повече, знам че с окситоцин не е хубаво. Важното е, че всичко е наред и ти се чувстваш добре  Hug
Вал, май не е писала днес  Thinking

# 247
  • Пловдив
вал май нещо за четвъртък беше споменала че ще има нещо да се случва Thinking

# 248
  • Пловдив
Софи радвам се, че днеска новините са добри и дано все така да са до края. Hug  Не се притеснявай за баба ти, в добри ръце е. Пожелавам и бързо оправяне.

Честито на мама Мързеливка69  Peace

блонди добре си се справила с преминаването от три на осем см. Много ми хареса разказа ти. Hug

# 249
Моята сусамов тахан е много редичък като бозичка, мирише добре, но се чудя дали се е разредил заради жегата- не го бяха сложили в хладилник, беше направо на едни рафтове, ако до утре не се стегне ще го връщам, дори ми се стори,че металното му покритие от горе беше нарушено? newsm78

Принцеске , да пратя мъжът ми да ти донесе дини? LaughingАми притеснява се човека, обяснимо, аз се радвам,че моя не се притеснява, ама всички други ми надуват главата каква лудост било, а и нали и салатки може. Нищо де, после ще се успокои, а аз пак ще съм на линия за детокс. Hug
Белведере- супер! Ама малко повече се загледах в обстановката- иха какъв ретро стил, изглежда много добре, малко аристократично. Hug
Блонди, Камито на мъжът ти много ми прилича- кажи му,че пия всичко. Joy

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 22:10 от gundie

# 250
  • гр.Велики Преслав
Блонди, добре си се завърнала и скорошно възстановяване! Камито е малка хубавица Hug, прилича на съпруга ти, но мисля че има твоето носле. Да е жива и здрава, много радост да ви носи!

Моето Ели стана голяма ревличка Sad . Днес ни е 14 ден - колики ли започнаха да я мъчат или защото се кърмим и свиква на ръце, но махна ли я от гърдата започва да реве и не иска да спи в креватчето си, само върху мене  newsm78 Преди ме мъчеше безсънието, сега се моля да подремна за малко повече от 2 часа Praynig

Софи, не се натоварвай с тревоги  Hug Дано баба ти се възстанови бързо Flowers Four Leaf Clover

# 251
  • By the sea
Блонди, Камито на мъжът ти много ми прилича- кажи му,че пия всичко. Joy
  hahaha Joy

Ами, Блонди, ако правилно разбрах с твоя мъж сте нулева положителна и двамата, пък Камито 0- /която е доста рядко срещана май newsm78/. Ние и 2-та също сме 0+, интересно бебето каква ще е. Абе просто ми стана интересно от факта, нищо повече. Както и да е Crazy

Белверде, настроила съм се за петък и толкоз. Не ми се ще да мисля за друг вариант Mr. Green

# 252
Лошичка и аз като Белверде искам да те попитам дали усещаш, че се случва нещо по-различно, 3 см и на мен като първескиня ми звучат като болезнени, пък ти сякаш не си се оплаквала до сега. И как го събра този голям бебок в това фино и красиво тяло Wink Стискам ти палци  Hug
Блонди, ама много е красива, Камски  Heart Eyes и една идея ми прилича повече на таткото Wink
Червената Соня, много, ама много стиснати палци всичко да се развие по възможно най-добрия начин.  Praynig
Д. Захариева , четох, че при колики помага преди кърмене бебчето да се постави за малко по коремче. Не знам дали има ефект обаче, ама всичко се пробва.

Купих си още една нощница на Виенета Сикрет. Тази не е за кърмачки, но е с тънки презрамки и е червена!  Най-накрая в по-тъмен цвят, че всичките са им в сиво.

# 253
Софи - стиснати палци за баба ти. Не се притеснявай и ти, всичко ще е наред. Трябва да си спокойна, да е спокойна и бебка  Hug

Блонди - сега питах и аз мъжа ми дали ще ходи за сандвич Grinning Направо си уникален случай, верно трябва да те пишат някаде по учебниците  Laughing

Лошичке - хахаха ама и твоя мъж е яко в джаза вече значи Simple Smile 3,5см си е вече май серйозно разкритие..  newsm78 наближава момента на срещата с бебо  Heart Eyes Ха сега да видим коя коя ще уповести сега  Mr. Green

Мързеливка - честита рожбичка, много радост и гордост да ви носи   bouquet

# 254
Май никой не е постнал тук (или може и аз да съм пропуснала), но видях във FB че Zuzi80 (Zlatina Dqnkova) е родила на 27.07 бебе Васко!

Да и е честито детенцето, много здраво, смело и много борбено!
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт