Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е секцио и цезарово сечение?
Какво представлява кардиотокографията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е секцио и цезарово сечение?
Секциото, известно още като цезарово сечение, е хирургична процедура, при която бебето се ражда чрез разрез в корема и матката. Може да се наложи по различни медицински причини, като проблеми с плацентата, анормално развитие на плода или други усложнения, които правят вагиналното раждане рисковано за майката или бебето. Цезарското сечение е краткотрайна хирургическа процедура за раждане, при която бебето се отстранява от матката чрез разрез в коремната стена и матката. Този метод се използва в ситуации, когато е необходимо бързо и безопасно раждане както за майката, така и за бебето.
-
-
-
Какво представлява изследването за разкритие?
-
Какво представлява патологичната болница?

Само е важно да има и безалкохолно мохито, че не ясно след упойката и по време на ибезболявашите как ще и се отрази алкохола... 
Не се притеснявай, всичко ще се оправи! Просто понякога има да ни се случват и неприятни неща, но нали знаеш, че след това винаги идват и хубавите 

Утре яхвай метлата и да се взимат в ръце аама ха! 

И да знае, че ми липва по време на нощните дежурства.
имам 3 дни до термин и вече не издържам, започва да ме страх дали всичко ще е наред.

и успех на върналите се удома с
Дали няма да се появи и при мен нещо още по-голямо