Отговори
# 255
Софи:) - стискам палчета Praynig Praynig Не се притеснявай!!! Всичко ще е наред. И на моята баба, която е на 84  години, миналата година и сменяха раменна става...всичко беше наред и сега си е жива и здрава:)!!!! Praynig Praynig Hug

belverde
, дбс - благодаря, че питате за Никол.Горе-долу добре беше. Утре каза, че пак щяла да отиде, но едната леличка нещо не я кефи и ме помоли да се оплача утре. Като ги слагала да спят и Никол е казала, че и се пишка, а онази и се е скарала да се обръща на другата страна и да заспива Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilАз доста се ядосах и утре ще им насвия сармите #Cussing out #Cussing out #Cussing outХем е частна градина...кво иска онази....да се напишка детето в леглото ли #Cussing out #Cussing out Ееееей за пореден път се убеждавам, че нашата детска градина е много добър избор... Naughty

Белверде - А ти как си, миличка....успокои ли се Hug Hug

Блонди
- разбиваш ме с този разказ....ти направо книга можеш да напишеш за тази бременност....пожелавам от сърце от тук нататък да няма такива тревоги около Камито и да си расте много здрава, красива, шастлива и обичана Hug Голяма сладурка Камито..на Татко си прилича.....няма съмнение....така чеееееее....незнам за кръвната група дали е рядко срешано това,но или е на мъжа ти или си намерила негов двойник hahaha hahaha Hug Hug Hug

Елсунче - ама няма да се стига до този сценарий изобщо newsm78 newsm78 newsm78 Ти да не си го помисляш....Стягай се, че имате да ходите на нощна Софийска среща. Гледайте само да е доШейново, Биби е навита ще дойде Joy Само е важно да има и безалкохолно мохито, че не ясно след упойката и по време на ибезболявашите как ще и се отрази алкохола... newsm78 newsm78

Ааааааааааау Сонче,  не така Hug Hug Малко, малко....колко да са малко тия води.... newsm78 Давай една фуния и да наливаме...няма да се даваш...имаш да се местиш сега:hug: Hug Hugпък и в крайна сметка каквото - такова:) Важното е бебчо да е добре Hug Hug HugСпокойно и вярвам ,че всичко ще е наред Hug Hug

Лошичка - ми като е тръгнало няма да го връщаш сега.... Hug Hug Hug Стискам палци Hug Hug

Айръни - и аз се чудя, ще те пуснат ли на нормално раждане?!?!? Ама по-добре изчакай първо и второто мнение... Hug Hug Hug

# 256
Хм, момичета... аз признавам, че този път не съм ровила за информация при увита пъпна връв как се процедира, за да не се шашкам повече, ама.... докторът нищо не спомена за секцио. Вярно, че преди това си бях казала, че по принцип искам нормално да родя, ама... той дори не отбеляза това като вариант  newsm78 , някой друг има ли с този проблем... да сподели  Praynig

# 257
Честити рожби на Мързеливка и Зузи80! smile3525

Софи, дано бързо се възстанови баба ти! Тя трябва да е млада жена, щом ходи на работа Thinking Не се притеснявай, всичко ще се оправи! Просто понякога има да ни се случват и неприятни неща, но нали знаеш, че след това винаги идват и хубавите Peace
Е,  Блонди, сигурна бях, че ще има нещо интересно покрай твоето раждане, но май успя да изненадаш всички ни Mr. Green Супер, че така бързо са се развили нещата и най-вече благополучно! А Камито е просто прекрасна, толкова оформена и изчистена, не прилича на новородено Hug 
Лея, незнам кой кого ще изпревари, но шансовете да сме по едно и също време в  болницата се увеличават  Wink
irony, и аз знам, че с увита пъпна връв си се ражда нормално. Просто се следят тоновете на бебето и ако започнат да спадат при контракции, тогава се преминава към секцио. Но наистина повечето доктори не се притесняват от това и си започват нормално раждане. Довери се на лекаря си, той ще прецени положението и ще вземе правилното решение за раждането Peace

# 258
  • Добрич
Здравейте Simple Smile

Честити бебчета на Биби, Мързеливка и Зузи, да са живи и здрави! На мамите пожелавам бързо възстановяване и успешно кърмене!  Hug

Блонди, добре завърнала се! Simple Smile Хубав разказ, звучи като да е било леко раждането. Малката Камелия е прекрасна, въобще не ми прилича на новородено. Ти си герой, че сте устискали без добавка до слизането на млякото, браво! Simple Smile

Лошичке, момента явно наближава!  Hug Наистина, къде го побра това голямо бебче в това компактно коремче?!? Simple Smile Ще чакаме хубави новини и ти пожелавам раждане като на Диди или поне като на Блонди Simple Smile

Тринити, ама че коза, как ще го остави детето да се стиска.  #2gunfire Утре яхвай метлата и да се взимат в ръце аама ха!  Naughty

Аз съм утре на консултация, но само при акушерката ще минавам. Корема ми е огромен вече, мислих да се снимам тая седмица при една фотографка, но май  пропуснах подходящия момент.
Вчера посрещнахме така очакваните мои родители. Така се радвам, че са си вече тук, а в същото време цял ден си поплаквам заради това, че ще го оставям Камен цели 5 дни. Той ще е в добри ръце, но ще го изживее милия. Постоянно ме търси и реве като не ме вижда. Ако бебето не тръгне по-рано, имаме две седмици да свикне с баба си и дядо си дотолкова, че да се гледат докато съм в болницата. Ехх, само да можех да си го взема и него.  Tired
Офф ужасно се сдухах, и в болницата ще се скъсам от ревове и кривотии, знам си аз. Голяма съм... майка.  Cry
Бях споменала преди време, че пуснахме количката да се продава. Е, продадохме я, утре ще си я вземат новите собственици. Обичам хубавите вещи и трудно се разделям с тях. Голяма съм вещоманка  Laughing Новата количка ще трябва да ме спечели поне колкото Стокето.  hahaha

Та така, милички. Чета си ви всеки ден и се радвам и страдам с вас, въобще ме е изпрал много яко хормона.

Лека нощ от мен! доколкото е възможно да е такава

# 259
Коремчета, не съм писала, понеже обичам да прочета всичко, което сте написали и да съм адекватна с това, което аз пиша. А пък тези дни все обикалям по задачки, а като съм си вкъщи съм станала егати поспаливото същество, днес докато съм ви чела и съм заспала над лаптопа и мъжа ми ми разправя как като влязъл и си помислил, че пиша нещо на клавиатурата, представете си в каква поза съм заспала. Сетих се и аз кога да спя, точно на финала.

За утре нищо не съм споменавала, Бюти предположи, че ще е утре, но да видим дали ще е така, викат ме в 6:30 в болницата, ще ми пуснат система да предизвикат раждане, да видим дали ще тръгнат мъниците, както се шегува мъжа ми "Ти откакто спря всякакви видове хапчета, нямаш никакви болки и оплаквания", пък то не е лъжа да ви кажа.  Laughing За сега оставам с естествено раждане, да видим дали ще ми се получи. А пък, ако знаете от 2 дни как са ми се подули краката, ужас някакъв е, чак на 2 места ми се пукнаха венички или капиляри или и аз не знам какво е, но посиня, голямо подуване, голямо нещо.  ooooh!

Честито бебче на БИБИ, да и е живо и здраво и много да се слушкат!   newsm51 И да знае, че ми липва по време на нощните дежурства.

Блондииииииииииии, ама много яко това Ками, много обичам такива бузки на бебеце. И последно Камелия остана името, нали?

Честити бебчета и на Мързеливка и Зузи! Здрави и послушни да бъдат!   smile3525 smile3525

# 260
Здравейте маминки  Hug
не съм влизала два дни, добре че не можах да спя тази нощ и ви изчетох на спокойствие.Аз си чакам, но нищо Whistling имам 3 дни до термин и вече не издържам, започва да ме страх дали всичко ще е наред.
Месечинке, душицо  Hug
Браво, Слънчо!
На Хриси Софи, успех и стиснати палчета от мен.
Биби, Ани Захаф Диди, Marzelivka69 и Морско Конче честито, както и на всички останали родили мами,да са ви живи и здрави малките съкровища, а на вас бързо възстановяване
newsm51 smile3525 newsm51
Блонди, като се сетя и за преживяванията около сватбата, с теб никога не е скучно, определено ще има какво да разказваш и на внуците както се казва. Важното е че всичко е приключило добре.
Отивам и аз да видя Камито

# 261
  • До морето
Добро утро, аз снощи от притеснение да не взема да родя почти не съм спала  Rolling Eyes

Белверде, Теффита, абсолютно нищо не усещам - никаква разлика няма, за разкритието говоря. Пък и контракции нямам или поне не болезнени. Иначе постоянно усещам, че ми се втвърдява корема, но досега не ме е боляло! Аз даже вчера бях убедена, че ще ми каже, че нямам разкритие!

Хрис, стискам ти палци мила! Така както е тръгнало като нищо може да родим по едно и също време. Трябваше да предвидим и трета вестителка  Laughing

Блонди, Камито е много оформено човече и наистина прилича на мъжа ти!

Честито на Зузи80 за бебе Васко! Да й е жив и здрав!!!

Аз в 9 отивам да ме боядисват, все пак мъж ще посрещам на тоя свят, трябва да съм красива  Laughing После пак ще пиша  Hug

# 262
  • Варна
добро утро мамчета wavey

БЛОНДИ добре дошла отново на фронта страхотни емоции и преживяване е било раждането, но важен е крайният резултат  Hug Hug

Ирони и при нас пъпната връв е увита, но за сега док каза ще следим положението само имаше лееек намек за секцио, но може би и да съм психически настроена дано и при вас е така стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред Hug Hug Praynig

Лошичката успех и от мен мила дано всичко да мине бързо леко и безпроблемно Hug Hug Praynig

охххх да си се оплача и аз от тези крака, тази сутрин с толкова силна болка се събудих идваше ми да зарева и извикам беше нещо ужасно. За сметка и на това лявата ми ръка така беше изтръпнала, че не можех да я мърдам около 5-6мин. Днес съм и на ЖК да видим бебешора има ли намерение да излиза скоро или ще си седи още на сянка вътре Crazy Crazy

ЧЕСТИТО НА ZUZI I Marzelivka МНО0ГО ЗДРАВЕ И РАДОСТ ЗА БЕБОЦИЕТЕ
   bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 08:46 от valentina1027

# 263
Добро утро   Hug  Кеф да му е на човек да ви прочете със сутрешното кафенце  kaffeetrmker_2

Муцунки !!! Честити бебоци на мамчетата  Heart Eyes и успех на върналите се удома с  baby

Пейпърче, ти за къде си се засилила в петък ?!?!

Софи:)    Hug бъди силна заради малката принцеска.

Месечинке и от мен една силна  Hug

На Блонди добре дошла  Hug Липсваха ми твоите свежарски разказчета. Вече зацепвам,каква е тайната към успешното раждане: Правиш си секси снимка по бански, с пърхащи очи и на следващия ден с 3 см , после 8см, два напъна и  Heart Eyes Mr. Green Ще пробвам и аз - очаквайте включване/ photo/ . САмо,че моята снимка едва ли ще е толкова секси, освен ако Софи:) не я направи  Crazy

Лошичката- опулих се с тези 3 см -уаууу . Преди три дни, цяла нощ не можах да спя от контракции и накрая - тц 0 см  #Crazy  Дали няма да се появи и при мен нещо още по-голямо  newsm78 от два дни съм малко на тръни. Падна ми слузестата запушалка във втрорник вечерта и от тогава си имам едни леки постоянни контракции , както и по 3-4 по-осезаеми с болчици в яйчниците, кръста и корем като камък.   newsm78 Дали не се бъркам?! При отпускане на коремчето .. усещам малката като една къртичка да рови  Mr. Green Mr. Green Mr. Green надолу.

Днес няма да ми се размине една дълга разходка       newsm35

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 09:07 от baseinik

# 264
Честито на новоизлюпените пиленца! Да са ви живички и здравички и много да се гордеете с тях, както и те със своите родители!!!!

# 265
Hris_  Hug s teb sme!

Sofi, всичко мина много добре, довери му се на док   bouquet

Elsun, спокойно, нали наддавате?

Ludnica14, в Токуда може и двата варианта - или с нотариално заверен документ, който се попълва при нотариус и се носи от бащата в болницата или без документ - бащата прави припознаване на детето на място, но тази процедура не ми е ясна, ние си направихме нотариален док. Не го мисли предварително, те ще ти кажат всичко.

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 09:38 от sea horse

# 266
Блонди при вас няма скучно  Mr. Green Дано бързичко се възстановиш и няма проблеми  Hug
Софи дано всичко е наред с баба ти  Hug
Тази сутрин повръщах, защото ми замириса на гадно в кухнята  Crazy Този номер отдавна не го бях правила  Rolling Eyes Сега гастрита ме боли и отделно пак ми се появиха леки контракции.Стискайте палци да изкарам поне до следобяд, защото точно днес мъжо е първа смяна и свекито е на работа  ooooh!

# 267
Аничка, според мен не е случайно, май организма ти започва да се чисти- поне моят е така? Сега като влязох преди да ти прочета поста се чудех кога ще раждаш .  Laughing Hug
https://www.facebook.com/spisanie.9meseca
Вижте събитието за седмицата на кърмене на 6 август ще прожектират оня филм, който Блонди търсеше, а мъжът ми така и не успя да открие в нета.... Wink

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 09:56 от gundie

# 268
Добро утро, момичета,  Hug

Благодаря ви пак на всички за милите думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

С нетърпение чакам всички да родите, да чета разкази и да гледам бебета  Blush

Поръчахме тази люлка-друсалка, имитира люкане на ръце, с 6 скорости, музики, МР3 и всякакви екстри, да може да дреме и в хола  Simple Smile

# 269
Честити бебчета на БИБИ, МЪРЗЕЛИВКА И ЗУЗИ да са им живи и здрави и много да ги радват, а те много бързо да се възстановяват   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт