Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 253
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Здравейте и от мен. Моят случай е следния - на 30.08. платих за официална чантичка - 12,64 $ и съответно на следващия ден беше Shipped. На 31.08. платих за http://www.tinydeal.com/super-mini-usb-bluetooth-dongle-adapter- … aptop-p-2194.html, което на 03.09 беше Shipped. Днес 14.09 получих втората си поръчка. От това, което прочетох чантата не би трябвало да отиде на митница, защото стойността е малка, но фактът, че втората поръчка пристигна преди първата малко ме притеснява. Някой имал ли е същия проблем?

И двете поръчки ли са от tinydeal.

# 256
  • Ямбол
lady_Di, не се притеснявай,не ми се вярва да отиде на митница,а и това не би я забавило толкова време,вероятно просто е пусната по по-дълъг маршрут до към БГ.
И на мен ми се е случвало нови поръчки да пристигат преди предишни.

# 257
  • Някъде около Пловдив
Здравейте и от мен. Моят случай е следния - на 30.08. платих за официална чантичка - 12,64 $ и съответно на следващия ден беше Shipped. На 31.08. платих за http://www.tinydeal.com/super-mini-usb-bluetooth-dongle-adapter- … aptop-p-2194.html, което на 03.09 беше Shipped. Днес 14.09 получих втората си поръчка. От това, което прочетох чантата не би трябвало да отиде на митница, защото стойността е малка, но фактът, че втората поръчка пристигна преди първата малко ме притеснява. Някой имал ли е същия проблем?

И двете поръчки ли са от tinydeal.
Да и двете са от tinydeal

# 258
  • София
lady_Di Няма място за притеснение. При мен се е случвало да ми разделят поръчка на две. Пратената по-късно 2-ра част ми пристигна седмица преди първата. Въпрос на късмет

# 259
  • софия
Не помня дали съм писала за тази четка за коса от Banggod. Страхотна е!!! Изобщо не скуби,можеш спокойно да решеш и мократа коса при нужда.... Особено полезна е за майки на малки дългокоси принцеси.  Laughing
Голяма подстрекателка си! Само от този сайт не съм поръчвала, имам чувството. Дъщеря ми има подобна. Купувах я от тук за около 14 лв., но е с дървена основа. Тази ще е за мен. Аз съм дърта среднокоса принцеса.  Flutter Crazy
Покрай тази четка поръчах и още няколко нещица. Много съм доволна, че открих тази кутия. Имаме една подобна от ИКЕА, но тази изглежда по-удобна с повечето прорези. Вкъщи кабеляците са като змиярници. Много мразя.
За колко време ти пристигна поръчката от този сайт?

# 260
  • Казанлък
Голяма подстрекателка си!

За колко време ти пристигна поръчката от този сайт?
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И аз още преди месеци видях отзив във един чужд форум,но,честно казано,не повярвах,че ще е толкова готина. Няма да съжаляваш,че и при тази цена...

Два пъти съм поръчвала оттук. Първият път беше един мек калъф и един калъф-клавиатура за 10" таблет. Не помня точни срокове,но май за около 2-3 седмици. Четката пристигна по-бързо от първата.
Кутията изглежда като интересно решение... и аз не обичам кабели навсякъде...пиши после дали е добра...    Simple Smile

# 261
  • добрич
здравейте
искам да поръчам това
http://www.everbuying.com/product122978.html
някой има ли отзиви и дали има купон с който да го намаля още

# 262
  • Казанлък
здравейте
искам да поръчам това
http://www.everbuying.com/product122978.html
някой има ли отзиви и дали има купон с който да го намаля още
По-добре не си давай парите за това чудо.   #Crazy Стар чип,стар андроид,малко памет и слаба батерия. Ще си хвърлиш парите на вятъра.
По-добре дай 10-20 долара повече за някой таблет с Андроид 4.0 и с AllWinner10 и още по-малко за AllWinner13

# 263
здравейте искам да попитам Chinabuye от този сайт доставката колко е и за колко време пристига? Благодаря ви предварително  Peace

# 264
  • Sofia
здравейте искам да попитам Chinabuye от този сайт доставката колко е и за колко време пристига? Благодаря ви предварително  Peace

Доставката е безплатна, 20-30 дни, ето ти и код за 5% отстъпка chinadeal

# 265
  • Русе

На мен ми се случи нещо подобно но с Buyincoins едната ми поръчка беше натоварена сутринта а втората следобед на един и същи ден. Втората която беше натоварена след първата получих една седмица преди това и дори ходих в пощата да се разправям и се оказа че е пристигнала но не била обработена.

# 266

Повечето ми поръчки от http://www.chinabuye.com/ пристигат до 2 седмици

# 267
Здравейте момичета, на 16.08 направих поръчка от DinoDirect, но уви все още си я чакам. Имам проследяващ номер, чиито следи свършват на китайската митница на 1.09  newsm78 Някой има ли впечатления за колко време пристигат поръчките от DinoDirect?

# 268
На мен ми се случи с поръчка на часовници от MiniIntheBox два пъти поръчките ми пристигаха - един път на адрес, един път в митница, където видяха че стойността е малка, но ми прибраха 4 лв за обработка Simple Smile
Но третия път чаках безнадеждно като Вас около месец и писах. Помолиха ако до още седмица не дойде да пиша.
В крайна сметка ми предложиха - купон за намаление, същата поръчка отново или парите обратно.
Поискахме същата поръчка отново и след около нови 22 дни я получихме!

# 269
моля за инфо ,ако някой е поръчвал електронна цигара

Общи условия

Активация на акаунт