Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Казанлък
Бихте ли дали линкове за Космодиск? Какво му е търговското име в китайските сайтове?

remi_rem,заповядай  Hug

http://www.buyincoins.com/new_en/details/classic-safe-effective- … product-3850.html

# 406
valpan, благодаря от  Heart Heart !!! Иска ми се да изненадам майка! Направо е евтиния

# 407
  • В Голямото село
От кой китайски сайт най-често си купувате дамски дрехи и бихте препоръчали? Че търся нещо за подарък и искам да е от изпробван сайт Simple Smile

# 408
valpan, благодаря от  Heart Heart !!! Иска ми се да изненадам майка! Направо е евтиния

Космодиска е много добър! Единствения минус е, че ластиците се отпускат много бързо, но това няма как да се избегне дори ако се купи от тук за 100+ лева. Взех на бабчето преди година и половина от Тайнидийл, ползва само малката приставка за кръста и не може без нея. Поддържа кръста и гърба, сякаш смазва болката. Сега като виждам как й облекчава болките, бих дала и над 100лв. дори. Струва си!

# 409
Момичета да ви запитам нещо......имам поръчка от www.everbuying.com на 13.09.имам и тракинг номер.Когато взяза в китайския сайт да проверя къде се намира ми излиза 29.09.България.А на български пощи нищо......това от китайския сайт означава че е тръгнало за България или че е пристигнало...... ThinkingБлагодаря ви много... Praynig

# 410
  • София
На 29.09 е изпратена за България.

# 411
Здравейте отново,момичета!
Явно никоя от вас не е изпадала в моя казус с безплатна доставка по ДиЕйчЕл, но аз разбрах какво се случва и ще го споделя все пак,ако и друг попадне в тази ситуация. Оказа се,че документите, които ДиЕйчЕл ми пратиха,в които пишеше,че има такса за траспорт 12лв, са си някакви техни вътрешни неща и всъщност не дължа нищо. Взеха ми само ДДС-то върху стоките, което всъщност те са платили от мое име и аз после им възстанових.

Сега искам да попитам има ли някой от посочените китайски сайтове, където да се предлагат лакове за нокти? Уж ги прегледах,но не срещнах, ама гледам че при тях категориите са доста размешани или поне аз не се ориентирам ( примерно защо шнолите за коса са в категория Home& office а не в  Beauty)

# 412
  • София
Amelly Хубаво е, че споделяш развитието на ситуацията. Тук повечето знаят, че с Ди Ейч Ел, Ти ен ти и т.н. пратките от Китай отиват на митница. Затова не са за предпочитане. Лакове и всякакви украси за нокти можеш да намериш почти във всички сайтове. Това е моето предложение, макар, че едва ли е най-доброто.. просто не пазарувам лакове.  Simple Smile
http://www3.buyincoins.com/new_en/categories/Health-Beauty/Nail- … add_order--2.html

# 413
  • Не съм от тук и съм за малко
Сега искам да попитам има ли някой от посочените китайски сайтове, където да се предлагат лакове за нокти? Уж ги прегледах,но не срещнах, ама гледам че при тях категориите са доста размешани или поне аз не се ориентирам ( примерно защо шнолите за коса са в категория Home& office а не в  Beauty)
Има, ето например:
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result& … categories_id=404

# 414
  • София
Everbuying  Email Coupon 8% OFF Oct08d Ends: October.16th

# 415
кодове за тийнито имате ли?

# 416
Благодаря много! Аз търсех с думичката nail lacquer и затова не съм намерила. Търся имитация на известен и модерен в момента ефектен лак, но май точно такъв китайците нямат.

Но видях ето тези сутиени и силно ме впечатлиха, защото спешно ми трябва точно такъв. Ще ходя на сватба след 2 седмици и получих за повода страхотна  риза без гръб. Обаче не мога да я нося на голо по ред причини, а пък нямам "невидим сутиен". Сега като видях тези,се чудя дали ако ги поръчам веднага, има шанс да пристигнат до 20 октомври по обикновената поща?
Ако някоя от вас си е поръчвала този продукт, ще се радвам да чуя мнение и ако случайно някоя от вас го има,но в неточен размер, най-много ще се радвам да ми го продаде  Laughing

# 417
  • София
  Сега като видях тези,се чудя дали ако ги поръчам веднага, има шанс да пристигнат до 20 октомври по обикновената поща?
Ако някоя от вас си е поръчвала този продукт, ще се радвам да чуя мнение и ако случайно някоя от вас го има,но в неточен размер, най-много ще се радвам да ми го продаде  Laughing
Тук вероятно съм най-големият песимист относно скоростта на доставките, но според мен 30 дни им е нормален срок. Май най-бързата ми доставка е била 12 дни.

# 418
  • DE
Цитат
Ако някоя от вас си е поръчвала този продукт, ще се радвам да чуя мнение и ако случайно някоя от вас го има,но в неточен размер, най-много ще се радвам да ми го продаде

Просто отиди в най-близкия магазин Джъмбо или за бельо и там ще намериш същия на почти същата цена. Моите впечатления са, че не струва, дъщеря ми има такъм и го сложи точно два пъти колкото да се убеди, че не върши работа(както впрочем и бях казала, защото бях чела коментари) Mr. Green

# 419
Имам такъв. Не струва!

Общи условия

Активация на акаунт