Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ти за светкавичния отговор! newsm51 newsm10

# 691
А някой купувал ли си е телефон реплика?И доволен ли е

# 692
Може ли някой да ми каже разликата в тези параметри:
Built-in 3G
External 3G
GPS

# 693
Много благодаря, vaflichka и bitspirit  за търпението да ме прочетете и да ми отговорите!   bouquet
Взимам този и дано да ми е на късмет !  Simple Smile

# 694
Може ли някой да ми каже разликата в тези параметри:
Built-in 3G
External 3G
GPS

Built-in 3G      слота за сим-карта е вграде в устройството
External 3G     поставя се сим картата в усб-устройство и така се свързва с таблета(предполагам таблет оглеждаш)
GPS               за позициониране - навигация

# 695
Може ли някой да ми провери пратка, заминала на 17.10 с тракинг № RQ150162851SG. В сайтовете за проследяване я няма.  Sad Благодаря Ви предварително! Или аз не правя нещо както трябва, или пратката се е загубила някъде.

# 696
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча китайски сайт от където да си купя анемометър.Ровех се из разни сайтове, но нищо не намерих. Много Ви моля, ако някой е използвал нещо подобно да го сподели. Благодаря Ви предварително.

# 697
External 3G     поставя се сим картата в усб-устройство и така се свързва с таблета(предполагам таблет оглеждаш)
Благодаря  Hug Имам обечае още един въпрос. В narrow search тези три параметъра са ми дадени на един ред, мога да избера само един от тях ... Има ли таблет едновременно с Built-in3G  и GPS. Не ми звучи като самоизключващи се параметри.

# 698
Благодаря  Hug Имам обечае още един въпрос. В narrow search тези три параметъра са ми дадени на един ред, мога да избера само един от тях ... Има ли таблет едновременно с Built-in3G  и GPS. Не ми звучи като самоизключващи се параметри.

да, има таблети едновременно с Built-in3G  и GPS

# 699
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча китайски сайт от където да си купя анемометър.Ровех се из разни сайтове, но нищо не намерих. Много Ви моля, ако някой е използвал нещо подобно да го сподели. Благодаря Ви предварително.

Ветромери или анемометри (от гръцкото anemos, вятър) са уреди за измерване силата на вятъра. Разделят се на два вида в зависимост дали измерват скоростта или налягането на вятъра, но двата показателя са взаимно свързани.
Малко пояснение от мен. Rolling Eyes

# 700
Може ли някой да ми провери пратка, заминала на 17.10 с тракинг № RQ150162851SG. В сайтовете за проследяване я няма.  Sad Благодаря Ви предварително! Или аз не правя нещо както трябва, или пратката се е загубила някъде.

INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Това точно какво значи не знам, предполагам че е просто първата стъпка преди да изпратят предмета към крайната дестинация.

# 701

INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Това точно какво значи не знам, предполагам че е просто първата стъпка преди да изпратят предмета към крайната дестинация.

Като Ви чета инфото, изпадам още в по-голямо отчаяние. Днес за една пратка получавам на три пъти с  три различни дати /връщат се все по-назад във времето/ информации за състоянието. Или системата им не работи, или е бъгната  Sick
Пратката ми е с китайска наставка CN, а две други /10 дни след тях/ С Хонг конгска наставка вече пътуват ...
направо ужас. И аз Ви видях инфото, и мисля или че не е тръгнало или че се готви за тръгване, ... но само те си знаят ...

# 702
  • Sofia

Ветромери или анемометри (от гръцкото anemos, вятър) са уреди за измерване силата на вятъра. Разделят се на два вида в зависимост дали измерват скоростта или налягането на вятъра, но двата показателя са взаимно свързани.
Малко пояснение от мен. Rolling Eyes

Ок, не се заяждам, но преди да попитате преведете си името на уреда на английски, вижте сайтовете на първа страница и потърсете малко. Това е което и ние правим. Темата е за помощ, но нека първо сами се пробваме да си помогнем малко.

# 703
Bitspirit, remi-rem, благодаря Ви!   bouquet

# 704

19.10.2012    Поступило на почту Сингапура
Най вероятно пътува newsm78

Общи условия

Активация на акаунт