Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 375
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Ямбол
mayani,да няколко пъти ми се е случвало да върна пари,след като съм пускала диспут за неполучена пратка,а след което идва.
Пиши на Тинито,те ще ти дадат мейл,на който от Акаунта си в пейпал да им пратиш сумата.

# 166
Здравейте искам да ви питам нещо. Искам да си взема телефон от tinydeal, но нещо не ми е ясно, пише че няма телефона WiFi, а има google, face и т.н. Освен WiFi, коя опция друга показва че телефона има интернет GPRS и WAP ли, или има и още? И каква е разликата между тях. Че ми трябва телефон, който има нет за приказване в skype, и някой ако е ползвал такъв може ли да ми каже как се говори с skype, чрез чат или може и чрез видо разговор с камерата на телефона Simple Smile
Благодаря ви предварително  Hug

# 167
  • Sofia
Здравейте искам да ви питам нещо. Искам да си взема телефон от tinydeal, но нещо не ми е ясно, пише че няма телефона WiFi, а има google, face и т.н. Освен WiFi, коя опция друга показва че телефона има интернет GPRS и WAP ли, или има и още? И каква е разликата между тях. Че ми трябва телефон, който има нет за приказване в skype, и някой ако е ползвал такъв може ли да ми каже как се говори с skype, чрез чат или може и чрез видо разговор с камерата на телефона Simple Smile
Благодаря ви предварително  Hug

Избери си телефон с Wi-Fi и операционна система Android.

# 168
Благодаря ти  vaflichka
Само Wi-Fi  ли означава че има интернет и Android какво значи, може ли да ми дадеш малко информация, защото не ги разбирам много тези неща.

# 169
  • Sofia
Благодаря ти  vaflichka
Само Wi-Fi  ли означава че има интернет и Android какво значи, може ли да ми дадеш малко информация, защото не ги разбирам много тези неща.

писах ти на лични.

# 170
ок, мерси Simple Smile

# 171
Дами, вчера пратих колет до Китай - връщам го. Набирам номера за проследяване, който ми дадоха в пощата, и ми излиза "no information, check identifier" Номерът за проследяване си е с необходимите 13 символа, почва с RI, следват цифри, накрая BG.
Възможно ли е още да не е въведен в системата, де да знам  newsm78 Или трябва да ходя до пощата да проверя дали не са ми написали грешен номер за проследяване?

# 172
Дами, вчера пратих колет до Китай - връщам го. Набирам номера за проследяване, който ми дадоха в пощата, и ми излиза "no information, check identifier" Номерът за проследяване си е с необходимите 13 символа, почва с RI, следват цифри, накрая BG.
Възможно ли е още да не е въведен в системата, де да знам  newsm78 Или трябва да ходя до пощата да проверя дали не са ми написали грешен номер за проследяване?

Би трябвало вече да е в системата но изчакай ден два и пак провери! Зависи пощенския клон дали има системата за пратки или ги описват ръчно ако ги описват ръчно трябва да стигне до обработващ възел за да се вкара в  системата затова изчакай още един ден преди да провериш пак!/ Работя в системата на БП/

# 173
Благодаря ти много   bouquet

# 174
Здравейте, от няколко месеца поръчвам и до сега само една поръчка от тинито не ми е дошла.
Исках да ви питам умишлено ли не сте сложили http://www.focalprice.com в началната страница,
на много места има реклама и има много интересни неща, аз лично си поръчах обици, страхотни са, дойдоха малко по-бавно от останалите ми поръчки, към месец, но като ви чета, е нормално!
Сега чакам няколко поръчки и едната е от там!
Успешни покупки!

# 175
  • Ямбол
zitka,колко време е изминало от поръчването?
А за ФОкала сайта,не знам защо не е добавен,пропуск!

# 176
  • Sofia
Аз вече от тинидийл ще поръчвам, имам поръчка от everbuing, днес стават 30 дни точно и вече се чудя дали изобщо ще дойде. Много са бавни и това е. Предната ми поръчка беше с тракинг номер и пак много бавно дойде.

# 177
  • Варна
Имам 2 поръчки от www.everbuying.com.
Едната беше с тракинг номер и пристигна за 10 дена, а другата без проследяване все още я няма, а е шипната на 7 Юли Sad . Малко закъснях за да пусна диспут, но вчера писах на продавача и чакам отговор.

# 178
Здравейте, да се запиша и аз;) Много се разочаровах от www.tinydeal.com, покупките ми пристигнаха след 50 дни, след като ги отрупах с писма от сорта, че нещата все още не са ми доставени и, че е не коретно да се постъпва така с клинетите, както и след диспут в пей пал, който се оказа че съм пуснала на 46 ден и явно не го взеха в предвид.
За сметка на това от www.dealextreme.com, покупката ми дойде на на 10 ден, направо да не повярва човек.

# 179
  • варна
Още един негатив за www.tinydeal.com! Пуснах 2 поръчки на 02.08... едната дойде ...даже и забравих за нея... може би след 10 дена...другата не се знае дали ще дойде... След инцидента с таблета се бях зарекла да не пазаря повече от тях...но май наистина това ще ми е за последно Naughty .Много лош service имат smile3516

Общи условия

Активация на акаунт