Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря! Основното ми притеснение е издържливостта на батерията. Но за такива цени...
с много повече екстри са!

# 226
  • Sofia
Благодаря! Основното ми притеснение е издържливостта на батерията. Но за такива цени...
с много повече екстри са!

Няма проблем с http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=index&sk=81908462Hi, коректни са, пратките идват за около 2 седмици, вече е въпрос на късмет дали ще го получиш по пощата или митница, пиши да ти пишат цена 10-12$.

# 227
Благодаря ти, Vaflichka!  Simple Smile Дано уцеля най-добрата покупка...

# 228
  • Sofia
Благодаря ти, Vaflichka!  Simple Smile Дано уцеля най-добрата покупка...

Не зная дали си избрала телефон от http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=index&sk=81908462Hi, но на мен този ми е един от фаворитите http://www.tinydeal.com/45-qhd-screen-android-40-mtk6575-3g-smar … hite-p-64993.html

Може да пробваш и да намалиш стойността с 5% с някой от тези кодове:

81908462Hi
32290867mQ
62071214tb

# 229
Благодаря ти! Никак не е зле!!! Ако пусна заявка, ще се възползвам, благодаря ти от сърце!!!

# 230
# 231
Здравейте , реших да си пусна поръчка от http://www.tinydeal.com/ обаче не виждам каде да поставя този код за намаление някои който е поръчвал от там моля да ми помогне ще му бъда много благодарна.

# 232
jana12 , когато приключиш с поставянето на нещата в кошницата и пристъпиш към плащане ти излиза нешо като таблица, където ти е описано линка на стоката, стойността и т.н. точно под нея има три падащи менюта, първото е  Discount Coupon, там пействаш кода за отстъпка.

# 233
Здравейте.Може ли да ми предложите телефон,който сте купували и сте доволни до 200 лв.

# 234
  • София
Влизам да се похваля с бърза доставка от eforchina.com. Пуснах малка поръчка на 28.08 и днес я получих  Simple Smile

# 235
[ana12 , когато приключиш с поставянето на нещата в кошницата и пристъпиш към плащане ти излиза нешо като таблица, където ти е описано линка на стоката, стойността и т.н. точно под нея има три падащи менюта, първото е  Discount Coupon, там пействаш кода за отстъпка.]

Това е ясно обаче аз нямам такъв бутон имам точно под сумата един зелен бутон с катинар /proceed to sheckout/ това е написано на бутона  и при отварянето излиза надпис -  Вашата кошница съдържа по КН, складови изделия в САЩ. Тъй като продуктите от различни складове не може да бъде изпратено в един и същ парцел, моля, отделно orders.Would Искате ли да запазите продукт (и) в този ред от КН или САЩ склад? . това го разбрах ама как да разбера коя стока от каде е

# 236
1. Слагаш нещата в кошницата, натискаш бутона Proceed to check out.
2. Ако  не си се логнала, ще ти поиска - юзер и парола.
3. Избираш вида на плащане. Надолу на същата страница ти излиза адреса, шипинга и ORTHER INFORMATION, където излиза и DISCOUNT coupon.
4. Confirm the orther.

# 237
ina.gg   точно когато натисна бутона ми излиза ето това съобщение/Your shopping cart contains CN,US warehouse products. Since products from different warehouses couldn't be sent in the same parcel, please place separate orders.Would you like to keep product(s) in this order from CN or US warehouse? / или с превод -
Вашата кошница съдържа по КН, складови изделия в САЩ. Тъй като продуктите от различни складове не може да бъде изпратено в един и същ парцел, моля, отделно orders.Would Искате ли да запазите продукт (и) в този ред от КН или САЩ склад?    и не мога  да разбера как да разделя поръчката  и за това ми се губи  бутона за купона

# 238
  • София
Не съм ina.gg, но ... пробвай махай и слагай продукти,докато не платиш-нямаш поръчка.Нищо не пречи да пуснеш няколко отделни поръчки. Ако кода за отстъпка е еднократен, регистрирай нов акаут, за да пуснеш следващият артикул отново с отстъпка. Дори е по-добре поръчката да е по-малка... надявам се знаеш, че над 30лв се плаща ДДС, ако отиде на митница..късмет

П.П.Сега като загледах надписа , те сами искат да премахнат артикулите от единеия склад. Просто те питат от кой да премахнат за тази поръчка.

# 239
  • Испания
Mинавам за да се оплача   Cry Получих си телефончето,но се оказа че има проблем-при първото зареждане-след около 15 мин се самоизключи.Купих нова батерия-зарежда се около час-колкото да го разуча малко-и същата работа-самоизключи и толкоз.Докато се зареждаше, доста беше се нагрял,а батерията вътре не стои стегнато,а играе...ако ме разбирате.Зарядното работи.Май нещо с телефона е проблема -не достига ток.Някой с идея какво му е.Писах на чата-казаха да опиша проблема-сега чакам да отговорят.Ама ако кажат да го връщам,не си заслужава-евтинийка си е,ама ме е яд Mr. Green

http://www.tinydeal.com/2-dual-sim-att-t-mobile-vodafone-unlocke … grey-p-62105.html

Общи условия

Активация на акаунт