Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Здравейте!
Миналата седмица направих една спонтанна поръчка от miniinthebox , която ми е първа поръчка въобще от китайски сайтове. За мой късмет намерих талон за намаление, а и точно в този ден те предлагаха безплатна доставка чрез ДиЕйчЕл. До тук добре, обаче сега вече пратката е в България, ДиЕйч Ел ми искат 12 лв за доставка, освен ДДС-то върху стоките. Поръчах един мъжки часовник и едни обеци, китайците са ги пратили като две отделни пакетчета и за едната пратка ДиЕйчЕл ми искат 5 и нещо,за другата 6 и нещо за доставка, общо 12лв.
Още не съм се разправяла с тях, защото първо исках да попитам тук имали ли сте такива случаи, нормално ли е да ми искат тези пари за доставка след като сайтът -продавач ми е казал,че получавам free shipping via DHL. Уточнявам,че пратката е до офис на DHL, а не до мой адрес.

Нямам представа, но предполагам, че тъй като е изпратено с DHL е отишло на митницата на летището и затова са тези такси  Crazy Confused Confused

# 391
Моля, споделете впечатления от http://www.everbuying.com
Има ли кодове за намаление, ограничение в количеството /за да има безпл.доставка/, начисляват ли се някакви такси?

Или ми препоръчайте сайтове, от които мога да видя дамски суичери от този вид:

Hug

# 392
  • Ямбол
Coolmummy от  http://www.everbuying.com ВИНАГИ доставката е безплатна,в момента има активен код за 8%,активен до понеделник Oct01a ,ако ти е доста над 30 лв,биха могли да напишат някаква стойност на пакета,но различна и по-ниска от реалната,върху която тук в БГ биха ти начислили 20 % ДДС,но не винаги.
Показания суичер го има в почти всеки китайски сайт,но най евтин е в  ebay.
Само да  те предупредя,че пуха реално е доооста по малко. Не е и за зимата,а за есента!

# 393
Благодаря, никид! Аз се хванах за суичера, защото майка ми го купила днес за 39лв. и й спретнах минискандалче защо не ме е питала дали не мога да го намеря по-евтино. Тя обаче обича да си харчи на момента като хареса нещо и изобщо не се впечатлява.  Tired Искам да й докажа, че мога да купя подобно доооста по-изгодно. Още повече, че този тридесет и девет левовия няма никакъв етикет, марка и съм убедена, че е със същия произход.

# 394
  • Перник
Здравейте, направих поръчка от http://www.everbuying.com но след това никъде в сайта не я намерих. А иначе имам отразена транзакция в Пейпал. Аз ли не гледам където трябва или...

# 395
  • DE
Coolmummy, заповядай. http://www.everbuying.com/product75308.html
Съвсем случайно попаднах на него и се сетих, че някой питаше за него.

# 396
Мерси, мерси! Аз точно от там го видях и показах снимката, но исках да сравня и от други места.  Hug

# 397
Здравейте,
Искам да запитам дали сте пазарували от  TinyDeal  и как Ви пристигат стоките? Обявяват ли ги на по-ниска стойност или като Gift-ове?
Питам, защото в ДийлЕкстрийм има опция за подаръчен стикер. Тук такова нещо не видях.

# 398
  • Sofia
Здравейте,
Искам да запитам дали сте пазарували от  TinyDeal  и как Ви пристигат стоките? Обявяват ли ги на по-ниска стойност или като Gift-ове?
Питам, защото в ДийлЕкстрийм има опция за подаръчен стикер. Тук такова нещо не видях.

Tinydeal пишат доста по-ниска от реалната стойност.

# 399
Благодаря, дано е така Simple Smile
 И още един въпрос - купували ли сте дрехи от този сайт - размерите за мъже знаете ли отговарят ли или да се презастарховаме с 1 отгоре ... или 2 дори.....Благодаря предварително!

# 400
  • Sofia
Благодаря, дано е така Simple Smile
 И още един въпрос - купували ли сте дрехи от този сайт - размерите за мъже знаете ли отговарят ли или да се презастарховаме с 1 отгоре ... или 2 дори.....Благодаря предварително!

Аз не съм купувала дрехи, пиши им в чат-а да те ориентират за размер.

# 401
Благодаря! Искат номер на поръчка. Ще потърся как да избегна това!

# 402
  • Sofia
Благодаря! Искат номер на поръчка. Ще потърся как да избегна това!

Преди да започнеш чата избери presales на последния въпрос.

# 403
Благодаря! Ще пробвам! Hug

# 404
Бихте ли дали линкове за Космодиск? Какво му е търговското име в китайските сайтове?

Общи условия

Активация на акаунт