Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
От Buyincoins,ме изненадаха неочаквано ShockedПолучих днес пратка,шипната на 11.10!До сега май не ми беше пристигала толкова рано пратка.Иначе чакам още няколко от други сайтове,които не се проследяват никъде в системата.Явно нещо съм отървал митническия контрол на китайчетата Laughing

# 556
  • Казанлък
От Buyincoins,ме изненадаха неочаквано ShockedПолучих днес пратка,шипната на 11.10!До сега май не ми беше пристигала толкова рано пратка.Иначе чакам още няколко от други сайтове,които не се проследяват никъде в системата.Явно нещо съм отървал митническия контрол на китайчетата Laughing

webdevil  Hug това се казва изненада!  #Crazy
Какво си получил оттам? Аз чакам таблет,изпратен от Китай на 14...нямам търпение да го вида в сайта на бг пощи  rotfImbo

На сайта на БИК има обява да не се поръчват никакви батерии до 12 ноември. Може да се поръчват с нещо друго,но не само батериите. Предупреждават,че такива поръчки ще се отказват и ще връщат парите. Очевидно има връзка със конгреса и засилени проверки на митниците. Би трябвало повече да е засилен входящ контрол,а не изходящ...но това е Китай...  Laughing

Днес направих поръчка от Тинито със един колан за кръста и ленти за китки. Да видим кога ще пристигнат,но аз мога да чакам,не са ми спешни...
Отворих диспут за неполучена пратка от Tomtop,чаках една мишка оттам 43 дена,а като погледнах поръчката още си стои processing. Сигурна съм,че съм имала емейл за шипването на тази поръчка,но явно съм го изтрила па погрешка. Ще изчакам още малко и ще го преведа в клайм,ако се налага. Но толкова чаках тази мишка!  newsm77

# 557
Ами явно съм изпреварил малко събитията,защото поръчах две батерии sanyo 18650,и зарядно за тях Trustfire,общо за 18$.Пратката беше без проследяващ номер!

# 558
  • Казанлък
Ами явно съм изпреварил малко събитията,защото поръчах две батерии sanyo 18650,и зарядно за тях Trustfire,общо за 18$.Пратката беше без проследяващ номер!

Супер!
Пиши после дали си доволен от тези батерии  Praynig

# 559
Ина,от кой сайт ти е пратката и откога?
Тук още не е регистрирана http://www.17track.net/IndexEn.html ,но трябва да минат поне няколко работни дена преди да се появи във сайта.

Пратката е от  PriceAngels  от  2012-10-17

# 560

Супер!
Пиши после дали си доволен от тези батерии  Praynig
Поръчах ги за един мод на електронна цигара,ама явно бая ще почакам,че от 10 дена е изпратен,но не е отразен никъде в системата на китайците Rolling Eyes

# 561
  • Казанлък

Пратката е от  PriceAngels  от  2012-10-17

Много рано се притесняваш... Hug  Както казах,трябва да минат няколко дена да се появи във проследяващи сайтове. В последно време информацията там се обновява със закъснения,така че ни остава само да чакаме

# 562
Благодаря ти valpan, понеже поръчката е от 21.09 и ми писна да се разправям с тях, затова исках да съм сигурна дали е изпратена най-накрая.
Това ще ми е последната  поръчка от тях.

# 563
И аз чакам поръчка от 11.09. и тези дни смятам и диспут да пусна,защото все ми пращат мейли да съм търпелива.....да ама няма да стане.Никога не са ми се бавили толкова.
Да ви питам...... виждам че таблети поръчвате.Аз съм малко невежа та да попитам.....тези таблети са предимно за четене и писане в нета нали.....не за игри Thinking.И батериите им издържат ли......а също и могат ли да правят връзка тук с нашите оператори..... PraynigЧе моето момче ме врънка сега за таблет, ама като незнам дали ще му върши работа.Той е на 10г. и предполагам че го иска за игри,едва ли ще пише мейли..... Rolling Eyes

# 564
  • варна
berina спокойно можеш да го зарадваш с такъв подарък.. Таблета си е чиста играчка за големи:) Става за всичко.. нет, игри, филми...
Моя син е на 4г. и тази година получи точно китайски таблет за подарък Sunglasses
Батерията му издържа 5-6 часа гледане на филми. Зареждаме го пред 2-3 дена. Т.к все пак го ползва само вечер

# 565
Дали има кодове за Everbuying  харесах си якенце но ми идва малко скъпичко

# 566
Искам да запитам, може малко да прозвуча невежо, нещо като Кинект /някаква игра-симулатор за танци и фитнес и др неща/ за ТВ има ли в сайтовете и къде ....
Моето тинейджърче ми вади душата. Моля Ви, ако знаете, пратете линк, да се ориентирам в цената и въобще какво представлява! Laughing

# 567
  • Sofia
Тази рокля много ми харесва http://www.everbuying.com/product140123.html

# 568
Искам да запитам, може малко да прозвуча невежо, нещо като Кинект /някаква игра-симулатор за танци и фитнес и др неща/ за ТВ има ли в сайтовете и къде ....
Моето тинейджърче ми вади душата. Моля Ви, ако знаете, пратете линк, да се ориентирам в цената и въобще какво представлява! Laughing

Това изглежда добре на пръв поглед но не мога да кажа нищо за качеството. http://www.everbuying.com/product163537.html?lkid=7329&utm_s … campaign=lingpeng .

# 569

Това изглежда добре на пръв поглед но не мога да кажа нищо за качеството. http://www.everbuying.com/product163537.html?lkid=7329&utm_s … campaign=lingpeng .

Много, моного благодаря!!!!!! Преди малко намерих единствено в един сайт за търговци на едро!!! Там мин бр е 10 ...

Общи условия

Активация на акаунт