Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 3

• 206 282
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
Една от пратките ми,шипната на 10.10,чак сега се появи със статус ''posting'' на 17track.net,12 дена явно е стояла на митница в Китай,и Бог знае колко още ще пътува до тук ShockedМного изнервяща работа с тея комунистически истории Close

Ми то май това е основното време. Все пак пратките пътуват по въздух, така че скоро ще бъде  България.

# 587
Ами по принцип това е първото регистриране,което нормално излиза след около 2-3 дена,след него има още няколко и така напуска Китай.Имам още една пратка,която си стои на ''posting'' от 09.10,без промяна,а в същото време пак със China Post от BiC,ми пристигна пратка без проследяващ номер за 8 дена до вратата,иди и разбери как става тоя номер Shocked

# 588
Аз също съм пазарувала от алито. Даже в момента имам пуснати 4 поръчки с безплатна доставка, предоставиха ми и тракинг номер. В следващите около 30 дена има някаква китайска конференция и китайските пощи не шипват безплатно, един търговец ми поиска 10 долара за доставка с чайна пост, но аз не приех офертата. Алито е като ибей, важното е да случиш на търговец.
Харесах си и аз някои неща от този сайт с безплатна доставка Simple SmileИзвинявам се ако ми е глупав въпроса,но до сега не съм пазарувала от такива сайтове,та интересува ме на адреса ли се получават нещата и заплаща ли се нещо допълнително при получаването или е напълно безплатно?

# 589
В aliexpress има доста измамници,ако продавача не приема плащане през Paypal,по-добре да не се рискува!

# 590
Vaflichka да ти кажа веднага си пуснах поръчка за една рокличка http://www.everbuying.com/product148141.html
Много ми е слаб ангела ейй Crazy
Обаче за първи път поръчвам от този сайт и като платих с paypal ми излезе че е шипнат до адреса ми по кредитна карта, а не към адреса който написах. Сега имате ли идея на кой адрес ще я доставят или ще ми я върнат???

# 591
  • Sofia
Vaflichka да ти кажа веднага си пуснах поръчка за една рокличка http://www.everbuying.com/product148141.html
Обаче за първи път поръчвам от този сайт и като платих с paypal ми излезе че е шипнат до адреса ми по кредитна карта, а не към адреса който написах. Сега имате ли идея на кой адрес ще я доставят или ще ми я върнат???

тук пиши, кажи евентуално, че искаш да ти сменят адреса, до утре най-късно трябва да отогворят http://support.everbuying.com/ , предполагам, че статуса не е shipped out все още. Избираш Question Type: After sale order change.

# 592

тук пиши, кажи евентуално, че искаш да ти сменят адреса, до утре най-късно трябва да отогворят http://support.everbuying.com/ , предполагам, че статуса не е shipped out все още. Избираш Question Type: After sale order change.
Hug благодаря

# 593
Днес от DX ми писаха:

Dear georgi,

Have a nice day. Thanks for your support with DX.

We apologize for the inconvenience we have brought you.

Lots of packages have been delayed because of customs. Please wait a few more days.

Thanks for your understanding and patience

Yours Sincerely,
Customer Service
To reply, please visit the following link:

Проблема е в някакво тяхно забавяне.Въпроса ми е колко време да изчакам и тогава да посетя линка за отговор за да им пиша дали съм го получил или не съм?

# 594
Здравейте, от 2-3 дена разглеждам един сайт от тези и си харесах 2-3 неща, но имам няколко въпроса.
Харесала съм си най-вече дрешки и се интересувам отговарят ли на размерите, някой поръчвал ли е и съответно доволен ли е ?

Ако примерно ако примерно покупката ми е на стойност 20 долара / 30 лева колко ще трябва допълнително да заплатя в пощата?!

Кога плащам?! Когато взема стоката или когато вече е пристигнала в България?

Ако някой е поръчвал дрехи, за колко време горе долу стигат?
Ииии последно какво става, ако ми се изгуби пратката или няма такъв варянт?

Благодаря предварителноо  Hug

# 595
  • София
Харесах си и аз някои неща от този сайт с безплатна доставка Simple SmileИзвинявам се ако ми е глупав въпроса,но до сега не съм пазарувала от такива сайтове,та интересува ме на адреса ли се получават нещата и заплаща ли се нещо допълнително при получаването или е напълно безплатно?

Получават се в пощата ти по адрес, а ако пощаждията е готин, може и у вас да ти го достави. По принцип се дължи ДДС и мито от трети страни извън ЕУ, в коментарите към дадена стока, пиши да ти го изпратят като GIFT или да го пишат на стойност под 22 долара. В противен случай, май се ходи на митница, но тая процедура не я знам, защото явно все съм попадала на читави китайци.

# 596
  • София
Здравейте, от 2-3 дена разглеждам един сайт от тези и си харесах 2-3 неща, но имам няколко въпроса.
Харесала съм си най-вече дрешки и се интересувам отговарят ли на размерите, някой поръчвал ли е и съответно доволен ли е ? Не си отговарят на размерите. Китайската номерация върви средно с 2 назад. Всеки търговец си има таблица с размерите и те съветва да си измериш тялото и да следваш таблицата.

Ако примерно ако примерно покупката ми е на стойност 20 долара / 30 лева колко ще трябва допълнително да заплатя в пощата?! Обикновено в коментара към търговеца осатвяш съобщение да напише стойност под 20 долара и те го правят.

Кога плащам?! Когато взема стоката или когато вече е пристигнала в България?Плащаш при поръчване, пейпал е най - сеифти вариант.

Ако някой е поръчвал дрехи, за колко време горе долу стигат? Различно, да речем между 15-20 дена
Ииии последно какво става, ако ми се изгуби пратката или няма такъв варянт? Пишеш на търговеца, че не си получила пратката ииии зависи в кой сайт се е случила сделката. В Али се пуска диспут, ако си платила през пейпал също пускаш диспут и май има оправия.

Благодаря предварителноо  Hug

# 597
Здравейте дами. Скоро да сте пазарували от Dealextreme? Коректни ли са и изпращат ли бързо?

# 598
Здравейте дами. Скоро да сте пазарували от Dealextreme? Коректни ли са и изпращат ли бързо?
Последната ми поръчка я чакам 50-и ден.

# 599

Бързо им пишете с номера на поръчката!!! И аз имах същия проблем и едва се разбрахме, но ми потвърдиха по имейла, че ще го сменят!

Общи условия

Активация на акаунт