АПРИЛче банския обува, за морето ще пътува

• 39 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Доколкото разбрах аз финокио/фенел/резене е грудката на копъра,или нещо подобно
 Peace

# 586
Привет!Eli-i-Djodji честита месечинка  bouquet.да ти е живо, здраво послушно  малкото съкровище  bouquet !   Освен изброените от теб зеленчуци ще  давам тиква и пъщърнак!

# 587
samm, аз давам 150 мл. АМ и мисля, че е достатъчно на Ева Rolling Eyes
От два дни давам и по една лъжичка картофено пюре на обед. След два-три дни мисля да започна да и давам 3 л. и т.н. Ако даваш например 30 гр. пюре, то би следвало да намалиш АМ с 30 мл., но при нас май няма да се получи точно така, защото аз давам пюре след АМ и не бих могла да знам колко точно ще изяде Thinking

# 588
   Здравейте момичета!
   Стопли се малко навън и всички се юрнаха по разходки.
   Fromage ето линка към клипчето аз шапките:   http://www.youtube.com/watch?v=pbr01SXtKC4&feature=relmfu
    Това е първата част.Другите ще ги намериш пак там.
    Хубав ден мили семейства!Радвайте се на слънцето докъто е причтно топло.

# 589
   Аз захраних на 5 навършени месеца с каша елда - безмлечна. След това дадох тиква, картоф, морков, каша от ориз По време на захранването нямахме проблеми /освен, че започна по-трудно да се изхожда/. От няколко дни има малко пъпчици по челцето, но много ситнички. По тялото няма пъпчици. Не съм въвеждала нови храни, дори спрях зеленчуците - само каши давам. Освен това от една седмица е доста кисела, особено нощем. Плаче на сън /понякога/ и постоянно търси биберона. Отделно и слюнкоотделянето - голямо, та и покашля от време на време, но все си мисля, че я мъчат зъбки. И все чеше тия венци...

# 590
Здравей те на всички! Пожелавам късмет на бебоците където се захранват по бавно и мъчат само мамите си    feeding
Ние се захранихме много бързо и лесно.И  двамата ми ядяха пюретата.Първо давах на 4м и половина-нектар два пъти по 50мл.Така на 5м. обърнах на плодово.Една седмица им давах до началото на етикета(на борканчетата)и дохранвах с кърма.Следващата седмица до половината-така стояха на половин бурканче почти седмица.После до край цялото.След това почнах на обяд зеленчуковото до половината-няколко дена и сед това цяло.За обяд все още ни стига.До седмица ще почним месните. постоянно редувам домашно приготвени и купени,според за кое имам време  newsm79 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm64 kaffeetrmker_2 atwork newsm64 
Плодво яде за следобедна закуска с бисквитка.Но ако ме болят гърдите и давам плодово (без бискв.) и после кърма .Но ако ми дойде в повече кърма  и давам само кърма.Утре мисля да и дам каша. Според гръдната ми обиколка     bombs bombs  .Нощем се буди много често и иска да муца.Вече изби и второто зъбче.Искам да не яде през ноща толкова много,но като иска какво да я правя..

# 591
Мама Васи, по моя скромен опит с  вече два изили зъба, мисля че трябва да очаквате скоро зъб. Цвети абсолютно същите ги правеше - киселене, мрънкане или направо рев на сън, лигавене, чесане, лапане на всичко. И сега продължава, де...

# 592
Мама Васи, по моя скромен опит с  вече два изили зъба, мисля че трябва да очаквате скоро зъб. Цвети абсолютно същите ги правеше - киселене, мрънкане или направо рев на сън, лигавене, чесане, лапане на всичко. И сега продължава, де...
Стефи е така вече месец  Crazy А зъб не се види хич  Crossing Arms
Не че държа на зъби (че както хапе сега с венците, само като си помисля за зъби  Sick) .. ама все пак целия тоя зор не може ли да е за нещо все пак  Tired
За сметка на това батко й е вече с 4 извадени зъба и има една голяяяма дупка на устата отпред  Joy

# 593
  • Варна
Да попитам тези, които имат показали се зъбки растат ли? Понеже ние имаме поне 4-5 показали се (не обича да ги показва), но си стоят така и не растат  Embarassed Embarassed Embarassed

# 594
Да попитам тези, които имат показали се зъбки растат ли? Понеже ние имаме поне 4-5 показали се (не обича да ги показва), но си стоят така и не растат  Embarassed Embarassed Embarassed
Зъбите си растат определено Simple Smile Сигурна ли си, че са зъби?
Като пипнеш венеца боцкат ли? Или само от виждане мислиш, че са зъби?

# 595
  • Варна
Да сигурна съм. Педи преди 2 месеца потвърди. В четвъртък сме на консултация и ще питам  Embarassed

# 596
На Цвети първият избил е вече почни наполовина вън. И вторият също видимо расте...

# 597
И при Гера е същото положение, единя долен е навън, а пък другия зъб е на ръба да пробие!

# 598
Здравейте момичета.Зная че не ме познавате защото аз съм от майските мами ,но там темата нещо не върви или само спорят ,затова се обръщам към вас за съвет,а и ние сме родени на 6 .05 така че несме много по малки от вас  Grinning Въпросът ми е относно захранването,в събота я започнах с пюре от картоф което ще и давам и днес 3ти ден.От тук на там как да процедирам имам пюре от ранни моркови ,от чист пащърнак ,и другото е различни зеленчуци |за пюрета на HIPP става дума | Как мислите с кое да продължа ,гледам че пишете че правите домашни аз имам само някакъв грах домашен но от него става ли пюре ? Беба е само на АМ още от болницата затова мисля ,че не е рано.Дано ме разбрахте правилно ,че нещо се омотах  Grinning

# 599
Здравейgerito2012 добре дошла при нас,ще помагаме както можем,и дано да сме ти от полза. Сега може морков,после морков с картоф и т.н. лека по-лека добавяш по нещо.За грах е раничко,не говорим само за домашни зеленчуци а и за домашно приготвени

Общи условия

Активация на акаунт