АПРИЛче банския обува, за морето ще пътува

• 39 451
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
за столчето за хранене
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/13298

Много съм доволна от този, отгледах синът ми с него, за 4 години не е мръднал, сега и госпожицата, има  си всичко, нагоре-надолу, легнало и т.н.
Сега Гера я захранвам на него.

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 18:26 от Hadji

# 541
  • София
Духи, дондуркането е в количката много усилено на ляво на дясно и офроуд по камъняци и определено на някои хора им се струва опасно и често са ни правили забележки...но хич няма да го мисля сега и това Crossing Arms
Леле, аз с количката като качвам бордюр или друго препятствие я надигам много внимателно, че иначе се събужда  Crazy .. трябва да е много монотонно и премерено друскането, че да е доволна фръцката  Outta Joint
Като заспи и аз много внимавам, но като се приспиваме пада яко друсане

# 542
  • София
за столчето за хранене
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/13298

Много съм доволна от този, отгледах синът ми с него, за 4 години не е мръднал, сега и госпожицата има  си всичко, нагоре-надолу, легнало и т.н.
Сега Греа я захранвам на него.
И нашето е същото, но други цветове. Много ми беше полезно с каката - не само за хранене, а и за да посвърша нещо (слагах играчки на таблата). Горещо го препоръчвам!

# 543
Това забравих да допълня - ползвах го като масичка за различни занимания!
и аз го препоръчвам горещо!

# 544
Добре де, момичета, а устойчиво ли е това столче? На мен основният ми проблем е именно, че бих искала да я оставям и с играчки в него, но ме е страх, че ще го преобърне, много ми се виждат паянтовки точно тези модели... Rolling Eyes
Иначе аз харесах тези две:

вариант 1

вариант 2

Само че цената не ми допада... Crossing Arms

# 545
duhi, на баткото беше Yam-Yam, супер беше, но сега ги няма май. Единственото, което много ме дразнеше беше дамаската като мушама и това, че се събираха трохи на сгъвките и няма как да се почисти. След баткото го изхвърлих, беше в ужасно състояние.
За това сега избрахме този надяваме се да се чисти добре, на височината на масата ни е, не заема място и може да се ползва до 5 год.  Peace Няма лежащи положения и регулиране надолу и нагоре, но предния като имаше - никога не съм ги ползвала. стола си е да яде, а не да играе или да спи там.

за срещата - променяме тогава на Борисовата (езерото с лилиите), сряда 26.09, 10.30

# 546
Добре де, момичета, а устойчиво ли е това столче? На мен основният ми проблем е именно, че бих искала да я оставям и с играчки в него, но ме е страх, че ще го преобърне, много ми се виждат паянтовки точно тези модели... Rolling Eyes
Иначе аз харесах тези две:

вариант 1

вариант 2

Само че цената не ми допада... Crossing Arms
За модела, който ти показах, гарантирам, че могат да му висят 20 кг отвсякъде, вкл. на облегалката и на таблата и грам не се помръдва, камоли да се обърне.
Като голям се качваше с катерене редовно - никога не е имало проблеми със стабилността Simple Smile

Дамаската беше като тапицерия нещо - мушама не, и мен ме дразнят - държат студено  Confused
Пак ги има Yam-Yam  Wink

Аз тез цени дето сте показали  Crazy Повече от 60-70 лв не давам  Naughty (не нов де)

# 547
  • София
И нашето столче за хранене беше на бертони. Не е мръднало и сега ще го ползвам и за бебка. Специално търсих столче, на което тапицерията да не е от мушама, а от промазан плат. Мушамата много запарва. На нашето се сваляше тапицерията и си я перях в пералнята.

# 548
Здравейте и от мен!
  bouquet   bouquet Поздрави на всички, които празнуват месечинки, да са ви живи и здрави и много да ви радват!  bouquet   bouquet   bouquet

Искам да ви питам, понеже говорите са столчета - кога вече може да слагаме бебето да седи и по колко време в началото? Моята Миша все още не  може и се сгъва напред - предполагам, че не сме закъснели много, но все в събота става на 5 месеца  newsm78. По нагоре имаше една весела снимка на бебо, седналo в коритце (мисля, че беше от морето на Samm) b\ стоеше доста стабилно и самостоятелно!!! Струва ми се, че ние сме доста далеч от такъв седеж....Как мога да подпомогна сядането - упражнения и прочие? Дайте съвет, благодаря!

# 549
Здравейте и от мен!
  bouquet   bouquet Поздрави на всички, които празнуват месечинки, да са ви живи и здрави и много да ви радват!  bouquet   bouquet   bouquet

Искам да ви питам, понеже говорите са столчета - кога вече може да слагаме бебето да седи и по колко време в началото? Моята Миша все още не  може и се сгъва напред - предполагам, че не сме закъснели много, но все в събота става на 5 месеца  newsm78. По нагоре имаше една весела снимка на бебо, седналo в коритце (мисля, че беше от морето на Samm) b\ стоеше доста стабилно и самостоятелно!!! Струва ми се, че ние сме доста далеч от такъв седеж....Как мога да подпомогна сядането - упражнения и прочие? Дайте съвет, благодаря!

Бебетата се очаква да седят стабилно след 6-7 месец. Това, че някое е направило опит по-рано, не значи че всички трябва да го правят - никак даже Simple Smile
Спокойно, като е готово бебето само ще си покаже. Няма смисъл да се "натиска" излишно, защото по-скоро можеш да му навредиш, отколкото да му помогнеш...

# 550
На нас педиатърката ни разрешава да вдигам количката на 45 градуса от 6тия месец и въобще не можем да седим, а сме почти на 6 месеца. Знам, че е вредно по рано да се слагат седнали, особено за момичетата.
Мои приятелки фотографки потвърждават и че бебетата на 6 месеца не могат да седят самостоятелно, чак към 8месеца така без възглавници. Ще започнат бебешките фотосесии на априлчета като се научат да седят, тогава има повече възможности за снимки Laughing

# 551
На нас педиатърката ни разрешава да вдигам количката на 45 градуса от 6тия месец и въобще не можем да седим, а сме почти на 6 месеца. Знам, че е вредно по рано да се слагат седнали, особено за момичетата.
Мои приятелки фотографки потвърждават и че бебетата на 6 месеца не могат да седят самостоятелно, чак към 8месеца така без възглавници. Ще започнат бебешките фотосесии на априлчета като се научат да седят, тогава има повече възможности за снимки Laughing
Мда.. по правило е така, но има и изключения. Но наистина не трябва да се водим по изключенията Simple Smile
Синът ми седеше стабилно на 6м. като започна сам да се извръща да сяда на 5.5 - от легнало по корем се избутваше до седнал. Тогава и пълзеше - как да го държа на 45 градуса  Crazy
На снимките гледам с други бебета - те лежат около него - той седи между тях и им рови по очите  Laughing

Обаче щерката е друга порода - ще я видим тя кога ще си седне на гъзето  Mr. Green
Но да я подпирам зорлен - тц - сама да се оправя  Laughing

# 552
Привет на всички и честито месечинки на бебчовците 
какво ше кажете за това столче за храна някои ползвал лие такова ?????

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/33735

# 553
Принципно столчетата за хранене ги дават от 6 месеца. Обаче всичко е супер индивидуално...
Заблуда е, че Цвети може да седи стабилно. Далеч е от това. Ако я държиш за ръчичките си пази баланс и стои добре, сама се подпира с ръцете отпред пред телцето и след малко се килва настрани и се обръща по корем. А за самостоятелно седене изобщо още не може да става дума. Тя няма и голям интерес към седенето, по-скоро иска да пълзи. Вече заема стойката - на 4 крака - на коленца и на длани с изпънати ръце, ама сега пък се дразни, че няма достатъчно сила да пропълзи напред. Но й давам макс месец и до 6, ако не е запълзяла главата си режа. Даже искам да я снимаме, защото е много смешна как клати гъзягата в тая поза Laughing
Обаче количката отдавна съм я вдигнала на 45 градуса, някъде от края на 4ти мес, защото абсурд да стои легнала - иска да гледа, надига се постоянно на коремна преса и така. Тъй че то детето само си показва за какво е готово, това трябва да гледаме, а не да го мъчим, защото така трябвало за възрастта... Peace

# 554
  • София
Здравейте и ние сме още без столче, захранваме се в количката и мажеме всичко, ще се опитам да сложа снимка да видя дали ще успея, да видите как вчера опитах да му дам и в бънджито защото беше кисел...но като реши че не иска край нищо не помага...
Щом сме в Борисовата трябва да се дотътря със кенгуруто, ние и без това главно него ползваме но не сме ходили още много на далече, ще трябва да съм с минимален багаж че вече сме над 8 кг Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 11:41 от oktavia_be

Общи условия

Активация на акаунт