Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 19

• 68 811
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Хриси е много чувствителна.От всякакви антибиотици получава диария. Затова сме с капките на д-р Бах.
Ноотропила ни го изписаха от MБАЛНП "Св. Наум" . От КДЮП"Св.Никола" ни казаха, че са важни терапиите.  Rolling Eyes

# 121
Хриси е много чувствителна.От всякакви антибиотици получава диария. Затова сме с капките на д-р Бах.
Ноотропила ни го изписаха от MБАЛНП "Св. Наум" . От КДЮП"Св.Никола" ни казаха, че са важни терапиите.  Rolling Eyes

и моето дете беше така. То това май си е симптом на повечетео деца тук в темата.Когато тръгна на градината започна да боледува. Както преди това не беше пил антибиотик от което бях супергорда изведнъж започна да преминава от една болест в друга без да можем да му помогнем с хомеопатия. Антибиотиците дотолкова му убиваха всякаква флора и фауна в стомаха че не можехме да я стабилизираме с нищо друго освен с гентамицин за пиене. Косата ми настръхваше.... След година обаче някак нещата се стабилизираха, пробиотиците сякаш започнаха да изпълняват функциите си или просто детето го надрасна. Мисля че е свързано и с факта че киселото мляко, натуралните сокове  и редица други храни и питиета престанаха да го разстройват.

# 122
  • Велико Търново
Аз като питах в Св.Никола за Ноотропил-и на на нас ни казаха за терапиите,че са важни,но и докторката каза-оо,не,Ноотропил,не,това е силно лекарство,не,нещо от този род.Аз бях,чела,че помага за мозъка и затова попитах,но..тя ме отказа за сега..

# 123
Някой чел ли е “Диагностика и терапия при генерализирани разстройства на развитието”? newsm78
http://www.nbu.bg/index.php?l=579

# 124
az iskam da spodela 4e kogato mi kazaxa naskoro 4e deteto mi ima sindrom na aytisti4no dete psixolojkata ni izpisa sirop za da progovori po barzo ,,adliquid'' no toi o6te ne e progovoril a ve4e go izpi. ta otkakto go zapo4na pravi tezi neestestveni dvijenia s racete pred liceto si i si misla 4e poniakoga moje lekarstvata da pomagat no moje i da razvalat nervnata sistema na deteto.

# 125
Може би Ноотропила е за деца с неврологичев проблем...Факт е, че доста се изписва от невролозите.

# 126
Благодаря на дамите, които ме канят да участвам в темата. Когато имам с какво, може би ще се включа. Моят племенник не взема Ноотропил. Не е предлагано на майката, а вероятно няма и необходимост.

Всъщност, се включих, за да ви дам един линк, който ми даде мед.сестра Н., с която работим. Аз го прегледах (извън работно време) и ми се стори забавен. Той е нумерологичен. Според м.с. Н,  когато човек си избира "ник нейм", трябва да види , дали има съвпадение между числото на истинското му име и това на "ник нейма" (ако той е име-явно или закодирано).
www.sanownik.com/imena.php?keywords

Аз съм доста скептичен по отношение на астрологията, но проверих числото на "констанца" - то е 9. Ник-неймът й означава "постоянство", а тя, ако вярва в нумерологията или има чувство за хумор, нека си провери дали има съвпадение с числото на собственото й име.

Не го вземайте много насериозно. Но все пак е лято и човек може да се поотпусне психически - помага!

# 127
Ами, колега,  опитали сте се да скъсите три дистанции, а не е трябвало според мен: първата - съсловна (нямате работа сред пациентите, въпреки че не са Ваши собствени), втората - личностнова (какво тъси една свекърва сред снахи?) и третата - възрастова (много сте различна от поколението на майките в бг.мама и не е нита Ваша, нито тяхна вината, че не се разбирате, дори, когато си говорите в "прав текст").
С изключение, че спадам към първата група, но живота ме е научил да уважавам всички специалисти и най- важното, че когато нещата се отнасят до теб самия лично, то не изглеждат по начина на специалиста, към другите две не се причислявам.

Също така когато не си пряк пациент на някой, не си снаха, не си на една и съща възраст, то всички тези понятия се размиват.

# 128
po princip ne6to ne razbiram kakvo vsa6nost ima ob6to temata sas tezi cifri za imanata i tem podobni na tozi doktor al vsa6nost nie govorim za decata si a ne za nas samite.

# 129
Уникално откритие за лечение на новородени
djozi, DoctorAl се опитва да ангажира вниманието ни към нещо, което да даде почивка на психиката ни. Wink

# 130
ma tova sa glyposti az ne iskam po4ivka iskam da se spravia sas problema na deteto si tai kato ne moga da go proymeia o6te 4e imame problem. nali vse pak tozi forym i tazi tema sa zatova da si pomognem vzaimno.az zadavam vaprosi i nikoi ne mi otgovara ima dve tri dami koito vednaga mi davat konkreten otgovor drygite prosto vlizat za da pi6at glyposti za 4isla za imena na koi imeto bilo s malka ili goliama bykva...niamam dymi

# 131
djozi,
Как очаквате от едно шише сироп с набор от витамини и малко билки детето Ви да проговори? Ами информирайте се. Едва ли Вашият лекар Ви е казал, че Ви е изписал нещо чудодейно за проговаряне. В интернет ще намерите всичко, което Ви интересува за този сироп (просто напишете "adliquid"), включително мнения на майки и лекари. Това е просто един имуностимулант.

Аз не съм невролог/психиатър и рядко влизам в този форум, но съм убеден, че за да бъдат полезни майките за децата си, трябва да се разтоварват с разговори помежду си и за други неща от живота, както и да пишат в други форуми, да имат хобита. Трудно се живее с тази диагноза, ако майките се оставят тя да ги обсеби. Най-малкото след 2-3 години самите те ще се нуждаят от не малка психологична помош.

# 132
............ima dve tri dami koito vednaga mi davat konkreten otgovor drygite prosto vlizat za da pi6at glyposti za 4isla za imena na koi imeto bilo s malka ili goliama bykva...niamam dymi
  Не си задължена да четеш всичко,което се пише тук или къде и да било.
   Както и никой не е задължен да отговаря на изискванията на който и да било тук.

Всеки си има личен избор,лична отговорност,лично мнение....
   И ти също имаш избор да "консумираш" каквото и където ти прецениш....Възползвай се от него!  Hug

# 133
ami siropa ni be6e izpisan ot psixolojkata i dosta go poxvali nezavisimo 4e e skap i az naistina pomislix 4e 6te ni pomogne no iavno vinagi reklamiraneto e goliamo a deistvieto nikakvo. kakto kazax po gore ot kakto go vzima6e za6toto go izpi pravi razni nervni dvijenia i mai zbarkax kato sam go davala newsm78 no vse pak 4ovek se y4i ot gre6kite.ta sega da popitam i ne6to drygo kakva e tazi dieta bez glotamol ili ne6to takova...

# 134
djozi, най-доброто което може да направиш за детето си е да играете заедно и да се забавлявате! Peace

Общи условия

Активация на акаунт