Перник - 24

• 113 173
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
Да знам ги тея , ама ми стана интересно че тука го получавам , по принцип все на пощата ми ги пращат.
Кажете как мина срещата?Снимки има ли?

# 61
Не е имало среща до колкото знам

# 62
  • Перник
Абе момичета, що ги отваряте тия мейли? Аз трия веднага подобни. Въпреки, че съм се чудила, ако им дам номер на празна сметка какво ще стане?  Mr. Green

# 63
Абе момичета, що ги отваряте тия мейли? Аз трия веднага подобни. Въпреки, че съм се чудила, ако им дам номер на празна сметка какво ще стане?  Mr. Green
Аз на пощата ги трия веднага , не ги и чета.Ама ми стана интересно че тука са ми го пуснали.  Thinking

# 64
  • от Луната
Светле и аз това се чудя. Имам една съвсем празна и ако я дам какво ли ще стане? Може да забогатея  Joy

# 65
  • Перник
Светле и аз това се чудя. Имам една съвсем празна и ако я дам какво ли ще стане? Може да забогатея  Joy

Може, може, пробвай и после ще се похвалиш  Laughing

# 66
  • Марс

Може, може, пробвай и после ще се похвалиш  Laughing

И аз искам, да ми пишете обезателно...

# 67
ev4o, в един салон на ул.Благой Гебрев търсят козметичка...

# 68
  • Марс

Мила, аз на пълен работен ден няма да мога да съм, къде беше Благой Гебрев, при пожарната ли или бъркам?

П.П. Още важи за всички от Перник промоцията на мезотерапията, ако има желаещи да пишат за 24 и 25.

# 69

Мила, аз на пълен работен ден няма да мога да съм, къде беше Благой Гебрев, при пожарната ли или бъркам?

П.П. Още важи за всички от Перник промоцията на мезотерапията, ако има желаещи да пишат за 24 и 25.
в Изток

# 70
Здравейте момичета, бих искала да ви попитам ,тъй като скоро ми предстои раждане и искам точно д-р Лазов да ме изражда някоя от вас знае ли колко се плаща за един вид избор на екип ?
Благодаря предварително

# 71
Здравейте,
май за пръв път пиша в пернишката тема.
Искам да ви помоля за отзиви от детските градини в града. Решила съм да давам малкия от тази есен, че ще пощръклее вкъщи. Най-близо ни е 7-ма, но останах отвратена от обстановка, отношение и всичко. В прав текст ме помолиха да не си давам детето там. Моля споделете къде ходят децата ви и как е там. Това прословуто " Миньорче" прехвалено ли е или има смисъл да се търсят варианти за там?
Благодарности предварително!
Уточнявам че малчо е на 3г. и 3м. Доста самостоятелен.

# 72
Доста си закъсняла за детската градина от тази есен.... трябвало е да подадеш документи през януари още. Сега незнам дали ще има някъде останало свободно място

# 73
Ами всъщност има места.......... оказва се. А и да няма, като никога, веднъж и аз в този живот, ще използвам някакви контакти.
Не съм пуснала януари документи, защото нямах намерение да го давам. Гледа го бавачка и щеше да  продължи да си го гледа, но ще имаме бебе края на годината. Няма проблем да не ходи на градина,  просто ми се струва че ще го сбъркаме това дете затворено вкъщи и нон-стоп покрай бебето. 
Както и да е, ако не стане, не стане.... не е драма... ще се справим.  В най-лошия случай ще го запишем в 7-ма или 14-та. За там съм проверила.

Все пак ще съм благодарна ако някой има желание да ми отговори на питането;)

# 74
Аз съм чувала, че добри градини са в Пионерския дом, Изворче 8-ма градина. Като в Пионерския дом била доста солена таксата

Общи условия

Активация на акаунт