Перник - 24

• 113 291
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Аз водя децата си при доктор Миткова на очен. Доволна съм, много е внимателна. Кабинета й е в една сива сграда в близост до втора поликлиника. Записвала съм си час, ходила съм и с талон от личната, не съм чакала.

# 91
  • Марс
Момичета, кога ще се отработва 6-ти, че едни казват 29, други пък 30-ти, а аз мислех някога тогава да идвам към Перник, трябва да се ориентирам.
29 ще се отработва !

Знаех си, гадост, все съм си карък. Значи ще бъде сигурно към 30-ти.

# 92
  • Перник
Какво става, мацки, имаше ли среща?

Ние водим Калоян на очен в София  - в МА или във Визус - частна клиника е, но работи със ЗК.

# 93
Здравейте момичета  много ще съм ви благодарна,ако ми препоръчате надежна лаборатория в Перник, необходимо ми е за кръвни изследвания.Моля и за отзиви за Цибалаб и къде точно се намира тя?
Благодаря ви предварително Hug

# 94
  • Марс
Ние сме доволни от Диалаб и работя с тях общо взето, имат много съвременна апаратура, което в случая е основното и важното за верни резултати.

Момичета на 29-ти и 30-ти с апаратурата съм в Перник в Детския кът на Търговска. Ще взема под наем помещението на козметичката, за въпроси и отговори може на ЛС или по телефона, на ваше разположение съм. Hug

# 95
А тази лаборатория за която пишеш къде се намира?

# 96
  • Марс
До аптека "Марешки" на Кракра се намира лаборатарията.

# 97
Много благодаря!

# 98
Това е въпросната Цибалаб, само дето тук се казва Диалаб Peace

# 99
  • Марс
Това е въпросната Цибалаб, само дето тук се казва Диалаб Peace

Именно  Hug

# 100
На мен педито каза,че тази Цибалаб се намирала до полицията Rolling Eyes

# 101
На мен педито каза,че тази Цибалаб се намирала до полицията Rolling Eyes
до полицията изобщо няма никаква лаборатория, до Марешки е

# 102
Благодаря ви много момичета намерих лабораторията и свърших работа.Наистина се намира до аптека Марешки,но не на Кракра, а на ул.Радомир.Името и наистина е хем Цибалаб,както пише над входната врата,хем Диалаб, както пише отстрани пък Rolling Eyes

# 103
Здравейте, моля за съвет къде да направя рожден ден на сина ми в Перник. В Интернет видях няколко детски центрове: Шоколад, Смехораните, Фъстъчета и Зайо Байо, но нямам никакви впечатления. Моля да споделите вашия опит или да ми дадете някакво предложение Simple Smile

# 104
Здравейте, моля за съвет къде да направя рожден ден на сина ми в Перник. В Интернет видях няколко детски центрове: Шоколад, Смехораните, Фъстъчета и Зайо Байо, но нямам никакви впечатления. Моля да споделите вашия опит или да ми дадете някакво предложение Simple Smile
Фъстъчета  до колкото знам е затворен.
Зайо Байо е в центърал
Шоколад, Смехораните - много съм доволна и от двата

Общи условия

Активация на акаунт