Перник - 24

• 113 226
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Някой знае ли кога  и къде и преглежда д-р Бегов в Перник? А и ако знаете колко струва прегледа.

# 601
Здравейте на всички! Дано да приемате нови попълнения в темата си  Blush
Признавам - не съм прочела всичко по нея, но нямам и време сега... Накратко: с мъж ми живеем и работим в София. Имахме идея за къща в покрайнините на Перник, но промяна в работата му, изпревари плановете ни! Преместиха го да работи в кв.Изток и сега се налага да си търсим квартира под наем там. Аз съм в сесия, бременна, а иде зима... общо взето - най-неподходящото време, ама кой те пита Simple Smile Та... имам два въпроса и се моля някой, ако може, да помогне  Praynig
1. В нет-а има много малко обяви за апартаменти, някой може ли да ме насочи, дори от живеещите в този квартал към блокове, в които се дават апартаменти под наем или агенции... знам ли?
2. Най-вероятно ще трябва да си избера педиатър за детето от града, а НИТО ЕДИН не знам... ще може ли майките да ме ориентирате към добър педиатър в града и да споделите къде мога да го открия!
Благодаря на всеки, който ще ми отдели от времето си, за да помогне...   bouquet

# 602
Към ЙоТо
1. За жилище под наем - виж http://naemi-pernik.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=11&f1=0&f2 … %ED%E8%EA&f5=  и     http://naemi-pernik.imoti.info/pcgi/info.cgi?act=5&f1=0& … CF%E5%F0%ED%E8%EA. От там евентуално може да се ориентираш и към агенции за недв.имоти. Има и един местен вестник - мисля, че се казваше Грош - в него също има обяви, а така също и реклами на агенции.
2. За лекари - в Поликлиниката, 1 ет. - Янкова, Рангелова

# 603
marsilezza , благодаря ти за отговора   bouquet
Успях чрез една позната да се свържа с брокер от града, чакам резултати идните дни... то май без агенция - няма вариант  Thinking А къде се намира тази поликлиника?

# 604
  • Перник
ЙоТо, идваш в Перник и си купуваш първия срещнат местен вестник - "Съперник" например. Половината му съдържание е обяви за недвижими имоти, вярно, повечето са за продажби, но има и наеми  Peace
За лекар - всеки ще ти препоръча различен. Много пъти сме обсъждали въпроса тук, в темата, ако искаш, върни се назад и почети.

# 605
Здравейте на всички! Дано да приемате нови попълнения в темата си  Blush
Признавам - не съм прочела всичко по нея, но нямам и време сега... Накратко: с мъж ми живеем и работим в София. Имахме идея за къща в покрайнините на Перник, но промяна в работата му, изпревари плановете ни! Преместиха го да работи в кв.Изток и сега се налага да си търсим квартира под наем там. Аз съм в сесия, бременна, а иде зима... общо взето - най-неподходящото време, ама кой те пита Simple Smile Та... имам два въпроса и се моля някой, ако може, да помогне  Praynig
1. В нет-а има много малко обяви за апартаменти, някой може ли да ме насочи, дори от живеещите в този квартал към блокове, в които се дават апартаменти под наем или агенции... знам ли?
2. Най-вероятно ще трябва да си избера педиатър за детето от града, а НИТО ЕДИН не знам... ще може ли майките да ме ориентирате към добър педиатър в града и да споделите къде мога да го открия!
Благодаря на всеки, който ще ми отдели от времето си, за да помогне...   bouquet

Както Светлето ти е казала взимаш един вестник и развъняваш телефоните.

За лекар е ясно ,че всеки ще похвали неговия и е много субективно.Ако имаш кола можеш да избереш всеки лекар , ако нямаш ще ти е по-удобно да е някой от квартал Изток.

# 606
Здравейте,
случайно попаднах в темата,търсейки добър педиатър в Перник,в кв.Изток.Живея в Перник от около 3 год,бременна съм в 6 мес.Относно квартира в квартала,случайно попаднах на 2-3 обяви в новият Кауфланд в кв.Изток.На самото табло за обяви са,мисля че са от частни лица.

# 607
Момичета, чрез приятели и познати, успях да се свържа с двама брокери... утре сме на оглед на два апартамента, стискайте палци! Едното момче излезе много съвестно, пък утре ще видим какво е намерил...  Praynig Благодаря ви много за съдействието! За педиатър... живи и здрави, имам поне още едни два месеца да мисля... ще изчета цялата тема...   bouquet

# 608
  • Перник
Момичета, чрез приятели и познати, успях да се свържа с двама брокери... утре сме на оглед на два апартамента, стискайте палци! Едното момче излезе много съвестно, пък утре ще видим какво е намерил...  Praynig Благодаря ви много за съдействието! За педиатър... живи и здрави, имам поне още едни два месеца да мисля... ще изчета цялата тема...   bouquet
С кои агенции ще гледаш, питам да не се окаже че си със съпруга ми, за това се въздържах да ти кажа като питаше за брокери, да не излезе, че си пробутвам моето  Laughing

# 609
Здравейте, някой знае ли къде са преместили Търговията над автогарата за козметика и перилни препарати. Ходих преди няколко дни и ремонтираха нещо, предполагам че са я преместили в по-голям обект... някой ако знае, ще съм благодарна

# 610
  • Марс
Момичета ако има желаещи да пишат и да питат...

https://www.facebook.com/events/475772939205622/

# 611
Момичета знаете ли от къде в Перник мога да си намеря плат филц?

# 612
Момичета, може ли да ми препоръчате добра шивачка (за дрехи - рокли,поли,панталони)?

# 613
  • Перник
Момичета, може ли да ми препоръчате добра шивачка (за дрехи - рокли,поли,панталони)?

Мога, но е в кв. Църква.

# 614
Момичета ако има желаещи да пишат и да питат...

https://www.facebook.com/events/475772939205622/
Аз имам интерес.За веждите каква е цената и какви цветове имаш?Из искам най светлия.Те са 3 цвята по моя информация.И какво друго правиш и на какви цени?

Общи условия

Активация на акаунт