Перник - 24

• 113 201
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мами,
надявам се приемате нови попълнения. От около 3г. съм в Перник кв.Изток, но още се ориентирам в обстановката Simple Smile .Родих преди 40 дни и трябван да ходим на ортопед имало в поликлиниката в квартала такъв и в болницата. Знаете ли им имената и работното време или пък телефон, за да питам? Благодаря ви предварително   bouquet

# 616
Да се включа и аз в редиците ви, ако ме приемете де ... Whistling...
и то с въпрос: Бихте ли ми препоръчали студио за фотоепилация като цената не е без значение /за съжаление/.
Благодаря предварително.

# 617
Момичета, може ли да ми препоръчате добра шивачка (за дрехи - рокли,поли,панталони)?

Мога, но е в кв. Църква.
SvetlaK, благодаря за отговора. А може ли някакви координати и въобще как да я намеря тази шивачка? Кв. Църква ми е далеко и честно казано изобщо не ми е познат, но ако не намеря друга шивачка по центъра, ще отида до там с автомобил.

# 618
  • Перник
Момичета, може ли да ми препоръчате добра шивачка (за дрехи - рокли,поли,панталони)?

Мога, но е в кв. Църква.
SvetlaK, благодаря за отговора. А може ли някакви координати и въобще как да я намеря тази шивачка? Кв. Църква ми е далеко и честно казано изобщо не ми е познат, но ако не намеря друга шивачка по центъра, ще отида до там с автомобил.
След химическото на търговска тръгваш нагоре и в ляво има блок имаше булченски салон. Нарича се ателие Симона, а собственичката Силвия. Има и в ГУМ на 2 или 3 етаж

# 619
  • Перник

Мога, но е в кв. Църква.
Пращам ти координати на лични  Peace

# 620
Здравейте, момичета! Имате ли идея къде мога да намеря текстилна боя (боя за дрехи), искам да си боядисам една блузка. Въобще къде да търся, намам никаква представа. Много ще ми помогнете.

# 621
  • Перник
Здравейте, момичета! Имате ли идея къде мога да намеря текстилна боя (боя за дрехи), искам да си боядисам една блузка. Въобще къде да търся, намам никаква представа. Много ще ми помогнете.

Черна боя за памук моя мъж купува от железария. Преди мноого време знам, че имаше текстилни бои в едно павилионче на пазара в центъра. Друго не се сещам.

# 622
От коя железария? Или по принцип във всяка може да има? Ще потърся. А кое павилионче? Може още да продават.

# 623
Не ми се отваря линка от първа стр. със списъка на лекарите,работещи със ЗК, а също и хомеопатите.Декември ще ми се наложи да сменя педиатъра и незнам на къде да хвана.Четох цялата тема, но не съм наясно все още.Извинявам се ако съм досадна с въпрос по вече коментирана тема.

# 624
  • Перник
От коя железария? Или по принцип във всяка може да има? Ще потърся. А кое павилионче? Може още да продават.

От железарията в нашия квартал - Църква, но предполагам, че и в други има. Павилиончето на пазара в центъра беше под моста или около него.

# 625
Не ми се отваря линка от първа стр. със списъка на лекарите,работещи със ЗК, а също и хомеопатите.Декември ще ми се наложи да сменя педиатъра и незнам на къде да хвана.Четох цялата тема, но не съм наясно все още.Извинявам се ако съм досадна с въпрос по вече коментирана тема.

Всеки ще си похвали неговия доктор Flutter От всеки доктор има доволни и недоволни, който си избереш този Peace Те май всичките педиатри работят с касата, поне тези, които се намират в болницата и в Иван Рилски

# 626

Всеки ще си похвали неговия доктор Flutter От всеки доктор има доволни и недоволни, който си избереш този Peace Те май всичките педиатри работят с касата, поне тези, които се намират в болницата и в Иван Рилски
[/Ами аз не бих похвалила моята,затова се интересувам.Мисля,че педиатър не се избира който и да е.Ако не ти се коментира моето питане просто не го коментирай,но няма нужда да ме срязваш така,все някой може да иска да ми отговори на въпроса.Аз лично знам компетентен педиатър от болницата,който за съжаление не работи със ЗК.Прости ми,че съм майка на новородено и тепърва се сблъсквам с въпроса по търсене на педиатър.Ако бях изгледала поне едно дете до сега все щях да имам някаква представа.Не искам да започвам конфликт и няма повече да пиша по този въпрос.Просто не обичам отговори от типа : Виж еди къде си - там пише. Чети си. Провери си. Избирай си. С две думи прави каквото си искаш,не ме занимавай.Смисълът на форума според мен е всеки да бъде полезен колкото и както му е възможно.Но може и да греша.quote]

# 627
Деси , аз мога да препоръчам моята лична лекарка.Цялото семейство сме записани при нея-аз,майка ми,баща ми и брат ми , а другия месец и дъщеря ми,живи и здрави,когато се роди ще я запиша при нея. Като цяло си разбира от работата , има доста хора при нея, защото не е само педиатър и понякога доста се чака пред кабинета , но като цяло работи добре и адекватно ще ти изпише каквото е необходимо  в дадената ситуация.
Казва се д-р Валентина Спасова в болницата в центъра .

# 628
Деси , аз мога да препоръчам моята лична лекарка.Цялото семейство сме записани при нея-аз,майка ми,баща ми и брат ми , а другия месец и дъщеря ми,живи и здрави,когато се роди ще я запиша при нея. Като цяло си разбира от работата , има доста хора при нея, защото не е само педиатър и понякога доста се чака пред кабинета , но като цяло работи добре и адекватно ще ти изпише каквото е необходимо  в дадената ситуация.
Казва се д-р Валентина Спасова в болницата в центъра .

[/qu Благодаря ти! Аз съм там, но при друг педиатър. Не искам да го споменавам,докато детето ми е зависимо от него. Желая ти леко бременеене до термин и още по-леко раждане Simple Smile     
В този ред на мисли и как стои въпроса за смяна на ЛЛ при бебе. Казаха ми,че ще трябва да и искам здр.книжка от настоящия лекар. Някой ако е запознат ще бъда благодарна за всякаква  информация.ote]

# 629
Благодаря   bouquet А относно информация за смяна на ЛЛ нямам идея как става.Ако има някой компетентен да каже , но потърси информация и в интернет .Все някъде трябва да пише  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт