БУРГАС

• 47 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Ми то уж и аз не вярвам, ама свекърва ми занесе при една жена потниче на Пламъка да му бае на него. Преди около две години имаше период, през който всяка вечер плачеше, идваше да спи в нашето легло, въртеше се, бълнуваше. Будил се е с писъци и казваше, че сънува страшни неща. Още същата нощ след като му баеха ли, куршум ли ляха не се сещам точно, но съня му се успокои. Не знам дали е съвпадение, не знам дали да вярвам, но тогава проблема се реши. Не сме имали случай пак а проверяваме ефикасността на метода. Wink
Та исках да кажа, че тогава жената беше казала, че малките деца не е хубаво да се водят на място. Възможно било да се стреснат още повече от "процедурата".

# 106
  • Burgas
Да и аз така съм чувала, разпитах сега тука за една баба, казаха да занеса дреха  Peace ще пробвам, ко не помогне, поне няма да навреди.

# 107
Здравейте момичета влизам с една молба.
Може и да е малко странна,но все пак да помоля.
На лични да ми напишете фирми за поддръжка на асансьори от който сте доволни.
Нашия блок е голяма мъка ще сменяме фирмата и искаме всичко да е ок.този път.
Благодаря предварително.
  bouquet

# 108
  • Burgas
Леденомомиче в кой комплекс си?

# 109
Братя Миладинови 18 етажните блокове.
Давайте предложения,много сме зле.

# 110
  • Burgas, Bulgaria

Много странно , Нико снощи се съдра да повръща , а днес няма нищо .... или поне за сега  Rolling Eyes

# 111
  • Burgas
В Славейков има две фирми, но май и двете са зле. В нашия вход, уж го оправят след 2дни същата история  ooooh! сега ходи по етажите като луд, аз натискам 5я етаж той ме води до 8я. Абе нз асансъорите ли са много стари вече, техниците ли не ги ремонтират като хората не знам, но и нашия все се разваля.

Тикве и Ивето преди 3-4 седмици беше така една нощ повърна 2-3 пъти и на другия ден все едно нищо не е било, за всеки случай остави го днес на диетка и да не ходи по слънцето.

# 112
  • Бургас

Много странно , Нико снощи се съдра да повръща , а днес няма нищо .... или поне за сега  Rolling Eyes
Ужас,дано ви се е разминало

anik79,по едно време разпитваше за зъболекар в Славейков.Габи е вече с три пломби и доста добре мина

# 113
  • Burgas
При кой ходихте Вале?

И на Моника й направиха една пломба, държа се геройски  Hug

# 114
  • Бургас
Ани,името не и помня  Embarassed ,но се намира срещу форнетите до детската градина

# 115
  • Burgas
Ани,името не и помня  Embarassed ,но се намира срещу форнетите до детската градина

Срещу коя градина и кои форнети Embarassed?
Мъж-жена?

# 116
  • Пловдив
Братя Миладинови 18 етажните блокове.
Давайте предложения,много сме зле.

И аз съм в Братя Миладинови, нашите са много свестни,ще погледна името на фирмата на стикера и ще ти пиша. Peace

# 117
  • Бургас

Срещу коя градина и кои форнети Embarassed?
Мъж-жена?
Жена
"Иглика"
форнетите в кооперацията между "Иглика" и училището,но и него не го знам,май "Димчо Дебелянов" беше  Embarassed

# 118
Оффф, търся необзаведено жилище с 2 спални, около у-ще "Антон Страшимиров" или до Учителския в Славейков. Да не е някоя катакомба, не търся и супер лукс, просто да е чисто. Някой да сподели, ако вече е минал по този път Wink

# 119
  • Burgas
Аз преди година намерих каквото търсих от обява в ало.бг, голям късмет, от първия път.
Ще разпитам около нас, ще ти пиша ако нещо чуя Peace
Само да доуточня за под наем ли става на въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт