БУРГАС

• 47 916
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Като ще се хвалим...моето момиче тръгва на детска градина след 2 седмици. Та...свободна съм за:кафе, сладкарници, шопинг, фитнес, кратки екскурзии и други подобни. Simple Smile
Ходите ли на плаж още?

# 136
  • Burgas
Не, не ходим, а ми се ходеше още.....

# 137
Това лято не се разписвах много-много по плажа. Но пък и не заслужавам. Все още съм наказана. Като сваля още малко килограми, мисля да се наградя царски Simple Smile

# 138
  • Burgas
Ние доста походихме юли месец  Peace

# 139
  • До морето :)
Аз от 2 години не съм виждала Бургас вечер, но и май следващите 3 няма да го видя.  ooooh!

# 140
  • Burgas
Аз от 2 години не съм виждала Бургас вечер, но и май следващите 3 няма да го видя.  ooooh!
Като гледам подписа ти......честито!

# 141
  • Бургас
Ние вчера бяхме в Несебър, там пък е ощее по-оживено от Бургас. И то предимно чужденци има разбира се.  Flutter

# 142
Лече,  Честитооооооооо ! Купонът, който те очаква е просто несравним с оживлението по улиците.  Laughing  Heart Eyes

# 143
  • До морето :)
А как ми се сяда на капанчетата, и ми се ходи на кино, и..., и... Здраве да е!
Благодаря за честитките. Наистина от купона вкъщи едва ли ще ми остане време за мечти  Joy Снощи мъжът ми ме успокояваше: "Спокойно! Още 30 години само!"  Joy

# 144
Момичета, не успявам редовно да се включвам в темичката, но имам въпрос. Някоя от вас знае ли нещо и чувала ли е отзиви за частното основно училище в Бургас, ето това: http://www.uchilishteburgas.com/

Ще ви бъда много благодарна ако споделите   bouquet А всъщност има ли и други и кои училища в града се считат за "по-добри"?

Лече-Буболече , честита лентичка, не мога да подмина толкова хубав повод!  Hug

# 145
Лече-Буболече Честита двойна лентичка Wink Твоя мъж те успокоява с 30 а моя с 100 какво да кажа. Sad Снощи се прибирахме от свекитата и пресякохме центъра точно до Трията и гледам фонтана направили водичка,светлинки това онова....Ама за кратко му се порадвах.Sad

# 146
Лечеее , хайде честито  Heart Eyes лека и безпроблемна   Hug

fata ® , доколкото съм наясно, официално тази учебна година на въпросното частно училище ще е втора /след издаване на разрешително от МОН/.А колко е добро училището, може да се прави равносметка след 10-15г сигурно поне
Ходила съм 2 пъти на среща с ръководството - по повод първокласничка и по повод лятната занималня в началото на това лято.
Не останах нито впечатлена от разговорите, нито от схемата на работа, нито кой знае колко от обстановката - всички мебели просто са нови и шарени, каквито отдавна има и по държ.училища. Хранят се от близката кръчма или си носят храна
Не ми се стори да са кой знае колко опитни и организирани. За традиции, имидж и някакви резултати е трудно да се говори... Е, да, децата по класовете се броят на пръсти, може да им отделят повече внимание... но пък и за тези суми на ръце трябва да ги носят. А малката бройка не оказва много положително влияние върху качеството на обучение според мен. Въпрос на гледна точка....Та зависи какво търсиш.. За мен е безмислено да се плащат тези такси са начално/основно образование. Следя таксите на университетите в чужбина - ами те са близки... а обучението за първокласник в Б-с и първокурсник в чужбина мисля, че коренно се различават. Виж ако детето е по-специално или за деца,наскоро пристигнали в Бг, деца, на които ще им е по-трудна интеграцията в масовите у-ща го разбирам ... Частните училища в БГ не са това, което са частните училища в чужбина... много хляб има още да изядем  Wink

... А всъщност има ли и други и кои училища в града се считат за "по-добри"?
"по-добри" - субективно е това определение. Какво разбираш под това в кавичките и какви са ти очакванията?

# 147
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ние вечер се разхождаме с малкия Wink Много ми е интересен как само се изумява на фонтаните... абе всичко му прави впечатление на детето, а аз така се радвам на неговото изумение...много ми е сладичък Simple Smile

# 148
За това нали знаете?

http://www.easyartbg.com/

От ДБМ Бургас ще имаме също ателие Simple Smile
Ако има някой доброволец да даде едно рамо за работа с децата събота или неделя. Имаме нужда от помощници  Wink

# 149
Върнах сееее!  bowuu

Всъщност, някой разбра ли, че ме няма?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт