Предстои ми Инвитро/Икси - Да поговорим 48

• 69 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Браво, Denise! Дано се потвърди Simple Smile  Ще стискам и аз палци! bouquet

# 31
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Момичета, аз не издържах до утре и си направих тест.С голям страх в сърцето, и много тихичко казвам,че теста е положителен EFP.   Praynig Praynig Praynig Моля се на Господ този път всичко да е наред!!  Praynig Praynig Praynig И нека да дава на всички тук по един положителен тест и по едно бебче!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Утре ще си направя пак тест.
denise78, ЧЕСТИТО!!!
Пусни си кръвен тест Simple Smile

# 32
  • Plovdiv
Момичета, присъединявам се и аз към тази темичка с леко свито сърце. След една извънматочна бременност миналото лято и премахната лява тръба, една лапароскопия след това и сега една предстояща цветна снимка, за да се види дали евентуално няма течност в маточната тръба (нydrosalpinx) предстои септември да подадем документи за ФАР и евентуално, ако всичко е ОК, да направим и първия ни опит. Решихме докато чакаме заповед, да се пробваме с един опит.
Днес пуснах и хормони. Този месец мъжката част ще направи и спермограма, та до септември да сме готови с пакета документи.
Стискам палци и пожелавам на всички ви  EFP preggo newsm32    Hug

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 19:30 от Beloslava

# 33
  • София
Май само тук не съм се отчела FlutterДнес ми е 7ми ден,имам общо 12 фоликула с големина между 14-16мм,поравно от двете страни,естрадиол 1120 Лигавицата ми е 11мм.Утре ми бият 3 меногона наведнъж и Цетротид,правят ми вливка Октагам и с това приключва моята стимулация.Т.е с общо две убождания На преглед съм в понеделник сутринта,пускам хормони и по всяка вероятност вечерта Овитрел.Ако този вариант се осъществи,пункцията ще ми е на 11 ден!Оказа се,че наистина е имало защо да ме боли корем и целия дискомфорт,не е било субективно усещане.

Белослава,успех HugДобре е,че ще направиш опит без фонда,че чакането там е голямо!В коя клиника си?

Дениз,Desires,браво момичета и успех до финала Hug

На другите мацки,много успех за нас,на които ни предстои Peace

# 34
  • София
Момичета, искам да попитам, някоя от вас правила ли си е акупунктура успоредно със стимулацията? Тука в брошурите, които са ми дали да чета има нещо като реклама - предложение. Пише, че е възможно да увеличи процента успеваемост.

# 35
Момичета, искам да попитам, някоя от вас правила ли си е акупунктура успоредно със стимулацията? Тука в брошурите, които са ми дали да чета има нещо като реклама - предложение. Пише, че е възможно да увеличи процента успеваемост.
Аз не съм, но от постовете на пациентките на д-р Стаменов разбирам, че май единсвено само при него се практикува Heart Eyes Защо не ги попиташ за нея в темичката им тук Crazy

# 36
Момичета, аз не издържах до утре и си направих тест.С голям страх в сърцето, и много тихичко казвам,че теста е положителен EFP.   Praynig Praynig Praynig Моля се на Господ този път всичко да е наред!!  Praynig Praynig Praynig И нека да дава на всички тук по един положителен тест и по едно бебче!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Утре ще си направя пак тест.
Denise78 дано всичко да е наред Praynig. Стискам палци резултата да се е потвърдил  Hug Hug Hug

# 37
Май само тук не съм се отчела FlutterДнес ми е 7ми ден,имам общо 12 фоликула с големина между 14-16мм,поравно от двете страни,естрадиол 1120 Лигавицата ми е 11мм.Утре ми бият 3 меногона наведнъж и Цетротид,правят ми вливка Октагам и с това приключва моята стимулация.Т.е с общо две убождания На преглед съм в понеделник сутринта,пускам хормони и по всяка вероятност вечерта Овитрел.Ако този вариант се осъществи,пункцията ще ми е на 11 ден!Оказа се,че наистина е имало защо да ме боли корем и целия дискомфорт,не е било субективно усещане.

Белослава,успех HugДобре е,че ще направиш опит без фонда,че чакането там е голямо!В коя клиника си?

Дениз,Desires,браво момичета и успех до финала Hug
Хайде момиче късмет и дано да извадят и се оплодят много яйциклетки  bouquet

На другите мацки,много успех за нас,на които ни предстои Peace

# 38
И аз искам да се запиша в темата. На пролет ще правим трети опит.Успех на всички !

# 39
  • Plovdiv
Анализиращ се, благодаря ти   bouquet
Denise78, моля те, сподели какъв е резултата  Praynig

За моята процедура, мислих първо да се насоча към Селена, но при всяко ходене там, все повече се разубеждавам. Нещо цялата организация там не ми харесва и всеки път толкова се изнервям, че това едва ли би повлияло добре на крайния резултат. В крайна сметка май ще се насоча към София и имам предвид вече къде, но все още събирам информация.

# 40
Beloslava кръвен тест не съм пускала. Правих още един пиклив  два дни след първия, също положителен. Имах малко премеждия с антибиотика,които ми изписаха заради цистита. Развих алергична реакция и устата ми се поду, та в събота сутринта по тъмно се оказах в спешното. За щастие се разминах само с надута уста и на другия ден ми нямаше нищо. Дадоха ми друг, по-слаб антибиотик. Имам план в четвъртък да отида на лекар да ми пуснат изследвания на урината. Ще питам и за кръвен тест за бременност,но това тук изобщо не е практика. По принцип имам преглед на 29.08 , до тогава.....чакане и  Praynig всичко да е наред.Продължавам с Утрогестана до 10та седмица. Честно казано заради предния спонтанен аборт сега съм супер страхлива.....

# 41
Браво Денис, успех до края. Моят опит приключи с неуспех. Ще видим какво следва сега. Успех на всички.

# 42
бананка съжалявам много!   Cry Cry  Hug Hug Много жалко.... Sad Аз си мислих,че тези дни ти е време за тест ..... Следващият път ще стане! Колкото и да е трудно не се отказвай! 

# 43
  • Plovdiv
denise78 , моля се всичко да е наред при теб и краят да е щастлив  Hug

бананка съжалявам много!   Cry Cry  Hug Hug Много жалко.... Sad  Следващият път ще стане! Колкото и да е трудно не се отказвай!  

Peace

# 44
Момичета, присъединявам се и аз към тази темичка с леко свито сърце. След една извънматочна бременност миналото лято и премахната лява тръба, една лапароскопия след това и сега една предстояща цветна снимка, за да се види дали евентуално няма течност в маточната тръба (нydrosalpinx) предстои септември да подадем документи за ФАР и евентуално, ако всичко е ОК, да направим и първия ни опит. Решихме докато чакаме заповед, да се пробваме с един опит.
Днес пуснах и хормони. Този месец мъжката част ще направи и спермограма, та до септември да сме готови с пакета документи.
Стискам палци и пожелавам на всички ви  EFP preggo newsm32    Hug
Добре дошла и дано скоро да се прехвърлиш в друга тема с бременеещите мами. Успех в процедурата и пиши как се движат нещата Hug

Общи условия

Активация на акаунт