Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръките за избор на педиатър в района на Люлин?
-
Какви са преживяванията при кърмене на близнаци и как да се увеличи количеството на кърмата?
-
Какви са преживяванията със секцио и възстановяването след операцията?
Майките споделят положителни преживявания с възстановяването след цезарово сечение. Много от тях се чувстват добре и се възстановяват бързо. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да си почивате много в началото. Освен това самостоятелната грижа за бебето може да бъде възможна в кратък период след операцията.
-
Какви са сроковете за потвърждаване на бременност при близнаци?
-
Какви са симптомите на колики при бебета и как да се справим с тях?
А като пораснаха не пробваха ли да излизат от него, или е високо за токлова малки деца?
. Вече повивалника не се ползва. те са ми доста големи бандюгите и не се събират там
А като започнат да пълзят, си има цип, който се сваля и могат да си излизат сами от леглото без да ме е страх, че ще паднат
и ще ги ползвам доста време. А когато поотраснат, някъде към годинка и нещо, ще им купим вече детски легла, по-нови и по за възрастта им

Някой слагат, други не и за това се чудим какво да направим, но май наистина ще е по-добре да вземем и матрак.
Удобство са си тия кошарки, щом могат да се пригаждат като обикновенни легла, защо не
Добре, че бях легнала , че щях да падна като чух, почна се едно гледане и маене . Че на момата не и се виждало , както била застанала. Аз си знам , че е момиче на феталната морфология д-р Янкова два пъти ми потвърди. Питах го за термин , първата седмица на март , така ги виждал нещата . Само се
бебетата да си кротуват дотогава . От 32 -та седмица почвали записите, при вас така ли беше?
ще ми свърши работа. С козметиката и бибероните съм доста объркана, много неща не са ми ясни, но продължавам да чета по въпроса . Ваничка съм харесала на Бертони прилична като цена ми се видя .Това е от мен, приятна вечер мами:)