Ще имам близнаци! Тема с продължение....25!

• 45 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Видях ги, аз имам подобно (приятелка ми дава нейното,което така и не използваха,защото тяхното дете спи при тях в леглото)Но е само едно Simple Smile  А като пораснаха не пробваха ли да излизат от него, или е високо за токлова малки деца?

# 511
Kanari1305, те почнат ли да прескачат решетките няма височина, която да ги спре  Joy

# 512
  • София
Ужас  newsm07

# 513
Kanari1305 Ние ползваме кошарки и съм много доволна. Бях пред същата дилема като  теб и затова избрах кошарки:) Купихме две, едната е в спалнята, а другата е в хола:) Купихе ето такива кошарки : http://www.pumpal.net/product.php?id=581  Мога да ти кажа, че са много удобни и нямам намерение още дълго време да се разделям с тях.  Има си всичко, повивалник, има си стойка, която се закача и в нея може да си наредиш памперси, острани на това има и две джобчета, там съм си слагала кремчета и други такива, има музикална въртележка, която има опция, като зареве бебето да се включи мелодия, да вибрира и да светят светлините  Peace . Вече повивалника не се ползва. те са ми доста големи бандюгите и не се събират там  Mr. Green, но всичко останало си го ползвам. Има две нива, сега сме на горното, но скоро ще ги смъкна на долното ниво, защото са ми много шавливи и ме е страх да не се метнат от кошарата Crazy  А като започнат да пълзят, си има цип, който се сваля и могат да си излизат сами от леглото без да ме е страх, че ще паднат Simple SmileПо-нататъка ще ги ползвам и за кошара за игра и за легла за спане Mr. Green Сложили сме им само едно хубаво матраче, за да им е усобно Peace  Да не забравя да кажа, че и лесно се пренасят от стая в стая:)
Моя пост изглежда малко като реклама, но наистина съм много доволна от тази покупка. Излезна ни 400 лева, понеже ги намерих на промоция  Party и ще ги ползвам доста време. А когато поотраснат, някъде към годинка и нещо, ще  им купим вече детски легла, по-нови и по за възрастта им  Mr. Green

# 514
  • София
Точно такива гледах и аз-то почти всички имат тези характеристики, та аз поне не го считам за реклама  Grinning
последно обаче да попитам- а допълнителни матраци слагат ли се в тях,или са си направени удобно и на детето не му пречи,че не е в истинско легло?

# 515
  • София
Kanari1305, моите все още са си в сгъваемите легла. Купили сме допълнителни матраци, защото тези към кошарите са тънки и твърди.

# 516
Rosalinda123 , пожелавам ти го скоро Flowers Four Leaf Clover
Kanari1305 и аз се чудех какво и колко да вземем, и за сега сме решили да ползваме кошара, която ще ни я дадат едни приятели и първоначално бебоците да са в едно легло, а като поотраснат ще вземем второ. А може и да вземем и кошара както ek3otu4ha, която да е в друга стая или за при нашите като ходим на гости. И аз се чудех дали трябва да им вземем допълнително матрак?  newsm78 Някой слагат, други не и за това се чудим какво да направим, но май наистина ще е по-добре да вземем и матрак.

# 517
Моите мъже около 2 месеца бяха в една кошара 120/60, след това много се ритаха и щипаха, вече всеки си има собствена. Спят в сгъваеми кошари с матраци, купени отделно. Едната кошара е още от каката, другата я взехме наскоро.
Имат си и легла в детската стая, в която спи каката, те ще спят там след 1-2 години.

# 518
Kanari1305 oт самото начало сме с две кошари, нашите са на Хаук. Много съм доволна. Повивалниците никога не съм позлвала. Имам два отделни в хола, където ги оправям и до днес.
Моите спяха в стаята си, не съм ги местила в хола или пък в/у повивалника в хола или в люлка и шезлонг. И сега спим в кощарите си, легла не съм им купувала още. Знам че според някои чужди лекари не е добре децата да са в кошари, за да няма изкривявания, но това е положението. Още не прескачат, макар че ги учих. Те половината нощ са при мен на спалнята.

Но най-вече спяхме навън. 2-3 часа сутрин и 2-3 следобед.

# 519
Kanari1305: Кошарите си имат към тях нещо като матраци, но е много тънко и твърдо, затова ние бяхме купили предварително хубави матраци:) И да ти кажа честно няма разлика от кошарката и от дървено легло  Peace Даже, като е на горното ниво, може да люшкаш бебоцците, използва се и като люлка:)  Wink Удобство са си тия кошарки, щом могат да се пригаждат като обикновенни легла, защо не  Peace

# 520
  • София
Благодаря ви за споделеното, момичета, ох, ами имам още време да помисля Grinning аз зададох този въпрос за матраците най-вече,защото случайно попаднах на една кошара за близнаци, обаче отзивите са,че на бебетата им била безкрайно неудобна (горното ниво за по-малки) и реявали много,докато родителите не купили нещо друго съптветно.И това не беше едно мнение. ПОсле се сетих,че имам приятелка,чието бебе и до ден днешен (почти на 2 г.) се скъсва да реве, особено нощем,събужда се,върти се, и се зачудих дали наистина някои модели да не са удобни...(те май не са купували матрак)...но ето че при вас казвате, че са ги понесли добре.
предполагам,че ако се вземат хубави матраци,тогава няма как да се изкривяват. Но ако са в горната част още,май няма място за матрак. аз говоря и малко наизуст,защото както казах не сме тръгнали още да пазаруваме и не съм виждала на живо,освен по приятели.

# 521
Kanari1305, Ние сме с матраци на Магнифлекс от самото начало. Били сме дълго време и на горно ниво, много си им харесваше на децата, не са ревали.

Аз само се прецаках, че купих една идея по-малък дюшек от кошарата и сега има малко арзстояние и съм напъхала одеало.

Но според менопределено децата тр да свикват от малки да си спят в кошарите или на удобна повърхност.Аз даже се чудя дали да не продам моите ид а купя нови дюшеци.

# 522
Запис Simple Smile Мина ми прегледа бебетата са главично разположени , госпожицата се е завъртяла от последния път .Тежат по 1 кг. приблизително и са си добре крачетата им се събират  при пъпа ми по към  лявата ми половина , затова не съм усещала ритане  вдясно . Леко се филмирах , док като ме пита с две момчета ли съм ? #Crazy Добре, че бях легнала , че щях да падна като чух, почна се едно гледане и маене . Че на момата не и се виждало , както била застанала. Аз си знам , че е момиче на феталната морфология д-р Янкова два пъти ми потвърди. Питах го за термин , първата седмица на март , така ги виждал нещата . Само се  Praynig бебетата да си кротуват дотогава . От 32 -та седмица почвали записите, при вас така ли беше?
Относно купуването до средата на февруари съм решила нищо да не купувам, суеверие или не така ще ми е по-спокойно . Иначе съм набелязала креватчета,  като за начало едно , защото искам да спят заедно , да не ги разделям и един шкаф повивалник съм харесала, икейски са и цената им в комплект е доста прилична . Кошарка ще ми трябва за пътуванията , но в стаята им няма да я слагам. Количката набелязах- ТФК, скъпа но необходима:) Кошчетата за кола са на Еспиро. Харесах и шезлонги на Брайт Стар една винтидж серия. Откъм дрехи и спално бельо не съм ориентирана още, но списъка на Фата   bouquet ще ми свърши работа. С козметиката и бибероните съм доста объркана, много неща не са ми ясни, но продължавам да чета по въпроса . Ваничка съм харесала на Бертони прилична като цена ми се видя .Това е от мен, приятна вечер мами:)

# 523
здравейте на всички и от мен.
попаднах на темата за близнаци и реших да се включа, понеже живот и здраве май месец ми предстои да ставам мама на такива душици. има доста неща които ще може да питам, понеже виждам , че има доста опитни мами сред Вас.

Ами това е за сега. Приятна вече на всички.  Simple Smile

# 524
  • София
Dila26 Добре дошла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт