Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мерси, wish, ще потърся... дано намеря, че много съм харесала идеята Simple Smile))

А ето и още една идея, която току що намерих:

# 331
  • Cambridge, UK
направо страхотна!

# 332

Такива дрехи държа на закачалка на вратата на спалнята

Ето от този тип:

Къде могат да се намерят тези закачалки? Не съм от София.

# 333
  • Русе
Стават ли тези закачалки за всякакъв тип врати, как се затваря вратата, не пречи ли?

# 334
  • София
Имаме такава пластмасова закачалка в хола и единични метални в спалнята (тях съм ги поръчвала от Ла Редут). Не пречат и не опират по никакъв начин, но се поставят на врати, които се отварят навътре към стаята. На дрешника например не е такава и там не съм сложила, защото дрехите стоят от външната страна и се виждат.

# 335
Точно като първата закачалка имам. От магазин за 1 лев съм я купувала. 1.50 струваше. от Варна съм, мога да кажа от кой магазин ако някой го интересува.

# 336
  • Русе
Благодаря ви, значи ще търся и аз Simple Smile.

# 337
  • Велико Търново
В Лидъл ги имаше по едно време също

# 338
Единичните закачалки ги има в всяка верига магазини. Обикновено при домакинските дреболийки - картофобелачки, шпатули, термометърчета, закачалчици... - едната фирма е Факелман, но има и други. Най-добрите които съм купувала, са от магазините на ТСМ,

# 339
Точно като първата закачалка имам. От магазин за 1 лев съм я купувала. 1.50 струваше. от Варна съм, мога да кажа от кой магазин ако някой го интересува.

Мен, мен ме интересува къде, но ако може с име на улица, или някакъв друг лесен за намиране ориентир.
Още утре мога да скокна да си купя, няма да ме уплаши дъжда, я.

# 340
бул. Чаталджа. С/у Шрек се пада, до една фурна за закуски. Не знам как по точно да го обясня.

# 341
Sun,
благодаря много!
Съвсем точно ме ориентира.

# 342
Такива закачалки за врата има в Икеа. Много са удобни, защото не трябва да дупчиш нищо и вратата си се затваря. Аз имам такава в банята и съм много доволна.

# 343
  • Sofia
Има ги и в немските магазини,много са удобни

# 344
  • ГОре на черешата...
Идвам да благодаря от цялото си сърце на всички, които споделят тук прекрасните идеи и клипчета! Никога скринът на Дребо не е бил толкова подреден и най-важното - с един поглед мога да избера нужната дрешка, без да обръщам всичко с краката нагоре. Благодаря  bouquet!

Скрит текст:

Преди чекмеджетата едва се затваряха, а сега дори има свободно място, при условие, че извадих по-дебелите зимни дрешки.

Много ми харесаха вашите разделители за бельо, само че тук не съм виждала Rolling Eyes...

Общи условия

Активация на акаунт