Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • ГОре на черешата...
Ивчи, не, няма как да е на друго място. Вариантът е да я отдалеча от стената със стъклата на не-повече от 50 - 60 см.
А прозорците ще започват точно от нивото на котлоните.

Силви, ти ме изплаши с този огромен конденз Tired. Купихме мощен аспиратор, ще отварям и прозореца /с двуосово отваряне ще е/ дано да не тече чак толкова...

# 301
  • софия
Здравейте,
Моля ви да ми дадете идея къде да слагам шапките който се ползват често, тоест някъде до закачалката в коридора трябва да е, за сега ги слагам в един плик но не е удобно.
  bouquet

# 302
Зависи какви са шапките. Детските например ги мушкам в ръкава на якето и винаги знам къде са Simple Smile

# 303
  • на североизток
Аз пък си взех един органайзер от този тип и ги наредих там, а самия органйзер е в гардероба в коридора. Всеки член от семейството(без мен, че аз не нося шапки) си има по две отделения - едно за зимни и едно за летни шапки.

# 304
За колани и шалчета аз използвам ето такава закачалка. Не е истина колко много неща побира. А е и много удобна, защото коланите не висят да ми се пречкат в пълната си дължина, а са преметнати през средата, така да се каже.  Simple Smile

# 305
mari_eta няма страшно да ти се пукне стъклопакета. Аз съм така от 10години - котлона (печката) ми е точно до прозореца на остъклената с PVC дограма тераса. Обаче после пада голямо чистене на прозореца Twisted Evil особено като не го избърша веднага след пърженето, тези мазни капки като засъхнат на другия ден.... Mr. Green направо с телчето и Циф стържа. Относно конденза, щом имаш аспиратор и оставиш прозореца отворен на обков(падащо) също ще си решиш проблема. В краен случай винаги можеш да отвориш прозореца за 5 мин.

# 306
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
и аз мисля че няма да има страшно за прозореца

# 307
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви  bouquet!
Значи решено - вземам си Беко-то Mr. Green, така ми хареса това сиво...освен това мислих, мислих и измислих, а и намерих кой ще ми осъществи на практика идеята - монтажникът на дограмата. Директно на печката ще сложа два водача като тия на ролетните щори и вътре - някаква плоскост /човекът каза, че алуминиева ще е тежка, май ще направи от ПВЦ/ - та като пържа нещо, което пръска силно - вдигам я нагоре като параван, после спускам и воала! Като стане ще снимам да ви покажа.

# 308
Момичета,дайте идея къде и как да си съхранявам диадемите и четките за гримове.
Харесах тази идея за четки - ,но не намирам точно такава стъклена,по-скоро стъклени по-високи купи.Вместо кафе какво мога да сложа,че не ме кефи кафето точно  newsm78
Тоалетката ми се намира в коридора,стената е от гипсокартон и съм си мислила нещо като релса да слагам диадемите,ма нямам идея като цяло...
Благодаря предварително!  bouquet

# 309
Такива стъклени вази, аквариуми или квото е там Simple Smile съдове разни Simple Smile има по левчетата. Аз поне там съм виждала.
Кафето ми е екстра на мен... Simple Smile Щом не ти харесва замени го с дребни камъчета ... има едни бели като смлян на чакъл мрамор... ползват го градинарите...
Можеш да замениш кафето и с боб Wink има шарен, лилав даже .. може да стане веселко... или пък едни дребни макаронени мидички? ОООО сетих се ... стъклени топчета ... бубички ли нз как им викаха... имаше игра с тях...

Каквото и да избереш, трябва да може да се мие... защото все някаква прах ще се събира...

А за диадемите - на стената лесно можеш за завинтиш 2 кукички и между тях да опънеш някаква корда или друго декоративно шнурче или лента .... не нея освен диадеми, можеш да закачаш и обици....

# 310
Такива стъклени вази, аквариуми или квото е там Simple Smile съдове разни Simple Smile има по левчетата. Аз поне там съм виждала.
Кафето ми е екстра на мен... Simple Smile Щом не ти харесва замени го с дребни камъчета ... има едни бели като смлян на чакъл мрамор... ползват го градинарите...
Можеш да замениш кафето и с боб Wink има шарен, лилав даже .. може да стане веселко... или пък едни дребни макаронени мидички? ОООО сетих се ... стъклени топчета ... бубички ли нз как им викаха... имаше игра с тях...

Каквото и да избереш, трябва да може да се мие... защото все някаква прах ще се събира...

А за диадемите - на стената лесно можеш за завинтиш 2 кукички и между тях да опънеш някаква корда или друго декоративно шнурче или лента .... не нея освен диадеми, можеш да закачаш и обици....
Благодаря,че веднага се включи.Харесаха ми идеите,особено за диадемите.Обаче аз сиги представях не като на простор,а нещо вертикално и те на тях  newsm78

# 311
Такава кутийка или подобни - в магазини за левче или Джъмбо.
Вместо кафе - има едни топчета, които като ги намокриш с вода, увеличават обема си. Шаренки са, има и едноцветни. Еко-почва се водят. Едно пликче е стотинки някакви.
http://www.az-jenata.bg/a/13-tsvetya/11337-ekopochva-5-nachina-za-upotreba/

За диадемите - в този подраздел потърси Направи си сам темата. Там е коментирано как от подръчни материали се прави стойка за диадеми.

# 312
  • София
Ами за диадемите - органайзери. Можеш сама да си ги направиш от панделки на метър. Скоро в темата го обсъждахме. Примерно тук. И още и пак

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 12:30 от maminko

# 313
Кафето е мазно Simple Smile
Топчетата почва не знам какви са на пипане.
Пясък (и миди) със сигурност не задържат прах  Peace

# 314
Момичета,дайте идея къде и как да си съхранявам диадемите и четките за гримове.
Харесах тази идея за четки - ,но не намирам точно такава стъклена,по-скоро стъклени по-високи купи.Вместо кафе какво мога да сложа,че не ме кефи кафето точно  newsm78 ...

Аз бих сложила във вазичката подобни на тези сухи цветя - в цвят, подхождащ на интериора.

Общи условия

Активация на акаунт