Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 902
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Да, точно такова, но всичките са по-малки на ширина и дълбочина, от колкото ми трябва...
А нали знаеш, че временните неща са най-постоянните Laughing , та искам да го взема веднъж и да не го мисля повече.

# 376
  • до най-прекрасния мъж
В нета има най-различни, предполагам ако обиколиш повечко домашни потреби или складове, все ще намериш нещо подходящо и за теб.

# 377
Запис   bouquet

# 378
# 379
  • София
Момичета, от къде мога да си намеря пластмасов шкаф с чекмеджета с размери ш50/д60/в~90см?

Тук има разни варианти. Виж дали някой не е от полза:
http://vitrinabg.com/category/91/shkafove-etazherki-politsi-stilazhi.html

# 380
http://grabo.bg/za-praktichnata-domakinia-shkaf-s-4-chekmedjeta- … vokafiavo-0bt65sw
Виж дали става, защото май само височината отговаря... Обмислете и възможността да отделите още малко място, та да сложите направо 2 броя.

# 381
Благодаря ви много, момичета Hug
Все пак след голямо мрънкане от моя страна, мъжът ми поръча плоскости и ще го направим както трябва Party .

# 382
Благодаря ви много, момичета Hug
Все пак след голямо мрънкане от моя страна, мъжът ми поръча плоскости и ще го направим както трябва Party .

smile3501

# 383
  • София
Здравейте  Hug
Моля да споделите идея къде / в какво могат да се съхраняват кабели от рода на всякакви видове зарядни - за телефони, фотоапарати/камери, Киндъли и прочее кабели и кабелчета ...  newsm78
Вече съм се видяла в чудо... Аз ги пъхам в един шкаф, всички са накуп, като се опитвам да намеря някой конкретен, се оплитат и е ужас някакъв  ooooh!

# 384
Чекмеджето е удачен вариант. Аз ги държа в купа, но всяко кабелче и зарядно е навито самостоятелно и хванато с ластиче да не се развива.

# 385
Здравейте  Hug
Моля да споделите идея къде / в какво могат да се съхраняват кабели от рода на всякакви видове зарядни - за телефони, фотоапарати/камери, Киндъли и прочее кабели и кабелчета ...  newsm78
Вече съм се видяла в чудо... Аз ги пъхам в един шкаф, всички са накуп, като се опитвам да намеря някой конкретен, се оплитат и е ужас някакъв  ooooh!

Ние ползваме един разделител за чорапи (май, не помня какво беше точно предназначението му).
Ето го.
Ако намериш с твърди прегради ще е още по-добре, но така пък не си ограничена за размера  Simple Smile
От Джъмбо е, към 4 лв. беше.

Обожавам тази тема и винаги я чета с интерес, благодаря ви за идеите  Hug от много време се каня да споделя как сме организирали нашия дом  Simple Smile

Дрехите:
Всичко е навито като пурички! Супер е това подреждане, не само пести място, но и се вижда всичко, не е нужно да се рови.
Ето едно Simple Smile

Подправки и продукти:

Тези, които са в по-големи количества:
- брашно, фиде, леща и подобни в такива
- както и в такива от разтворимо кафе, надписани с перманентен маркер

Честно казано, тези от кафето са по-удобни. Другите се поддържат по-трудно, ръждясват... Направо ме е яд, че хвърлихме толкова пари  Tired

Както и за тези с магнитите, които се виждат на абсорбатора. Боклук пълен, вече не ги ползваме, ще ги отлепваме тези дни и ще им търсим някакво приложение без капачетата, защото вече не се отварят.

Дървената кутия от снимката с бурканите от кафе се ползва за неща, които рядко влизат в употреба, но все пак стоят за всеки случай. От едни чаши е, има разделители и е много удобна дори за по-често ползване.

До кухнята имаме една помощна етажерка, на която стоят неща, които вечно се чудехме къде да заврем с тази малка кухничка  Laughing супер удобно решение се оказа. За кърпи, подложки за хранене, миксер и т.н. В кафявата кутия от плат са рендета, фунии и подобни.
Отгоре има 3 дървени кутии за чай, в които слагаме малки подправки, за които не си заслужава да се отделя цял буркан, а и така заемат по-малко място. Капакът им е със стъкло, така че лесно се намира търсеното.
Ето една - затворена и отворена

Резервни неща (гъби, телчета, попиващи парчета и подобни), отлежават в тази ратанова кутия. Хем не се виждат, хем са винаги под ръка.

Голям проблем ми бяха чекмеджетата (естествено  Mr. Green). Накупих едни цветни панерчета, които решиха проблема. Ето кухненското, ето и на детското бюро.

В три такива съхраняваме одеала, чаршафи, възглавници за гости, както и сакове и раници.

Като намеря още време ще покажа и организацията на банята и играчките в детската  Simple Smile

# 386
  • София
Не се сърди, човече, впечатлена съм от твоята организираност и от реда в дома ти  bouquet
Къде се продават панерчетата, които си сложила в чекмеджетата?

# 387
Mary65, благодаря   bouquet
Панерчетата са от Джъмбо, по 2 бр. в комплект, цена 1.50 лв. общо за двете Simple Smile

# 388
  • София
Не се сърди, човече , благодая за идеята и за информацията  Hug
Ще проверя в Джъмбо за такова или подобно разделителче  Peace

# 389
Не се сърди, човече, чудесна организация, ще чакам да покажеш и организацията на играчките и банята.

Общи условия

Активация на акаунт