Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 762
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Не се сърди, човече, адмирации за подредбата Peace
Днес ще намина към "Джъмбо"-дано да намеря това, което ми трябва.
В кухнята открих идеалния за мен вариант- бурканчетата с подправките ги захващаме  за долната част на горния шкаф. Кухнята ми е стара и не ме е жал, но е страшно удобно. Стъклото лесно се поддържа за разлика от пластмасата, която в съдомиялната се съсипа, а металните кутии ръждясват.

# 391
Не се сърди, човече, адмирации за подредбата Peace
Поддържам с две ръце!
Днес ще намина към "Джъмбо"-дано да намеря това, което ми трябва.
В кухнята открих идеалния за мен вариант- бурканчетата с подправките ги захващаме  за долната част на горния шкаф. Кухнята ми е стара и не ме е жал, но е страшно удобно. Стъклото лесно се поддържа за разлика от пластмасата, която в съдомиялната се съсипа, а металните кутии ръждясват.

Като чашите над бар-плот ли ?

# 392
Не точно-не мога да намеря снимка, но ще се опитам да обясня-пак казвам, че кухнята ми е стара  Peace
Малки бурканчета с винт, капачките им се залепят на дъното на горните шкафове/ в случая при мен, на удобно място до печката/. Реално бурканчето виси-завито е на капачката си. Когато ми трябва нещо, взимам само стъклената част.

# 393
И аз се замислям за такива бурканчета. Ето снимки:
1 и 2

# 394
И аз се замислям за такива бурканчета. Ето снимки:
1 и 2
Да, точно така са ми-мнооого удобно и се почистват лесно Peace

# 395
  • ГОре на черешата...
Не се сърди, влюбих се в бялата ти кухня Heart Eyes! Ако някога имам възможност да ремонтирам нашата - ще е точно такава...а за подреждането на дрехите в скрина по този начин - потвърждавам - сигурно вече станаха 2 месеца, а редът се запазва, отново благодарности за този, който пусна клипчето  bouquet!

# 396
Идеята ми за банята - супер евтина и отпада нуждата от шкаф. Имахме една чупка над моноблока, където сложихме 3 плоскости една над друга, побраха всичко, което мислехме да слагаме в шкаф, дори е по-удобно, според мен  Simple Smile кутията от плат на ет. 3 е за резервни сапуни, шампоани, пасти за зъби и т.н. Беше ме страх, че ще мухлясва, но се оказа, че няма проблем (ме се мокри директно). Нещата за къпане са след завесата, на стандартна етажерка.

Не се сърди, влюбих се в бялата ти кухня Heart Eyes! Ако някога имам възможност да ремонтирам нашата - ще е точно такава...

Аз не дочаках да я сменя, защото беше още нова, когато се запалих по бялото. Затова взех боя, валяче и плочки и за 1 ден я направих сама почти без пари  Simple Smile по-големият зор беше да убедя мъжа ми, че няма да съсипя новата кухничка  Laughing това е оригиналната - сиво ПДЧ е по принцип.

# 397
  • ГОре на черешата...
Бе колко му е и аз да грабна валяка, ама свеки /живеем заедно, това е нейната кухня всъщност/ ще получи инфаркт  Mr. Green

# 398
# 399
  • Майничка
Това бих искала да мога да вмъкна вкъщи.

# 400
  • София
Ето да покажа и аз част от организацията в къщи.Не съм снимала всичко, останалите също мога да покажа, ако на някой му е интересно.
Много обичаме чаши и по тази причина имаме страшно много, съответно редовно нямах място за тях. Реших си проблема, като взех вътрешна етажерка за шкафа ни, сега чашите са на две нива.
Ето така изглежда една етажерка ,а това е поглед към  целият шкаф .
Същите етажерки ползвам и на други места, примерно шкафа ми с подправки
Хранителните ми продукти са в няколко различни типа контейнери, тъй като са купувани в различни периоди, но пък са ми удобни и си ги харесвам.
Една част са в тези тези, друга в тези и тези.
Подправки, които поддържам в по-малки количества, като например червен пипер на люспи, са в такива контейнери.
Магданоз, копър, сусам, които са ми още по-малки количества държа в  тези.  Отворени пакетчета бакпулвер, мая, ванилия изсипвам в тези  контейнерчета, а неотворените пакетчета са ми в тази кутия. Подправките, които използвам ежедневно са в една въртяща поставка за подправки.
Кафето държа до кафемашината в това а имам подобни и за лука и чесъна
Имам отделно чекмедже с разни домакински резервени неща - гъби, попивателни, тел, домакински хартии - тях съм ги разпределила в отделни контейнери , за да ги намирам по-лесно и бързо . Разни дреболийки държа в подобни кутийки .
Тях използвам и за лекарства, като съм ги разпределила по предназначение и съм сложила етикет - примерно в това държа тайлол хот.Имам подобни за мазила, обезболяващи, прахчета при повръщане...Лекарства, които използвам по-често, както и термометри, лепенки държа в този контейнер,за да са ми на лесно.
В банята, моите санитарни нещица, са в тези кутии ,а клечките за уши в това това .Същото бурканче използвам и за клечки за зъби .
Чиниите ми са разделени по размери в няколко такива, а за тиганите използвам това .
Малко дълъг ми стана поста, дано да не съм ви досадила. Темата е много интересна, редовно я следя за идеи.

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 01:32 от Lavender&Sunflowers

# 401
  • Пловдив
 Mr. GreenЧудесно подхванахте инициативата да показвате организацията в домовете ви, а не само линкове към сайтове  Peace

Не се сърди, как са закрепени трите плоскости в банята? Не виждам да има разни държачи?!?

# 402
...
Не се сърди, как са закрепени трите плоскости в банята? Не виждам да има разни държачи?!?

С рафтоносачи за скрит монтаж Simple Smile

Lavender&Sunflowers, чудесна организация!!!
Откъде са тези етажерки? Досега съм ги виждала само като идея в статия, но не и в магазин...
Стойката за тигани и чинии също много ме заинтригува  Simple Smile

# 403
  • София
И мен много ме заинтригува стойката за тигани  Thinking
А етажерката за чаши е от Икеа. Има  2 размера.

# 404
...
А етажерката за чаши е от Икеа. Има  2 размера.

Може ли линк, че не я намирам  Embarassed много ме е яд, скоро ходихме и уж оглеждах за такава  Tired

Общи условия

Активация на акаунт