Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 968
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Това е от новият каталог на Лидл, но е на цена 25 лв, което ми се вижда много май...ето го http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-154B003E-CFA84864/lidl_bg/hs … l/index_21492.htm.
Сходни контейнери има в Джъмбо, както и в други магазинчета. Аз имам едно малко в което съм си сложила неща от първа необходимост, за да са ми винаги под ръка.

# 526
Това е от новият каталог на Лидл, но е на цена 25 лв, което ми се вижда много май...ето го http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-154B003E-CFA84864/lidl_bg/hs … l/index_21492.htm.
Сходни контейнери има в Джъмбо, както и в други магазинчета. Аз имам едно малко в което съм си сложила неща от първа необходимост, за да са ми винаги под ръка.
Да, ще се предлагат в "Лидл" от четвъртък, 25-ти. Аз мислех чекмеджетата да се ползват само за листа, или тетрадки, но не съм дообмислила нещата... Колебае ме плъзгането, как ще се движат тези чекмеджета... Иначе, гледам, че нещата в "Лидл" са една идея по-качествени от тези в "Кауфланд", "Джъмбо" и пр. (например кошничките от миналата седмица) за това и изобщо  се захващам - не си падам особено по пластмасовите изработки, ама за хлапето...
Харесах и другото контейнерче, ама цветът не ме устройва - изглежда приятно и на отлична цена. (вероятно още не е качено на сайта)
А, да не пропусна - печатите са много евтини - не знам за качеството, но ако отговарят на описанието , цената им при производителите на печати е най-малко двойна, че и повече.

# 527
  • София
Дали сте ползвали нещо подобно:
- иска ми се да организирам добре бюрото на синчето, ама не съм сигурна в удобството на това, пластмасовото...

Аз си купих подобно, но картонено, за 12лв. от АИКО. Виждала съм, че и в Немски магазин има такива пластмасови, но са прозрачни.

# 528
Кауфладските са по-малки на ширина и малко по-ниски. Имам и от двата, вчера местих разни неща и това установих.
В темата за ЛИдл някой предупреждаваше да не се купуват от Кауфланд,че не стрували.
Вашето мнение?

# 529
  • Русе
Няма съществена разлика, освен в размера и това, че на лидълските сечението е плоско, а на кауфландските кръгло. Та ако няма място на рафтчето, може да не се затваря вратата. Аз си държа разни сладки, локуми и ..., да не ги тикам всички на едно място и лесно да се намират. Може и да са маалко по-некачествени, но нищо съществено.

# 530
Много полезна тема. Записвам се да ви следя. Зарибихте ме и мен с тези лидълски кошнички, та ще ги дебна и аз  Crazy

# 531
... Харесах и другото контейнерче, ама цветът не ме устройва - изглежда приятно и на отлична цена. (вероятно още не е качено на сайта)
Ето това имах предвид:

# 532
... Харесах и другото контейнерче, ама цветът не ме устройва - изглежда приятно и на отлична цена. (вероятно още не е качено на сайта)
Ето това имах предвид:

Аз и ти това контейнерче от къде е? Цена?

Видях, видях. Благодаря, че сподели.

# 533
krasi_kyneva, от понеделник, 28.01, в Лидл на цена 79лв.

# 534

Момичета, някъде да сте виждали такава поставка, предпочитам да е без наклон.

# 535
# 536
  bouquet СУпер, много ти благодаря!!

# 537
Момичета,къде си държите картофите,лука,чесъна?Аз до сега на тея пластмасови поставки/етажерки/ ,но ми простеят или по-скоро някак си не ми се връзва на кухнята...?

# 538
Момичета,къде си държите картофите,лука,чесъна?Аз до сега на тея пластмасови поставки/етажерки/ ,но ми простеят или по-скоро някак си не ми се връзва на кухнята...?

В момента се мотат по разни торбички по земята, още не съм го измислила. Търся евтно и непластмасово решение.

# 539
  • софия
Лука и картофите държа в малки кошници, на един рафт ппод подправките, по около килограм всяка побира.

Общи условия

Активация на акаунт