Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №3

• 145 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз го използвам този органайзер и ми върши страхотна работа! Установих, че имам тонове бижута, които не нося, защото не виждам...

# 616
Аз го използвам този органайзер и ми върши страхотна работа! Установих, че имам тонове бижута, които не нося, защото не виждам...

Благодаря за споделеното, малко се притеснявах да не е паянтов, но стабилен изглежда, много ще му се зарадва  Simple Smile

# 617

Благодаря за споделеното, малко се притеснявах да не е паянтов, но стабилен изглежда, много ще му се зарадва  Simple Smile
Може ли да те помоля да споделиш от къде го поръча?

# 618
Може ли да те помоля да споделиш от къде го поръча?

По една обява в продавалника, но май е магазин, ще ти пусна на ЛС координатите.

skica, хиляди благодарности, ето това ще ми свърши прекрасна работа, че тези барбита ми иде да ги метна през балкона, навсякъде се мотаят  Mr. Green

Забравих да кажа, че купих плат, но после видях това, (пак в онази обява) и реших направо да го взема, има място за 24 кукли. На снимката не изглежда толкова добре, колкото на живо, много приятно съм изненадана. Още не е подредено, в петък ще го получи и ще снимам  Simple Smile на етажите ще им стоят дрехите + чантите на детето, най-сетне ще настъпи ред и при тях, че направо ми бъркаха в здравето  Mr. Green

# 619
# 620
  • Пловдив
Може ли да помоля за координати на продавача на кръглият органайзер за обувки Hug

# 621
Тези дни ме хвана мерак да си подредя подправките. Ето какво се получи: http://www.prikachi.com/images/4/5957004V.jpg  В старата кухня бяха в шкаф и падаше голямо ровене докато намеря нещо. За новата нарочно предвидих чекмедже и ми е много удобно. Всичко ми е пред очите без да се налага да ровя за нещо отзад.
Това е тоалетката, но за нея още не ми е дошъл мерак за подреждане  Embarassed : http://www.prikachi.com/images/13/5957013G.jpg

# 622
  • у дома
това днес го видях в Джъмбо Peace

# 623
това днес го видях в Джъмбо Peace
Колко струва, видя ли случайно?

# 624
  • у дома

уж загледах, че ми хареса, но нямам излишни пари сега.. 10-на лева мисля, не повече от 15лв  newsm78 тези дни, когато пак отида до там ще погледна и кажа, стига да не ме е изпреварил някой с инфо Simple Smile

# 625
Органайзера за обувките го срещнах на цени от 15 до 30 лв., така че гледайте откъде го взимате, еднакъв е, но явно си слагат цена, каквато им падне.

Може ли да помоля за координати на продавача на кръглият органайзер за обувки Hug

Линка над твоя пост  Simple Smile

skica, много добре се е получило с подправките, благородно завиждам, че си предвидила чекмеджета, много са функционални  Simple Smile

# 626

уж загледах, че ми хареса, но нямам излишни пари сега.. 10-на лева мисля, не повече от 15лв  newsm78 тези дни, когато пак отида до там ще погледна и кажа, стига да не ме е изпреварил някой с инфо Simple Smile
Мерси.   bouquet

# 627
  • София
Току що си получих това и се оказа доста добро - все пак е някакъв напредък за моята кошница  hahaha Поне няма да ми отнема по 5 мин да си намеря портфейла на касата ooooh!

# 628
gia_fire, много удобно изглежда. От къде го поръча?

# 629
  • София
gia_fire, много удобно изглежда. От къде го поръча?

Напоследък нета е заринат от продавачи на Кенгуру Кийпър... Но аз от тук си го поръчах и ми го доставиха веднага, а и има много други интересни джаджи Simple Smile -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт