Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 28

• 37 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Колебая се между тия за мъжо http://www.javari.de/Bugatti-Sergio-T46668-Herren-Sandalen/dp/B0 … L=%2FshoppingCart   и   http://www.javari.de/Rieker-05486-27-Herren-Sneaker-schwarz/dp/B … L=%2FshoppingCart    newsm78
Има ли ги някой и най вече отговарят ли си  Embarassed

# 571
  • Бг
Пепина, и Бугати-то и Риекър-ът си отговарят. Ако трябваше аз да избирам бих предпочела Бугати-то, изцяло естествена кожа е. Риекърът е с текстилна подплата.
Това Бугати също не е лошо.
И само да допълня, че и на двете Бугати-та с лупата се вижда, че са Extra Wide, което ще каже, че са за широк крак.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 00:25 от Alexa_a

# 572
  • Варна
Пепина и от мен глас за Бугатито, Риекера са вътре/отстрани, черното/ с оня плат+малко дунапрен, а това нещо се вмирисва лесно.

# 573
  • Испания
  bouquet Благодаря ви за бързия отговор-поръчвам ги  Hug

# 574
Уф, момичета, дайте едно рамо пак...
Нещо не е наред с плащането, което така и не се получава.
Имам писмо от Джаварци, това:

Sehr geehrte(r) Anna,
Vielen Dank für Ihre Bestellung bei Javari.de

=====================================================================
BESTELLDETAILS
=====================================================================
Artikel:
1 von Reebok Reebok Slice n` Dice II 150360, Herren Sportschuhe, Schwarz (black silver 1), EU 45.5 (UK 11), Preis 15,12 €

1 von Marco Tozzi 2-2-22105-28, Damen Ballerinas, Rot (CHILI 533), EU 40, Preis 7,86 €
0 von Reebok Racehound 150357, Damen Sportschuhe - Running, Grau (pure silver/carbon/white/frenchy blue/cali blue 9), EU 40.5 (UK 7), Preis 0,00 €
1 von Greenies 150222, Mädchen Ballerinas, Weiss (weiss/light berry), EU 28, Preis 11,48 €

Artikel Zwischensumme: 28,72 €
Porto und Verpackung: 0,00 €
-----
Gesamtsumme ohne MwSt.: 28,72 €
Mehrwertsteuer: 5,74 €
-----
Gesamtsumme: 34,46 €

Mit Kreditkarte bezahlt: 34,46 €

Zahlungsinformation
---------------------------------------------------------------------
Zahlungsweise:

Visa / Electron | Letzte 4 Stellen: ТУК СА ПИСАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ЦИФРИ НА КАРТАТА, КОИТО СА ВЕРНИТЕ

Die Kreditkartenzahlung für die oben angeführte Transaktion konnte nicht abgeschlossen werden. Häufig wird der Versuch, eine Kreditkarte zu belasten, von der ausstellenden Bank abgelehnt, wenn der Name, das Ablaufdatum oder die bei Javari eingegebene PLZ nicht exakt mit den Bankdaten übereinstimmt. Es müssen uns innerhalb von 4 Tagen gültige Kreditkartendaten vorliegen, da Ihre Bestellung anderenfalls nicht bearbeitet werden kann.
Ihre Bestellung wird für einen begrenzten Zeitraum ausgesetzt. Beachten Sie bitte, dass die Bestellung storniert wird, wenn wir nicht in kurzer Zeit eine gültige Zahlung erhalten.

Gerne können Sie auf unserer Website eine neue Bestellung aufgeben. Falls die zuvor verwendete Zahlungsweise aktualisiert oder korrigiert wurde, müssen Sie diese Informationen eingeben, sodass die neue Bestellung verarbeitet werden kann.

Wir hoffen, dass Sie dieses Problem baldmöglichst beheben können, sodass der Kaufvorgang abgeschlossen werden kann.

Wir entschuldigen uns für die Umstände.

Mit freundlichen Grüßen,

В превод през гугъл преводача излиза, че има проблем с плащането и ако не представя валидна карта ще ми канселират поръчката  ooooh! Crazy

Къде да въведа данните на същата карта, за да пробвам дали така ще стане плащането?
На същата сметка имам и друга карта, която изтича този месец, но до колкото знам до средата на месеца (15то число) мога да пазарувам с нея.
къде да въведа нова карта?
То тази карта ми се вижда като данни на втория ред:

Andere Zahlungsweise festlegen
    Kartentyp   Letzte 4 Stellen:   Name des Karteninhabers:   Ablaufdatum   Visa / Electron
http://prikachi.com/images/194/5120194V.jpg - ето пак снимката  Blush

п п
Написах същите данни на същата карта, с която платих и одевешната поръчка, така че хич да не ми пишат глупости  ooooh! 3 пъти се препотих, докато стопля къде какво, но го написах там, където дава да въведа нова карта, където има прозорче пишещо виза/Електрон.
Пратиха ми веднага 2 мейла, един, че съм променила плащането и 1 за адреса...дано вс е 6  Praynig

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 01:16 от anny_

# 575
  • Бг
anny_, правилно си се ориентирала. Би трябвало да нямаш проблем щом вече ти е минало едно плащане с тази карта.

Немците доста осезаемо пак са вдигнали цените  Crazy. Едни Хьогел-ки имах в уиша, които вчера бяха 36 евро, сега са 96  newsm78.

# 576
  • Русе
Ех момичета, изкупихме стоката на немците,сега малко си починете,съберете сили и средства и
наесен/края на октомври и нач.на ноември - пак/ Поне миналата година беше така- всички летни
между 10-20 евро, но говоря само за хубави марки. Хубав и успешен ден Peace

# 577

Моят мъж има тези Бугати, не ги е свалили цяло лято, неговите са 45 номер същия цвят, отговарят си.

# 578
Ауу цените днес са доста нагоре, добре че снощи в полусънено състояние пуснах 2-3 поръчки  Mr. Green И да попитам тези Kickers дали си отговарят на номера http://www.javari.de/Kickers-207911-50-112-Sandalen-Fashion-Sand … ;keywords=kickers , че пуснах 36 номер, а пък съм 35. Да не са ми много големи  newsm78

# 579
  • Beyond the Frontiers
На някои неща цените са нагоре, но има други нови с ниски. Аз обзаведох синковеца със сандали и пак тях гледам Rolling Eyes

Детските маратонки Reebok отговарят ли? Имаме Airwalk UK 11 и са ок, 30 номер отговаря на 11,5 уж....

# 580
  • близо до морето
Снощи и аз реших да пусна поне една поръчка да не съм капо, този път нищо за мен. Отчетох се с тези маратонки Пума http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__d/277-5662751-1573645/?ons … 13%26pageCode%3Dd за физическо на баткото, и тези джапанки http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__d/277-5662751-1573645/?ons … 10%26pageCode%3Dd за мъжо. Което си бях харесала за мен, вече беше на висока цена.  Crossing Arms

# 581
  • София
Уф, момичета, дайте едно рамо пак...
Нещо не е наред с плащането, което така и не се получава.
Имам писмо от Джаварци, това:

п п
Написах същите данни на същата карта, с която платих и одевешната поръчка, така че хич да не ми пишат глупости  ooooh! 3 пъти се препотих, докато стопля къде какво, но го написах там, където дава да въведа нова карта, където има прозорче пишещо виза/Електрон.
Пратиха ми веднага 2 мейла, един, че съм променила плащането и 1 за адреса...дано вс е 6  Praynig

Ани от вчера и аз имах проблем с плащането на 5 поръчки все не ми искаха парите поне 20 пъти им натисках бутона да си ги теглят, но не ставаше.Сега тъкмо яхвах метлата и щях да се разправям и с тях и с банката и си дръпнаха всичко Joy Явно някой има шесто чуство и е усетил,че ще изпуша и ще ги подкарам поред  Joy

# 582
# 583
# 584
  • Варна
Итези Lurchi отразих току що   Stop

После ще мога ли заедно всички обувки, които са в различни поръчки да им ги върна дружно в един колет?  Joy

Ето, 10 мин. по-късно бутона за сторниране вече го няма. Просто  проверих.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 10:43 от Toni_baraboni

Общи условия

Активация на акаунт