Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 10

• 55 221
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Бургас
Таня, то Хасан май постоянно е натискал Хазар (много повече от тези 3 пъти, които си писала).  За огромно съжаление като първороден син Хазар трябва да понесе всички негативи на което, да се грижи за всичко и всички.

# 541
аз  пък се чудя Дестан как живее под един покрив с убиеца на лябимия си newsm78
Ами както Дилян с Ресул newsm78

# 542
В началото на сериите Хасан разказваше на Низар как си играели на двора в Мидият и баща им паднал там и починал ,Низар бил около 5 г,а брат му 20  newsm78  сега пък умрял в затвора и Низар не знае....какво трябва да знае едно 5 г дете #Crazy ...тотално се обърках Crazy ...това летоброенето и хронологията за нищо го нямат или превода не струва и още колко неточности има...

Традицията така повелява  Rolling Eyes

# 543
  • София/Бургас
Славена, взе ми думите от клавиагурата. Тъкмо почнах да търся този момент да видя дали не съм чула правилно.
Скрит текст:
Другото, което е дразнещо. Бурджу ражда след като е минала зимата. То ще се окаже, че тя не носи детето по 9-месечният цикъл

# 544
  • София
Дилян мисля не знае newsm78
и аз се чудех за бащта на Низар и Хасан newsm78
и колко годишен трябва да е бил Низар, та да са искали той да стреля, поне на 15 предполагам, а баща им вече е починал ooooh!
ако Ресул е бил на 5г, Низар е по-голям, поне с 15
голяма обърквация
за бремеността да не говорим, сега е зима, Бурджу все едно носи слонче
а Хазар каза на перкото че след 2м става баща Thinking

# 545
Славена, взе ми думите от клавиагурата. Тъкмо почнах да търся този момент да видя дали не съм чула правилно.
Скрит текст:
Другото, което е дразнещо. Бурджу ражда след като е минала зимата. То ще се окаже, че тя не носи детето по 9-месечният цикъл

Иве
Скрит текст:
точно си мислех че нещо не ми е наред броенето  Laughing Но излизат повече месеци  Thinking

# 546
Таня, то Хасан май постоянно е натискал Хазар (много повече от тези 3 пъти, които си писала).  За огромно съжаление като първороден син Хазар трябва да понесе всички негативи на което, да се грижи за всичко и всички.
Иве, много повече от три пъти, разбира се. Споменах само "музиката на живота му" и "любовта на живота му". То стига.
И все пак, макар и първороден, Хазар май насериозно беше готов да зареже всичко преди серия-две, аз лично му повярвах.

# 547
Нещо съм се объркала с двойно публикуване. Поправих грешката.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 23:44 от Tania M.

# 548
Гале, очаквах да кажеш това, но в известен смисъл ... знае, не знае - все тая. И да узнае, бъди сигурна, че няма да излезе на квартира, а кой знае... newsm78

# 549
То затова и бебето на Бурджу се ражда направо с размерите на двумесечно бебе-удължен вътреутробен период поради неблагоприятни климатични условия отстрана на майката природа и емоционален дискомфорт на родната му майка

# 550
  • Стара Загора
Танче, има още доста неща които мога да се кажат, но има и такива които тепърва ще се разкриват и ще добиват смисъл Simple Smile Много хубава серия   Hug

# 551
  • София/Бургас
Ромина, то броенето на целият филм го няма.  Joy Забавно е като цяло. Хазар е с плаващи години, сега това с Хасан,Низар и баща им (което си е голяма грешка, тук сценаристите са омазали нещата доста). Бурджу носи слонче направо. Тя това дете го преносва меко казано. Ражда го чак след края на зимата.Те дават една страшно люта зима.  (Бял текст) Просто с годините и времето като цяло на филма е голяма комедия.

# 552
  • София
Гале, очаквах да кажеш това, но в известен смисъл ... знае, не знае - все тая. И да узнае, бъди сигурна, че няма да излезе на квартира, а кой знае... newsm78

Танче, имам предвид че ако дилян знае, няма да изгаря от обич към брат си
то тя и сега не изгаря от любов към него
виж за малкия брат в затвора какви думи сипеше, като мисли че той е убиеца
а Дестан като орлица трепери над Хасан, застава зад всяка негова дума, все едно не е убил любимия й, а някой случаен минувач, по погрешка, та дай да закриляме горкия
Иве, то бебето не смее да излезе, такава страшна рода се е накокорила срещу него, че от сега не му завиждам

# 553
Иве, то бебето не смее да излезе, такава страшна рода се е накокорила срещу него, че от сега не му завиждам.
Галя, Peace
Дени, много неща могат да се кажат, но и много се каза, а и вече му мина времето.
Мен, например, ме потресоха думите на Хасан към Хазар: "Ако не сложиш край на този брак, ще се случат много лоши неща" (разбирай: ще последват още убийства). Със същите думи го накара да се ожени.

# 554
  • Стара Загора
Дени, много неща могат да се кажат, но и много се каза, а и вече му мина времето.
Мен, например, ме потресоха думите на Хасан към Хазар: "Ако не сложиш край на този брак, ще се случат много лоши неща" (разбирай: ще последват още убийства). Със същите думи го накара да се ожени.

В същия дух ме потресоха и думите на Дестан към Хасан относно решението на Хазар ... но ще погледаме и ще видим!     Hug

Мили дами, казвам ви лека вечер, защото утре сутрин малкото зверче пак ще започне от 7 часа да иска да си играем на "дзааак" а на мама й се спииии    Hug    Hug

Общи условия

Активация на акаунт