Sudan Bikmis Baliklar - (С участието на Утку от Малки жени ) Тема 2

• 20 097
  • 607
  •   1
Отговори
# 90

И при мен е така, но ще го гледам вече се хванах на хорото! Hug

Толкова много ми засичаше тази вечер  #Cussing out- сигурно няма да мога да видя края. ooooh!

Диди   bouquet  bouquet  bouquet

Лека вечер, момичета! Hug
Звезде, на мене толкова ми засичаше, че се чудих дали да не се откажа!

# 91
Ако не разчупят сюжета, не го виждам като конкурент на множеството сериали наесен. Rolling Eyes
Май много залагах на това сериалче, очакванията ми бяха големи, търсех заместител на ФЕмир, но не се получава. Cry
Лека Ви нощ. Hug

# 92
  • в подножието на планината

Ама, аз нищо не съм разяснявала, моля ви Embarassed, благодарностите са за Диди. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 00:25 от ild7210

# 93

А пък аз нищо не съм разяснявала, моля ви Embarassed, благодарностите са за Диди.
Добре Hug
И на мен засичаше #2gunfireЛека smile3524

# 94
  • в очите на дъщеря си
Диди,   bouquet

Аз не му се вживявам мн на сериала. Гледам го да се разведрявам и само толкова. Един АФК ми стига като за цял живот.

# 95
Диди,   bouquet

Аз не му се вживявам мн на сериала. Гледам го да се разведрявам и само толкова. Един АФК ми стига като за цял живот.
И при мен е така  Hug Hug

# 96
 Благодаря за приятната компания и за предова  Hug
Керем натрупа достааа точки пред таткото..Чудя се Селим разбра ли вече ,че Керем я харесва ?

# 97
Керем натрупа достааа точки пред таткото..Чудя се Селим разбра ли вече ,че Керем я харесва ?
това не е ясноо но ще има кавга убедена съм  ooooh! ooooh!

# 98
това не е ясноо но ще има кавга убедена съм  ooooh! ooooh!
В интерес на истината този епизод ми беше доста интересен. И играта на Езгито мисля че става по добра?Или си въобразявам newsm78
Нямам търпение до следващия..Да, те първа ще почнат кавгите,но сигурно Керем ще каже, че го е направил заради Зайнеп...Но как е прегърна накрая хахахах

# 99
Че не е АФК е сигурно, но ми е симпатично сериалчето засега и не ме натоварва толкова, ще видим нататък. Peace

Диди,   bouquet

Лека нощ Hug

# 100
Добро утро Hug Hug

Лек ден Hug

# 101
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

Клоди,   bouquet

# 102
Добро утро  Hug

Клоди, благодаря за кафенцето  Hug Ама  душко на всякъде те засичам , много приятно изненадана оставам винаги Hug Hug

Вчера успях да изгледам до 4 епизод и много ми хареса сериалчето, главните герои са толкова сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чудех се за тоя Керем ли Керим ли беше, нещо не му е чиста работата  Laughing ще е съперник на Селим Thinking hahaha

Благодаря на Диди за преводите   bouquet   bouquet

ПП: Имам епизодите, тегляя си ги както на АФК ако някой иска, насреща съм. Wink

Тинче Hug добро утро  Heart Eyes

Лек и прохладен ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 09:24 от ·٠•violetka•٠·

# 103
  • в очите на дъщеря си
Вилииии  Hug Hug Hug

Ти вземи и фабриката отвори, че и да сме в крак. Mr. Green

# 104
Вилииии  Hug Hug Hug

Ти вземи и фабриката отвори, че и да сме в крак. Mr. Green

Охоооо, само това чаках  hahaha hahaha hahaha , малко да се събудя, едно кафенце ще изляза да пия по хладно и после ги мятам  Whistling Whistling 5 епизода имам насреща  Joy Joy

Скрит текст:
Усещам нещо че и двете сме се скатали Laughing  Мамчето ми няма да е доволна поне за мен Whistling
[/color][/b][/i]

Общи условия

Активация на акаунт