До гуша във..л..а

• 18 517
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
Гледай и да не се откажеш.
Най- лошото е да си създадеш комплекси и да ти ги създадат.

# 166
Снеже, сега и аз не те разбрах??

# 167
Снеже, сега и аз не те разбрах??
Човек който се връща към друг човек дори и с цел започва да преоткрива много неща. Когато Не случайно се казва, че връзка която може да издържи на изпитание се заздравява и става по- силна от всяка друга вървяща много гладко.

Второ когато нещата се пропукат с гръм и трясък и трябва да спасяваш нещо / в твоя случай парите/ човек започва да изпитва съжаление към себе си. Ако бях..., ако бях постъпила..., то това нямаше да се случи.
Много често това се използва и от този който е виновен / в случая мъжа/. Просто създава комплекси на потърпевшия, хвърля вината върху него, особено при случаи при които губи и знае, че той е виновния.
Не подценявай приятеля си. Той не е склонен да губи или ако го прави то е при ясна оценка какво и колко може да загуби.
Преди да си изяснила какво искаш и наистина ли го искаш или това не е плод на обида не предприемай никакви радикални действия с точно определена цел.

Цел: Искам да се разделя с този човек и да си взема полагаемата ми се част от бизнеса е твърде ясна, но следването й на всяка цена със зачеркване на всичко лично 7 години, не съм убедена, че няма да съжаляваш или да имаш съмнения.
За мен на тази връзка не й е дошъл края и всяко насилване на нещата няма да доведе до нищо добро. Победата ще бъде Пирова.
Дай си време колкото ти е нужно.

# 168
Пак не схванах . Blush
Тя за какво да съжалява и какви комплекси тя да си създава ?
Той човека си е такъв - не може с една жена , суперпотентен пък и заможен - има нужди и възможност да си ги задоволи , хитър е ( щом година и половина е имало и друга ) . Peace

Тя , обаче също е вложила много за тези седем години и е в правото си да се защити и да получи своето .
Защо ще е пирова победата ? ooooh!
Пък и дори да преодолеят кризата и всичко да е ОК , финансите са много важни . Peace

Иначе какво ? Тя хем наранена емоционално , хем прецакана с много пари ? Sad
А той - доволен , да идва следващата ! Naughty

# 169
happy, ако са били само финансите й важни и приоритетни да ги е уредила до сега.
Този човек е семеен без развод.
Финансите ли са държали 7- години във връзка с женен мъж? Дори и да си го признае не са.
Новата е само повод и отчасти причина да види цялото положение.
Защо новата да е причина за скъсване на връзката им? Тази връзка не е поставена на равноправна основа от самото начало.
Пирова победа е ако тя е мислела да живее с този човек и плюс това е живяла 7 години и сега скъсва заради друга и съжалява за това.
Ако другата й е просто повод, а не причина не е Пирова победа.

Какво ще й върне прекратяването на такава връзка? Самочувствието? Загубените мечти?
Просто ще остане с чувството, че една от многото използвани додето може. Една времянка с изтекъл срок на годност.

# 170
Какво ще й върне прекратяването на такава връзка? Самочувствието? Загубените мечти?
Просто ще остане с чувството, че една от многото използвани додето може. Една времянка с изтекъл срок на годност.

Права си за това .
Но за финансите е имало план да бъдат уредени , края на месеца .
Ние не знаем подробности , но едва ли от началото тя е била равностоен партньор в бизнеса и всичко да е уредено законово .

# 171
Ако е мъж на място законовото уреждане на бизнеса не би следвало да се влияе от личните им взаимоотношения.

Тук може да изчака, т.е. да отклони срещите им в интимен план внимателно и ще прецени нещата.

# 172
Ако е мъж на място законовото уреждане на бизнеса не би следвало да се влияе от личните им взаимоотношения.

А дано ! Praynig
Тя от това най-много се страхува ! Sad
Иначе е била приела статуквото на любовница .

# 173
  • София
Ако е мъж на място - да.
Но мъж на място не остава женен, докато 7 години живее с друга, нито пък се хваща с трета, докато това се случва.
Мъж на място точно в този казус нямаме и не е редно да разсъждаваме в плоскостта "ако е мъж на място".

# 174

А дано ! Praynig
От това може да разбере този що за човек е. Не го ли направи или се направи на разсеян, то по метода на Бърди.
Няма какво да губи повече и да съжалява.

# 175
Ако е мъж на място - да.
Но мъж на място не остава женен, докато 7 години живее с друга, нито пък се хваща с трета, докато това се случва.
Мъж на място точно в този казус нямаме и не е редно да разсъждаваме в плоскостта "ако е мъж на място".
Пак ще споря с теб.
Бизнесът е бизнес и е точен.
Женен, неженен, нова любовница са преплитащи се неща при което всеки е "прав", "чист" за себе си.

Някога се срина много важен човек в живота ми само за една реплика. Много елементарна / погледнато странично/ при това.
Не бъркай парите с другите отношения. Те / паричните отношения/ са много прости и имат точно определена стойност.

# 176
  • София
Не съм съгласна, ама изобщо.
Няма човек, който да е честен и почтен в една страна от живота си и лъжлив подлец в друга. Човек е какъвто е и ако мами жена си в кревата, ще я измами и в бизнеса.
В това съм абсолютно убедена, но мнението ми е лично, авторката най-добре ще си прецени за конкретния мъж.

# 177
Няма човек, който да е честен и почтен в една страна от живота си и лъжлив подлец в друга. Човек е какъвто е и ако мами жена си в кревата, ще я измами и в бизнеса.

Абсолютно съм съгласна!Ще я лъже всякак, за да си върне старото положение.Също така не съм съгласна, че връзката не е изчерпана, тоест-не е сигурно.Всички ние сме виждали опити да задържане на нещо отдаааавна приключило.

# 178

Абсолютно съм съгласна!Ще я лъже всякак, за да си върне старото положение.Също така не съм съгласна, че връзката не е изчерпана, тоест-не е сигурно.Всички ние сме виждали опити да задържане на нещо отдаааавна приключило.

Подкрепям !  bouquet

И междувременно EXQUISITE да се моли да не го тресне някой инфаркт , че тогава наистина ще се прости с всичко ! Sad

# 179
В това съм абсолютно убедена, но мнението ми е лично, авторката най-добре ще си прецени за конкретния мъж.
Това не е вярно.
Честността и почтеността в човешките отношение не се базират на толкова ясни и прости неща.
Едно нещо може да е честно и почтено за теб, но крайно нечестно за друг.
Парите, работата са нещо друго. Те имат еднаква измерима стойност.
5 лв. са 5 лв.
Твоя брак може вече да се крепи или да е скрепен при определени обстоятелства, които се променят и "додето смъртта ни раздели" да означава бавна и мъчителна смърт за другия или раздялата по- бърза за единия. Това в крайност.

В много голяма заблуда си за правилото. Бизнесът има точна измеримост - пари. Отношенията, особено интимните - не.

Общи условия

Активация на акаунт