До гуша във..л..а

• 18 494
  • 333
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хубаво. Не го насилвай прекалено много.
Хората не обичат да правят дори и правилни неща по принуда.

Ей, веднъж да сме на едно мнение  Hug

EXQUISITE, добре ми звучи на първо четене. Може наистина да е залитнал грозно и да няма желание да продължава да се занимава с пикличка. Дано всичко се нареди по най-добрия за вас начин - а ти продължавай да си държиш очите отворени на 4  Hug

# 211
Снежа, нали това се опитах да направя..да го накарам наистина да се размисли и в края на краищата, топката да остане в неговите ръце..
Мисля, че вдяна..но както казва Бърди - очите на 4 и ..аз мога да почакам..докато се определи (т.е предприеме действия)..

# 212
    Да, звучи добре, но, разбира се, само "звучи".Всичко това са думи, и не значат нищо докато не се потвърдят с дела.Времето ще покаже.Аз по принцип съм от недоверчивите и невярващи в тоталната промяна, особено на хора, които очевидно поддържат от години такъв вид отношения.
    Едно е вярно- съвсем в реда на нещата е да дадеш втори шанс, за да се убедиш сама себе си заслужава ли си или не, да продължаваш с този човек.
    Според мен оттук нататък трябва да си нащрек, защото сега той би бил много по- предпазлив.

# 213
    Да, звучи добре, но, разбира се, само "звучи".Всичко това са думи, и не значат нищо докато не се потвърдят с дела.

Така е. Ясно му го показах. Сега остава да чакам..

Колкото до промяната - аз не очаквам това от него..а да си даде сметка какво иска, на какво държи и тн..

# 214

Колкото до промяната - аз не очаквам това от него..а да си даде сметка какво иска, на какво държи и тн..

Можеш да приемеш и да живееш със склонността му да кръшка и да поддържа успоредно връзки?

# 215
О, ще му държи влага дъълго време..Wink)

Дотогова  - по плана на Бърди.. Wink

# 216
  • София
EXQUISITE, БРАВО! За първи път всички сме на едно мнение. Но както казва Бърди "очите на четири".Ама-ха, той не знае каква сила сме.

# 217
EXQUISITE , много ме зарадва поста ти за разговора !  bouquet

Браво , отстоявай себе си ! Hug

# 218
Здравейте момичета..
Няколко дена по-късно - да разкажа накратко за развитието..
Вариант 1 се осъществи..
Не беше приятно, но поне вече всички са наясно в схемата.
За бизнеса остават всичко уговорки, вече ги задвижихме..
А той..се държи по-влюбено от всякога..и се старае ужасно много..

# 219
  • София
Аз нищо не разбрах  newsm78 Кое не беше приятно и кои са наясно в коя схема?
Извинявай, ама  Crazy

# 220
Аз нищо не разбрах  newsm78 Кое не беше приятно и кои са наясно в коя схема?
Извинявай, ама  Crazy
Видяла се е с жена му да потвърди, че това статукво я устройва.
Хубаво е, че има и такива отношения, цивилизовани.
Щото знаеш при мен как стоят нещата. Mr. Green

# 221
Да, макар да беше по телефона и не особено цивилизовано според мен..
Но..определено стана ясно, че я интересува единствено да си остане негова съпруга..Аз такива мераци нямам така или иначе..

# 222
  • София
Бреййй, колко странно. Не мога да го осмисля някак си.

Ти си действай с документите за бизнеса де, че аз нещо вяра на тоз влюбен не мога да му хвана  Naughty

# 223
А ти нямаш ли никакво желание да имаш дете от този мъж?Защото ако отговора е "да", не мисля, че ще е много разумно да раждаш от семеен мъж newsm78

# 224
Имах такива мераци преди..
Сега изобщо не съм на тази вълна..Wink
А и съм на 40 вече, така че не мисля да си го причинявам..

Бърди, странно е ..да..
Но както винаги съм казвала - нямам съмнения в чувствата му..
Иначе - на дълго можем да разсъждаваме защо и как се е докарал до това положение..

Общи условия

Активация на акаунт