Кафене на езиколюбителите - 2

• 18 601
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • гр. София
А, извинявай  Peace
Днес съм малко хвърчаща в облаците, та бавно стоплям  Laughing

# 406
Да ви кажа... нещо ми е нервно. Да вземем да направим профилактика на алармата на заведението, а?  Rolling Eyes

# 407
  • на кого му пука

# 408
Идеално работи, мерси. Mr. Green

# 409
  • n/a
И за мен една аларма, моля ...  Mr. Green  Благодаря!

# 410
  • в сърцето на един мъж...
Плувците се витамизират... Не е ли витаминизират или по-скоро като участват в маратон, пият напитки с витамини Thinking

# 411
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug бианално, както повечето заподозряха е чисто нова, световно неизвестна и неупотребявана до сега думичка за "на две годиниHug
 Laughing подозирам, че ще се използва много, щото звучи мноооого по-интелЕгентно  Laughing

днес нямам бисИри, диаманДи и изобщо улов щото се пра'их на улава и спях с отворени очи Wink чаках си вечерното парти  Mr. Green

а като има противопожарна аларма не трябва ли да има спасители? или поне един?

# 412
Не е тя противопожарна, а противонавлечна.  Flutter Нещо бях параноясала тая сутрин. Ама и от пожарникари винаги има нужда, нали в нашето заведение се пуши... и се пие...

Hug бианално, както повечето заподозряха е чисто нова, световно неизвестна и неупотребявана до сега думичка за "на две годиниHug

Добре де, това е чисто малоумие - поне бианУално да бяха казали. Така си го превеждам като двугъзово напълно автоматично, егати.

# 413
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Добре де, това е чисто малоумие - поне бианУално да бяха казали. Така си го превеждам като двугъзово напълно автоматично, егати.

а де  Hug и аз се питам същото  Hug
а представяш ли си, както кротичко си слушаш коментарите и те застрелват в гръб с "бианално"  Crazy
щях да падна от стола от бързане да видя кой спорт изисква цели два броя ... продължения на гърба  Crazy

# 414
Убеждавам се, че постъпвам правилно като не гледам Олимпиадата.

# 415
  • n/a
Олимпиада, при това във  Великобритания ... абе, оказа се направо езиков коктейл Молотов.

Мойта аларма беше за банално събуждане.

Направо си е дъждовно-приспивен следобед.

# 416
  • София
значи... просто... умряла да бях нямаше да се сетя, че става дума за нещо различно от задник и прилежащите му органи на това бианално...  ooooh!

# 417
великанци
патиланци
готованци
джуджанци
беладжийци
.....
и др. такива  Grinning  приличат на детски племена

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 20:01 от Калоян ...

# 418
 Laughing подозирам, че ще се използва много, щото звучи мноооого по-интелЕгентно  Laughing

днес нямам бисИри, диаманДи и изобщо улов щото се пра'их на улава и спях с отворени очи Wink чаках си вечерното парти  Mr. Green

а като има противопожарна аларма не трябва ли да има спасители? или поне един?

Не е ли два пъти годишно?  newsm78

# 419
Плувците се витамизират... Не е ли витаминизират или по-скоро като участват в маратон, пият напитки с витамини Thinking

Ако може да се вярва на google, to vitamise = to blend. Идва от търговското име на определен вид блендер (пасатор) "vitamiser". Тоест, плувците се пасират. Знам ли какво имат предвид? Пасирани плувци?

Общи условия

Активация на акаунт