Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде около Пловдив
И аз се нареждам на опашката от нетърпеливо чакащите да гледат епизод 26.

# 106
изтрили са я

# 107
  • варна
И на двата линка филма го няма вечеее.. ако някои го има другаде да ми го пусна не ЛС  Praynig
Благодаря предварително Hug  bouquet

# 108
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Разговора Кораи- Емир ми стана съвсем ясен сега... и Кораи наистина беше прав ... оф а като чуя някои да казва всичко свърши аз го развалих еми бори се де... да промениш нещата..  box

# 109
Момичета, споко! все някоя мила душа ще ни помогне! Клоди каза!
Слушайте и няма да сгрешите - чакаме търпеливо и няма да викаме само и аз, и аз, и  Naughtyаз...
Hug Joy Joy

# 110
Дами,тегля една програма,след което с нея ще запиша епизода и ще го кача да го гледате,ама БТв няма лесно да го намерят Joy

# 111
как така докато пуснаха филма и го махнаха #Cussing outяко ни дебнат #2gunfire

# 112
Разговора Кораи- Емир ми стана съвсем ясен сега... и Кораи наистина беше прав ... оф а като чуя някои да казва всичко свърши аз го развалих еми бори се де... да промениш нещата..  box
Корай беше прав,но после прави същата грешка глупака #Crazy

# 113
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Ем хайде ще видим... то попринцип често се случва приятели да допуснат едни и същи грешки ... а уж си викат че няма да го направят...

# 114

Ем хайде ще видим... то попринцип често се случва приятели да допуснат едни и същи грешки ... а уж си викат че няма да го направят...

на мен ми е много чудно какво чака,че не говори с Фериха при положение,че знае истината Thinking

# 115
Аз си гледам в момента 44eп и си свиркам Joy

Ще пращам Hug

Илда,silviq_89 немога да ви отговоря на лични newsm78

# 116

на мен ми е много чудно какво чака,че не говори с Фериха при положение,че знае истината Thinking
Защото го е срам какви ги наговори на Фериха и сега неможе да я погледне в очите.

# 117
26 еп моля

# 118
Леле колко са бързи . Докато изгледам серията и са я изтрили .  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А и като чели са намалили още повече епизода . Какви са тези реклами , какви са тези ясновидци . Големи простаци са тези от БТВ .
То в тази серия нищо не се случи ебати чудото . А турската серия си има начало развръзка и край . ууууууууууууу

# 119
  • Pleven, Bulgaria
Ееее баирите били малки Joy
Този път те са били по-благосклонни,БТВ се остават същите и действат със скоростта на светлината.
Търпение му е цаката. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт