Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 465
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Hande Yener - çöp şarkısı (مترجمة إلى العربية

# 601
моля ви епизодите след 21 да ми пратите на лични

# 602
molq za 28 epizod plis

# 603
това, че спират да качват сериите в сайтове, не означава, че БТВ ще забогатеят. Нямам никакво намерение да давам пари на тази медия, достатъчно плащам за цифрова и интеренет.
Още повече, че Огледален свят съм го гледала и мога винаги и по всяко време да си пусна ютуб и да го гледам, когато си поискам.

Благодаря на всички, които се опитаха да направят Огледален свят достъпен за скромно живеещия българин, който няма излишни пари, които да дава на БТВ.

ooooh! ooooh! ooooh!

Аз ви го написах 2 пъти:внимавайте, като пращате!!!

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 21:57 от 100% САРПка

# 604
  • в подножието на планината

Ами, ще чакаме да го пуснат по БТВ! ooooh!  ooooh! ooooh!
На мен дето съм гледала поне по 10 пъти сериите ми стана неприятно, че няма да мога да ги гледам с бг дублаж, а момичетата, които не са гледали представям си как се чувстват...гадничко е... Sick

# 605

Ами, ще чакаме да го пуснат по БТВ! ooooh!  ooooh! ooooh!
На мен дето съм гледала поне по 10 пъти сериите ми стана неприятно, че няма да мога да ги гледам с бг дублаж, а момичетата, които не са гледали представям си как се чувстват...гадничко е... Sick

да, така, ще си чакаме. Все ще му дойде времето, когато ще го пуснат  по БТВ, въпроса е дали тогава ще съм в БГ  Joy Joy Joy
Турските телевизии могат да се гледат онлайн без проблем в чужбина, даже от личен опит гарантирам, че много по-добро е качеството в чужбина от колкото в Турция hahaha
НО българските медии все още не могат ( не знам, дали, някога ще могат) да се следят и от българите в чужбина. Thinking

# 606
 Thinking #Cussing out smile3511Не знам какво ще правим

# 607

Ами, ще чакаме да го пуснат по БТВ! ooooh!  ooooh! ooooh!

да, така, ще си чакаме. Все ще му дойде времето, когато ще го пуснат  по БТВ, въпроса е дали тогава ще съм в БГ  Joy Joy Joy
Турските телевизии могат да се гледат онлайн без проблем в чужбина, даже от личен опит гарантирам, че много по-добро е качеството в чужбина от колкото в Турция hahaha
НО българските медии все още не могат ( не знам, дали, някога ще могат) да се следят и от българите в чужбина. Thinking

Hug Hug Hug
Предполагам,че тогава и качването на сериите в нета няма да е проблем. След като вече ще са излъчени епизодите по тв- то... newsm78 Не знам! Rolling Eyes Дано да имаш късмет и да ги гледаш, независимо по какъв начин. Praynig

# 608

Ще чакаме Peace Joy Joy

# 609

Спокойно! HugМоже пък някой да измисли някакво решение...знае ли човек? newsm78

# 610
Някой би ли ми казал днешния 28 епизод на кой от оригиналните отговаря ? Моля ! Simple Smile

# 611
  • Pleven, Bulgaria

Спокойно до сега май само 1 серия не се намери,все ще има някой,който няма да отстъпи пред БТВ и ще качва сериите.Все пак надеждата умира последна.

# 612
Някой би ли ми казал днешния 28 епизод на кой от оригиналните отговаря ? Моля ! Simple Smile
края на 11начало на 12еп Hug

Илда виж си лични Naughty

# 613

Значи втория сезон ще се падне след 56 серия ? Нали така ?

# 614

Значи втория сезон ще се падне след 56 серия ? Нали така ?
Да Peace

Общи условия

Активация на акаунт