Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 450
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Днес да стискате палци на наще момчета по волейбол срещу швабите Hug

[move]Клоди, на линия съм! Следя ги под лупа! С Германия ще е трудно!

# 631
Днес да стискате палци на наще момчета по волейбол срещу швабите Hug
Задължително Winkстига само да не заспя Laughing Hug
Joy Joy JoyС кокошките си лягаш Laughing
ха ха ами често ми се случва Laughingот това бездействие по цял ден се чувствам много изморена вечер  Joy Joy

# 632
И аз благодаря на тези които направиха и невъзможното да гледаме сериала.Специални благодарности отправям към Клоди Hug.Много ми е тъжно,че БТВ ни наложи драконовски мерки,и понеже четат ще им кажа,че за да плати зрителя исканата от тях цена,трябва доста да се постараят с това, което ни предлагат.Т.е.да излъчват филми които досега не са били излъчвани.Не съм си броила каналите които имам на кабелната,но за тях плащам 15 лв.а те за един канал искат,ако не се лъжа 8 лв! Малко радости има българина,те ни отнеха една от тях....

Отново благодаря на всички прекрасни момичета и момчета,които се бориха за нас  bouquet Hug

# 633
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Филма е много добър моментите са кой от кой по зарибяващи и ще го изгледаме рано или късно всички  Peace

# 634
Филма е много добър моментите са кой от кой по зарибяващи и ще го изгледаме рано или късно всички  Peace
newsm10

# 635
ох...а дано!  Praynig

# 636
  • Някъде около Пловдив
Аз досега само Ви чета и гледам филма, а той наистина е много заинтригуващ. Но напълно подкрепям всички в борбата срещу бтв. Огромно благодаря на всички, които отделят от личното си време и правят възможно по един или друг начин - ние, нямащите абонамент за въпросния канал и неразбиращите езика да го гледаме. Страхотни сте!

# 637
И аз искам да се включа в темата.Ако има някои възможност нека да качва сериите на обичайното място и които има информацията да следи епизодите там. Да не се препраща повече линка и толкова.Не смятам, че трябва да има дискриминация помежду ни, но явно така ще е най- добре.
Надявам се да имаме още шанса да погледаме сериала. А за Боби е много кофти Тъпацииииии #2gunfire

# 638
Аз предлагам да спрем да говорим за така наречената телевизия SickПрекалено много незаслужено внимание получава от наша страна #2gunfire!!!

# 639
Скрит текст:
може ли някой да ми помогне в 12 епизод Емир звани на Фери и си говорят нещо какво и казва че ненамерих превод за тази част

# 640
# 641
Скрит текст:
може ли някой да ми помогне в 12 епизод Емир звани на Фери и си говорят нещо какво и казва че ненамерих превод за тази част

я кажи малко по-подробно да се сетя за какво става реч  Laughing

# 642
Скрит текст:

Скрит текст:
ами той е на брега на босфора седнал на земята и звани на Фери тя му дига и...

# 643
Скрит текст:

Скрит текст:
ами той е на брега на босфора седнал на земята и звани на Фери тя му дига и...
където се е облегнал на бялата кола ли??  Laughing той там тръгва да й звъни, но се отказва и затваря телефона

# 644
поне музиката от сериала няма как да ни отнемат  smile3533 пък ако сме истински фенове на сериала, ще се заредим с търпение и ще го чакаме по ТВ  Simple Smile времето минава бързо, БТВ все ще го пуснат по тв, като видят че нямат голяма печалба като го дават само на "Войо" ( много тъпо име  Grinning ) колкото повече чакаме толкова повече ще се запалим по този невероятен сериал сигурна съм Simple Smile никой не може да ни отнеме тръпката да го гледаме  Simple Smile 
http://www.youtube.com/watch?v=nA4WDyFYbXw

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 22:39 от poli1103

Общи условия

Активация на акаунт