Огледален свят по VOYO ~ тема 3 ~

• 35 462
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Който не го мързи ще си порови в темите Нарекох те Фериха и ще го изгледа аз почнах. Не е много приятно и лесно ама ако искаш да го гледаш и ти е интересно има си начин .... Rolling Eyes

# 616
  • в подножието на планината

Който не го мързи ще си порови в темите Нарекох те Фериха и ще го изгледа аз почнах. Не е много приятно и лесно ама ако искаш да го гледаш и ти е интересно има си начин .... Rolling Eyes
Начини има, стига да имаш желание... Peace

Клоди,  love001

# 617
Здравейте!
Мисля, че не са хванали това, което си разпространявахме на ЛС, защото клиповете там седят. Това означава, че информацията не е излязла чрез някой от нас. Просто много пъти се спомена, че Боби качва сериите.  Това се оказа един доста сполучлив начин и затова са започнали със заплахите и уговорките.
Благодаря на всички, които направиха възможно гледането на сериала, а също и на бъдещите упорити потребители (които се надявам да се появят)!

# 618
nqki ima li 28 seriq mnogo molq ...

# 619
Добре аз се разрових в темите където момичетата са превеждали, но намирам само отделни моменти който са превеждали, а не целия епизод например newsm78  Peace

# 620

Име:    Mariq Kostova
Публикации:    0 (N/A на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Вт., 07 Авг. 2012, 23:31
Последно Активен:    Ср., 08 Авг. 2012, 20:09

Thinking

# 621
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Име:    Mariq Kostova
Публикации:    0 (N/A на ден)
Ранг:    Регистриран
Дата на регистрация:    Вт., 07 Авг. 2012, 23:31
Последно Активен:    Ср., 08 Авг. 2012, 20:09

Thinking

да и аз съм така  newsm78 и казах че епизод няма!  Thinking

# 622
е то сега по вашата логика един вид всеки сам да се спасява  Grinning ами ок аз само в темите за Фериха съм писала Wink не се доверявайте на такива като мен щом не искате Simple Smile

# 623
Thinking #Cussing out smile3511Не знам какво ще правим

Спокойно до сега май само 1 серия не се намери,все ще има някой,който няма да отстъпи пред БТВ и ще качва сериите.Все пак надеждата умира последна.
ДАЙ БОЖЕ!!! Praynig

# 624
Добре аз се разрових в темите където момичетата са превеждали, но намирам само отделни моменти който са превеждали, а не целия епизод например newsm78  Peace
Гадно е,но като няма друг начин и на това ще се задоволим! Confused

# 625
Днес да стискате палци на наще момчета по волейбол срещу швабите Hug

# 626
Задължително Winkстига само да не заспя Laughing Hug

# 627
Задължително Winkстига само да не заспя Laughing Hug
Joy Joy JoyС кокошките си лягаш Laughing

# 628

Сори, за спам-а Hug
Скрит текст:
КАКВОТО и да стане, ние трябва да се гордеем с тях, те са невероятни. Те измиват срама. За първи път от както гледам олимпиади, има такова отчайващо слабо представяне на българите. Нямам думи.
Със спортисти като Йовчев може да се гордеем поколения напред и само с тъга ще си спомняме за техните успехи, май.
Не може цял живот да разчитаме на едни и същи спортисти.  В. Венева ще ни представя в леката атлетика, че до кога все тя, до кога ще разчитаме на спортисти, които се състезават 20, че и повече години??? Ние млади и надеждни спортисти нямаме ли??? Отговорът е: Не. Cry
Евала на Тервел Пулев, дано не единствения с медал за Бг на ЛОИ!!!

# 629

Сори, за спам-а Hug
Скрит текст:
КАКВОТО и да стане, ние трябва да се гордеем с тях, те са невероятни. Те измиват срама. За първи път от както гледам олимпиади, има такова отчайващо слабо представяне на българите. Нямам думи.
Със спортисти като Йовчев може да се гордеем поколения напред и само с тъга ще си спомняме за техните успехи, май.
Не може цял живот да разчитаме на едни и същи спортисти.  В. Венева ще ни представя в леката атлетика, че до кога все тя, до кога ще разчитаме на спортисти, които се състезават 20, че и повече години??? Ние млади и надеждни спортисти нямаме ли??? Отговорът е: Не. Cry
Евала на Тервел Пулев, дано не единствения с медал за Бг на ЛОИ!!!

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт